-
ciezko powiedziec co Ty tam cpiesz ale pewnie od tego te wlosy zaczely wypadac.
moze w tym bialku wpakowali jakies ph ? ;p
nie no witaminy C nie przeladujesz co najwyzej zaczniesz czesciej kibelek odwiedzac z rozwolnieniem ;)
-
[QUOTE=USgorn;501849]ciezko powiedziec co Ty tam cpiesz ale pewnie od tego te wlosy zaczely wypadac.
moze w tym bialku wpakowali jakies ph ? ;p
nie no witaminy C nie przeladujesz co najwyzej zaczniesz czesciej kibelek odwiedzac z rozwolnieniem ;)[/QUOTE]
no właśnie żadnej chemii już nie ćpie, to co było najmocniejsze już po. Teraz od miesiąca same takie ziolowe i witaminy których ciągle mam brak np PP i D, kelp -jód, selen, cynk, b12, calcium, magnez itd. Probiotyk i wspracie na wątrobe. Eh za miesiąc zobacze się z lekarką i zobaczymy co się dzieje, tu bez sensu nawet do kogoś iść od początku tłumaczyć bo i tak nic nie wykryją. Mam nadzieje że nie obłysieje do tego czasu hehe :smile:
Nie no z witaminą C wiadomo że nie zaszkodzi nawet jak za dużo. A częstsze bieganie do kibla jest nawet bardzo welcome, się przyda - oszczyści od toksyn i trochę odwodni hehehe
-
hmm podejrzana sprawa. No kelp dobra sprawa. No nie ma sensu tyle chodzilas i nawet nie wiedzieli ze cos Ci jest musisz jakos wytrzymac a jak wylysiejesz to zrzucimy sie na jakas peruge ;)
hehe hardcorowe odwodnianie ;p
-
[QUOTE=USgorn;501851]hmm podejrzana sprawa. No kelp dobra sprawa. No nie ma sensu tyle chodzilas i nawet nie wiedzieli ze cos Ci jest musisz jakos wytrzymac a jak wylysiejesz to zrzucimy sie na jakas peruge ;)
hehe hardcorowe odwodnianie ;p[/QUOTE]
no chłopaki to zaczynajcie zbierajć, ale na takie długie blond, będą ok 700 zl naturalne, ja za kucyk 300 płaciłam hehe :smile:
hehe noo ja już na wszystko jestem gotowa tylko by nadmiar wody mi zszedł :smile:
-
Piszac zrzucimy mialem na mysli Dominika ja jestem uczniem i miecha nie oddam ;p
Kordian kiedys pisal ze arbuz z kawa robia robote ;p
-
Zgole psy, będzie brunetka z pasemkami blond i białymi. :p
-
A tak wgl piszac Dominik skojarzylem ze mamy takie same inicjaly czyzby jakas rodzina tak czy siak informuje ze na swieta czekam na prezent ;p
-
-
Jak on tez D.M to tez :-) chociaz nie wiem czy to troche nie strach co to za prezent by byl ;p
-
[QUOTE=fallenursus;501854]Zgole psy, będzie brunetka z pasemkami blond i białymi. :p[/QUOTE]
nie Babe, sorry okropnie wyglądam w ciemnych włosach, kiedyś robiłam eksperyment - był nieudany, musisz zainwestować w perukę jak coś hehe :P