-
[QUOTE=USgorn;501853]Piszac zrzucimy mialem na mysli Dominika ja jestem uczniem i miecha nie oddam ;p
Kordian kiedys pisal ze arbuz z kawa robia robote ;p[/QUOTE]
ee no wiesz co..nie ładnie nie ladnie :smile:
-
[QUOTE=N3ver_quit;501859]nie Babe, sorry okropnie wyglądam w ciemnych włosach, kiedyś robiłam eksperyment - był nieudany, musisz zainwestować w perukę jak coś hehe :P[/QUOTE]
Ale z Toba wydatkow Fal uciekaj poki mozesz ;p
-
Tanio skóry nie sprzedam.
-
[QUOTE=USgorn;501861]Ale z Toba wydatkow Fal uciekaj poki mozesz ;p[/QUOTE]
a ja go juz uprzedzałam od samego początku, ale spoko, myślę że on się zgodzi że jestem tego warta, odpracuje... :P hahaha
a jeśli na serio, to ile siebie pamiętam na wszystko sama sobie zarabiałam, nawet będąć mężłatką..kupowałam to czego potrzebuje ze swojej wypłaty..więc takie to
-
[QUOTE=N3ver_quit;501863]a ja go juz uprzedzałam od samego początku, ale spoko, myślę że on się zgodzi że jestem tego warta, odpracuje... :P hahaha
a jeśli na serio, to ile siebie pamiętam na wszystko sama sobie zarabiałam, nawet będąć mężłatką..kupowałam to czego potrzebuje ze swojej wypłaty..więc takie to[/QUOTE]
Spoko spoko tak tylko zartujemy ;p
No chyba ze chcesz mnie utrzymac to przylec do Hola dii zamiast do Kanady ;p
-
Udziwnien nie będzie
My jesteśmy normalni
:p
-
Ze co ? Znowu sie ochlales ? ;p
-
[QUOTE=USgorn;501865]Spoko spoko tak tylko zartujemy ;p
No chyba ze chcesz mnie utrzymac to przylec do Hola dii zamiast do Kanady ;p[/QUOTE]
w sumie do hola vizy nie potrzebuje hehehe więc szybciutenko bym przyleciala :P ale juz nie zamierzam utrzymywac faceta :P starczy..:P
-
Jak z rok jesCze wizy nie dosta ies to sie sam utrzymam ;p
-
Siostra mi chyba oxe gdzieś podsypuje :smile: dziś pod czas marszu miałam taka pompę na łydkach że po 10 minutach musiałam się zatrzymać porozciągać je dobrze, nie źle.. A na serio to chyba przez to że tak dużo wody mi przybyło teraz, dlatego tak się mocno pompują dawno takim balonem już się nie czułam..a więc kolejne pogorszenie po 3 tygodniach szczęścia ... eh