no to wam zazdroszczę bo ja muszę codziennie watawać już o 6.30 ale za to o przyzwoitej godzince jem śniadanko i mam przed sobą jeszcze dlugi dzień
ale pospać by się chcialo .... :sad:
Printable View
no to wam zazdroszczę bo ja muszę codziennie watawać już o 6.30 ale za to o przyzwoitej godzince jem śniadanko i mam przed sobą jeszcze dlugi dzień
ale pospać by się chcialo .... :sad:
[quote]ale pospać by się chcialo ....[/quote]ja mimo tego ze pozno wstaje to i tak chce mi sie dalej spac ;]
dokladnie czlowiek jest taki rozbity tak hibernuje bez energii na poczatku dnia :F cos jak zombii :D
obczajcie linka nie ma to jak znawcy w temacie :D
[url]http://gitara.pl/forum/viewtopic.php?id=34216&p=1[/url]
a ja się uzależnilam od kawy, wypijam jej chyba litry dziennie, do tego lykam TS a i tak w polowie dnia gdybym mogla to przybilabym tzw. gwoździa na biurku :roll:
Jak wrazenia z TSE Monika??
mam zamiar za 2 tygodnie jechac na tym suplu przez 2 miechy po 6 capsow dziennie...
--------------------------------------------------------
ja natomiast ciagle pije zielona i czerwona herbate na przemian :F
jednego dnia skonczyla sie woda (a na redukcji tylko to i cole light pije)
a ze bylo goraco i z natury jest ze mnie parszywy leniwiec :D to zamiast isc grzecznie do sklepu zrobilem sobie lacznie okolo 2 litry tych herbat :F
nastepnego dnia waga wskazywala 0.8 kg mniej :F nie ma to jak termogeneza i przyspieszenie metabolzimu :F (czerwona po za tym ma wlasciowsc - jaranie fatu)
efekt sie utrzymuje :F
[b]Moniq[/b] ja też kiedyś musiałem wypić z rana kawe, bo jak nie wypiłem to mnie szlak trafiał :P ale jakoś przeszło ;)
[b]Rascal666[/b] polecam wypić trochę alkoholu... lepszy sen gwarantowant... ja ostatnio poszedłem spać po 3, a wstałem o 8, bo coś w piwnicy mi wiercili... a mieszkam na parterze :/
niezdrowy sen jest po %
aldehydy nam truja
nie strasz mnie takim czymś nawet, bo nie będę mógł wziąść alkoholu do ust...
może i niezdrowy, ale przyjemny ;p
ja pije codziennie :D i trenuje haha jaja
No właśnie ja narazie pije, bo po wakacjach będzie start z siłownią, i już pił nie będę :P