-
Ee podczas takie dobrego marszu to tez mi sie lydy pompuja dobrze lepiej truchtac wtedy sie tak nie robi
-
[QUOTE=USgorn;501895]Ee podczas takie dobrego marszu to tez mi sie lydy pompuja dobrze lepiej truchtac wtedy sie tak nie robi[/QUOTE]
no właśnie zazwyczaj mi się prawie nie pompują, delikatnie czuć :smile: Jak truchtam pompują się czwórki hehe, ja mam tak z nogami, łatwo się pompują
-
Przemęczenie poziom hard, nadal nie mija, dziś po 7 g. snu się obudziłam, wstałam - zakręciło się w głowie i stwierdziłam że nie jestem w stanie nigdzie się ruszyć a tym bardziej na trening, poszłam dalej spać. Spałam 10 g - zmęczenie nie przeszło..Cały czas zawroty głowy i czuję się tak jak bym miała zemdleć, piszczy w uszach.
Jeszcze tego nie było bym nie była w stanie trenować..dokładnie fizycznie nie daje rady. Przeraża mnie to trochę, bo już chyba każdy wie jak bym się nie czuła zawsze przez ból i zmęczenie trenowałam.. Przyczyny nie znam.Daje sobie tydzień wolnego od treningów siłowych bo mi teraz w niczym nię pomogą a tylko czuje że szkodzą, bo albo przecharowałam że nerki i wątroba ktore i tak źle pracują się obciążyły, albo to nie jest ze sobą powiązane i się czuje jak się czuje z jakichś innych przyczyn.
Any way.. tydzień wolnego od siłówki, zostawiam tylko marsz po pracy do domciu by był jednak jakiś wydatek energetyczny. OD poniedziałku przez miesiąc roztrenowanie, porobie obwodówkę na mniejszych ciężarach, bo już długo jadę z maksami. Męczy mnie sumienie hehe :smile: Boje się że będą spadki masy mięśniowej wrrrr chore to
-
[QUOTE=N3ver_quit;501909]Boje się że będą spadki masy mięśniowej wrrrr chore to[/QUOTE]
Większość z nas tak ma, he he :knockout:
-
Nie bede pisal o tym ze spadkow nie bedzie bo Ty o tym wiesz ale wi3m jak to jest pomimo ze sie wie to obawy sa
-
[QUOTE=USgorn;501918]Nie bede pisal o tym ze spadkow nie bedzie bo Ty o tym wiesz ale wi3m jak to jest pomimo ze sie wie to obawy sa[/QUOTE]
nie powinno być dopóki szamka dopasowana, dlatego mówie że choroba psychiczna :smile:
-
Bo ty jesteś nienormalna :)
-
kiedy jakies nowe foto? :P
-
[QUOTE=yaro09;501928]kiedy jakies nowe foto? :P[/QUOTE]
ahaha a ty siedzisz i tylko na foto czekasz :smile: niedawno wrzucałam kiedy miałam lepsze dni, teraz mam bardzo złe dni więc ostatnie co mi przychodzi do głowy to robić sweet focie :P
-
[QUOTE=yaro09;501928]kiedy jakies nowe foto? :P[/QUOTE]
jak chcesz to ja Ci zrobie jakas sweetfocie z kibla ;p