-
w superseriach Tric+bic+przedramie
-prostowanie wyciagu 4x12-10 +uginanie sztangi 4x8-6
-francuz sztanga 4x9-7 + uginanie hantli supinacja 4x7-5 z dropami
-pompki odwrotne 4x9-6 - wg mnie najlepsze cwiczenie z tych wszystkich trzech
-zwijanie i odwijanie ciezarka na badyl, kilka takich zwijek i odwijek az do bezwładu rąk
z pierwszego mam film,nizej
dzis przerwy ok 2min,wole cwiczyc sam wtedy bardziej pilnuje czasu i przerwy sa krotsze
dzis 30min biegania z rana
1.kubek owsa, jajecznica 3 jajka+2 bialka
2.szejk z tunczyka,1/3 worka ryzu,pomidora i oleju lnianego,w sumie w smaku bylo jak niedoprawiona zupa pomidorowa,ale wole to niz szamac 10 min widelcem, tymbardziej w czasie szkoly
3.filet z kury gotowany,worek ryzu,siekana papryka
trening, po serwatka i ciemny banan (przedojrzały)
4.to samo co w 3
5.jajecznica z 3 jaj + pomidor
6.wiejski + pomidor
[video=youtube;gZOTlBnyrtM]http://www.youtube.com/watch?v=gZOTlBnyrtM[/video]
-
czemu nie biegasz po siłowym tylko z rana??
-
obejrzalem film i kurcze uwazam ze troche mało technicznie robisz, na bica zmniejszyłem bym ciezar ale robil wiecej reps i poprawnie, nie bujajac tak tulowiem, dopiero ostatni 2-3powtórzenia pomógł. bo tak to nie widac w ogóle takiej pompy i zmęczenia po Tobie,
p.s kolega widzę silowo na skosie ? po 1reps trzaska? ;>
-
Więcej agresji na treningu i życia ;)oraz dźwięku w filmach ,bo dziwnie.
-
sosna nie widac pompy i zmeczenia bo ty byly pierwsze dwie serie,co do kg denerwuje mnie ze od dluzszego czasu malo biore na to cwiczenie wiec sie chce jakos zmusic i zaadaptowac to wiekszych kg
seras po treningu myslisz ze by mi sie chcialo,jeszcze bez zadnego bcaa..
kowal dlatego tak ze bylem wczoraj bez ani jednej kawy
-
ja też biegam w dni nietreningowe to źle ? przed bieganiem, jem jabłko, piję kawę i 10 g bcaa, 40 minut biegania, potem kolejna dawka 10g bcaa i śniadanie
-
[QUOTE=.rocky;412436]sosna nie widac pompy i zmeczenia bo ty byly pierwsze dwie serie,co do kg denerwuje mnie ze od dluzszego czasu malo biore na to cwiczenie wiec sie chce jakos zmusic i zaadaptowac to wiekszych kg
kowal dlatego tak ze bylem wczoraj bez ani jednej kawy[/QUOTE]
Stymulant ma pomóc ,a nie robić za Ciebie trening. :) Co do kilo to może zmień trening,bo przy takim czymś ciężko będzie Ci zrobić siłę. W ogóle jeśli już zaczynasz to celuj w wolne ciężary na początku,a nie wyciągi. Najcięższe ćwiczenia na początek. Nie wiem jak u Ciebie z ciężarami,ale co trening spróbuj dodawać np. po 1kg-2kg nie więcej. I przed treningiem węgle i białko żeby było z czego te energię mięć.
-
Kowal a ja myslalem ze przed treningiem najlepszy bigos :)
jako 1 cwiczenie na triceps robie na wyciagu poto zeby dobrze rozgrzac i przygotowac na ciezsze
-
Nogi
-prostowanie 4x12-10
-wykroki 4x9-6 24-18kg na hantel,kroki dosyc głębokie
-suwnica wypychanie 4x10-7 110kg (gryf dlugi byl ciagle zajęty razem ze stojakami wiec zamiast siadow )
-wspiecia z hantlami 4xNiewiem,18kg na hantel do pieczenia i potem na sucho kilka reps
najbardziej poczulem dwuglowe i poslady,teraz gdy siedze inagle zegnew kolanach to skurcz lapie
dieta trzymana
w dni nietreningowe moge robic kardio 2x ? z rana 30 min biegu a popoludniu z 2 godzinki gry w piłke
-
32min biegu z rana, z tego 10-15min chodu
i naszła mnei dzis taka refleksja że gdyby nagle pies wyrwał się z bramy i zaczoł mnie gonić nie spierdolił bym,ni huja,źle ze mną
potem podwieczor 2h rowera ale przez te 2h nie bylo jazdy bez przerwy,od tak, tam wolniej tam szybciej,tam jakas ławka itp
1.kubek owsa 4 jaja+2 białka
2.tunczyk pol worka ryzu,2 pomidory,olej lniany
3.pol kubka owsa,serwatka,tluszcz
4.filet z udka kurczaka,troche kaszy,brokuly,tluszcz
5.twarog,tluszcz,pomidor
wiem ze malo :/
-
dzis sobie poszlem na silownie od tak,byle by sie cos poruszac,dawno nie bylo plecow
to poszly plecy przy okazji kaptury i przedramie,ale wszystko lekko,i to praktycznie na owsiance i 1 paczce ryzu ciezkiego treningu bym nie zrobil wiec wszystko lekko
-sciaganie drazka podchwyt 4x12-10 50kg
-wioslo sztanga+przenoszenie na wyciagu seria laczona 4x 12-8
-Dzien dobry, 2x10,hujowe cwiczenie jak niewiem,chyba je robilem dobrze,bez zadnych kociakow,nogi lekko ugiete i nic nie czulem,moze cos tam dwojki troche,po 2 seriach przestalem
-szrugsy hantlami 4x10-8 40-45kg na hantel,spompowal mi sie strasznie kark,to odrazu go dobilem takim unoszeniem lezac z ciezarkiem na czole,a coo
-zwisanie na drazku jak najdluzej, takie 4 serie do upadku,dobre tylko zeby od regularnego robienia tego przypadkiem mi rece sie nie wydluzyly jak małpom
potem kura warzywa i troche kaszy i 40 min potem poszlem pograc w bale 2h,gralismy w autonoge wiec nie zapierdalałem jakos intensywnie ale wypocilem sie ladnie
dieta trzymana
-
-
[QUOTE=Pusia;412705]Poszedłem[/QUOTE]
obie wersje są poprawne!!!! :)
-
-
do tego powyżej z dzis doszło jeszcze niezamieżone 25min szybkiego marszu,musiałem wyskoczyć po twarog do nocnego
noc tak ciepla ze oczywiscie zaczelo sie ze mnie lać jak z wodospadu,wogole ostatnio cokolwiek zrobie robie sie mokry jak amerykański grubas
-
[QUOTE=Pusia;412711]szalony chyba jestes ;)[/QUOTE]
Mlody jeszcze jestes Pusiulka i musisz duuużżo się nauczyć... Sam profesor Miodek potwierdzal obie wersje w jednym ze swoich odcinków...
Rocky- duchota na dworze to i nie ma sie co dziwic ze potliwość ciała zwiekszona u mnie na siłce nawet klimy nie na(jakiaś porażka) mamy XXI wiek!!!
-
[QUOTE=rafio83;412719]Mlody jeszcze jestes Pusiulka i musisz duuużżo się nauczyć... Sam profesor Miodek potwierdzal obie wersje w jednym ze swoich odcinków...
[/QUOTE]
A Bralczyk mowil ze nie :)
W slowniku takie slowo nie istnieje, a co do tego co mowil Miodek to dopuszczal to w formie mowionej ;) i tylko dlatego ze mamy kraj debili co robia takie bledy ;)
-
1 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]4718[/ATTACH] z dzis
w sumie specjalnych zmian przez te 2 tyg nie zauwazylem,fat z lapy nie schodzi,z nog, z plecow tez nie,jedynie cos tam brzuch sie delikatnie odsłania
97kg,czyli poszlo ok 5 w dół,ale chyba samej wody bo nic nie widze..
-
spoko akurat z tych co wymieniles zaczyna schodzic najpuzniej.
patience.
zaczyna widac juz cos na bebnie, juz nie sapiesz?:)
-
no to niemoge sie doczekac az z nich zacznie schodzic
sapie jeszcze ale mniej,na poczatku pierwsze biegi to byla tragedia,teraz juz coraz lepiej
teraz oby tylko nie spierdolić,jestem bez zadnych antykatabolikow,wiec mięsa trzeba pilnować zeby nie uciekło
i zaczolem sypac duze porcje kawy,po ktorych cos czuje,czasami glowa zaboli ale to chyba normalne przy takich skokach cisnienia
-
Lepiej zainwestuj w bcaa. Zobaczysz różnice chociażby na treningach.
-
narazie musze sie obejsc bez tego,ale proboje trzymac bialko na wysokich ilosciach wiec moze duzo nie strace
efekty nie powiem,jakies juz widze ale tak minimalne ze rownie dobrze to moze mi sie tylko wydawać,wagi do ludzi nie mam wiec nie sledze na biezaco stanu jedynie sie mierze,pas 96cm (była prawie stówa) ramie 41,
dzis łapy, w superseriach,ciezary małe,duzo powt 14-18,i mimo niskich wegli pompa jako taka,nawet dwie żyłki wyszly na przedramieniu,ale takie małe które ostatnio widziałem z rok temu : )
-prostowanie i uginanie na wyciagu
-francuz sztanga i hantle z supinacja
-modlitewnik sztanga i prostowanie hantla zza glowy
-i na przedramie takie zwijanie linki trzymanej w ręce,w bok jak kołowrotek,to co pokazywał ten armwrestler w temacie SW
potem wypilem serwatke i banana,pol h potem kura i polowa ryzu i 2,5 godziny w bale,troche za dlugo ale tak jakos wyszlo
dieta ok,tłuszczy ciagle pije tyle samo,praktycznie łyzka stolowa do kazdego posilku oprocz okołotreningowych,moze powoli zmniejszac ?
-
klatka
-wyciskanie sztangi skos 40kg x4sx13-15powt przerwy 30-40 sekund
-wyciskanie hantli lekki skos- 12kgx4x15powt jw
-krzyzowanie na bramie 4x18-20
brak sil i pompy dlatego ciezar taki jaki jest,no ale skąd brac pare po jednym worku ryzu i owsiance ?
dzis wsuniete pół kilo kury,tunczyk,bialko,jajecznica i na wieczor twarog
dzis zmierzylem pas,93cm.. czyli niecałe 7cm spierdoliło sobie ładnie,ale poza pasem nigdzie wiecej narazie nie widze zmian.. co mnie zaczyna nie pokoić
-
zapotrzebowanie kcal-3729.28,około, na kazdej stronie wychodzi te +/- 100kcal a dzis policzylem w miare dokladnie ile teraz jem dziennie, wyszlo ok. 2283kcal czyli prawie 1400kcal ucięte, nie za duzo cos? ale fat cos tam leci, talia sie wyszczupla a łapa spadła mi z 42 na 41, a z samegorana z 40,5 cm :( o tyle dobrze ze sie zaczyna podkreślać, siła szkoda gadac, juz zapomniałem co to jest 30 kilowy hantel, ale jeszcze sobie przypomne..
-
1400kcl to za duzo stanowczo,robisz jakies zdjecia na bierząco zeby obserwować?i liczyłeś w ogóle jaki masz stosunek B W T?
-
najbardziej aktualny u samej góry, ale jutro porobie
stosunku b t w nie liczylem,a jaki pownien byc i jak policzyc ?
tez mnie to nurtuje dlaczego tyle mam uciete ale jakos przesadnie zle sie nie czuje z tym,miałem wrażenie ze jest wszystko ok,to podniesc kcale ? ile ?
-
Ty jesteś niepełnosprawny?? jak już tyle ćwiczysz i jeszcze nie umiesz czegoś takiego ogarnąć, to ja bym się nie przyznawał tylko sobie poszukał :p no offence, ale naprawdę pytanie jakie powinno być btw no to :p
-
poprostu nie mam smykałki do cyfer i nigdy mnie zbytnio nie interesowalo jaki trzymam stosunek b t w,wszystko wale na oko jak stary górnik ze ślonskiej kopalni ale chyba czas to zmienic
-
to w jaki sposób policzyłeś ile masz kalorii skoro nie wiesz ile jakich makroskladników miałeś?
ile powinien wyglądac minus kaloryczny wiesz,ile twoje zapotrzebowanie tez wiesz,teraz jeszcz epomysl jak się odżywiałes przez jakiś czas i poszukaj ile powinno byc makroskładników.
Roki praca domowa:D
[img]http://3.bp.blogspot.com/_FFVtz3crFyM/TUtm_lBPMZI/AAAAAAAAFGA/l03elaqNRDM/s1600/sexy_teacher.jpg[/img]
-
kuzwa gardło mnie zaczeło boleć,ale tak mocno że nawet bez połykania czuć, ale kwa z czego jak dni jak i noce upalne i spie prawie goły,przed chwila wziolem paracetamol i 2 min potem doczytalem sie ze przeterminowany, z sierpnia 2010..
jak szybko to zniwelowac bo ciezko nawet bedzie z takim bólem spac
-
4 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]4851[/ATTACH]dzis
[ATTACH=CONFIG]4848[/ATTACH]25 Marzec 2011
[ATTACH=CONFIG]4849[/ATTACH]dziś
[ATTACH=CONFIG]4850[/ATTACH]dzis
jakis tam efekt jest ale czuje sie jak słaby flak i do tego wyszła prawda na jaw że prawie nie mam klaty :/
podpale jeszcze zeby dol brzucha sie uwidocznil i znow masa ale juz czysta,redukcja trwa juz ok 1 miesiac mysle ze do konca czerwca sie juz w miare dobrze wyrobie
-
-
Jest ładnie, nawet mięśnie brzucha widać :)
PS: jak tam obwody?
-
no lepiej od Micka [img]http://img153.imageshack.us/img153/9674/44258467.gif[/img]
-
na pierwszym zdjeciu ładna opalenicna od polowy bicepasa...
-
pioter obwody tyle ile wiem to pas 100cm zszedl do 92cm,biceps z 42 do 40,5cm ale nareszcie na napince czuje ze jest twardyy
ninja wzrost ok 183cm ale jeszcvze musze dorwac sie jakiejs wagi bo nie wazylem sie od poczatku i ciekaw jestem czy jeszcze bedzie +90
-
Hehe , widze ze tez masz taką klatke jak ja i wzrost podobny ;)
Redukcja najbardziej chujowa rzecz ale niestety mamy taką genetyke , ze co nie wpierdolisz idzie w bebech.
-
niekoniecznie w bebech tylko, tez sporo w dupe i w nogi ale kurde jeszcze prawie nic z tych partii jeszcze nie zeszlo dalej smalec zacny ://
a z tą klatą to co miałeś na myśli ?
-
Że jest słabo rozwinięta ;)
Mi najbardziej pod redukcje podchodzi treningi siłowe i bieganie.
-
poprostu trzeba znalesc na nia sposób,chociaz juz niewiem jaki,ciagle robilem ciezkie skosy+ hantlami niewiecej niz 10powt byly tez serie laczone co jakis czas wrzucalem wl i nic,po rozciagnieciu ramion na boki żebra mam na klacie i obojczyki jak u szkieleta