-
kacapski miałem w technikum 4 lata.szkoda ze sie go nie uczyłem%-)ale cos tam jeszcze pamietam.przydałby mi sie teraz
kiedyś była moda na kształtne kobitki po których było widac ze z gospodarka hormonalna jest git.teraz jest moda na głodówki i niedożywione szczudła%-)
-
Chyba w Somalii i Haiti bo nie tam gdzie ja mieszkam.
-
europejska moda jest insza%-)
-
[QUOTE=Pikaczu;487096]europejska moda jest insza%-)[/QUOTE]
Nie, moda na anorektyczni mineła, teraz FIT Kobiety rządzą światem! :smile: :smile: :smile:
-
tłumaczenie przecietnej mojej byłej i kolezanek-->no ale ja niechce miec takich mięsni i takich barków i i i i%-)ale chcesz być zgrabna?to zwarcie w głowie%-)dla przecietnej dziewczyny zgrabna oznacza niedozywiona%-)
-
[QUOTE=Pikaczu;487099]tłumaczenie przecietnej mojej byłej i kolezanek-->no ale ja niechce miec takich mięsni i takich barków i i i i%-)ale chcesz być zgrabna?to zwarcie w głowie%-)dla przecietnej dziewczyny zgrabna oznacza niedozywiona%-)[/QUOTE]
No po debiutach kulturystycznych w tym roku jednak widać, że to się zmienia z roku na rok. Rok temu 20 kobiet na scenie, w tym roku ponad 60. A 2 lata temu to chyba z 6 było :smile: Więc jeszcze trochę czasu i trzeba będzie budować większe sceny :smile: Ale scena sceną, jest jednak też coraz więcej kobiet na siłowni które ćwiczą, dla siebie rekreacyjnie juz nie tylko aeroby a ze sztanga i hantlami yupiii, fajne widoki :smile:
-
Idzie na szczęście moda z zachodu na wysportowane sylwetki kobiet i to jest wielki plus.ida tez złe inne rzeczy ale naturalna selekcja to naturalna selekcja%-)
-
A tak ogólnie juz jestem po godzinie aerobów - pobiegałam sobie dzis w terenie, piękna pogoda. Omlecik zjedzony i za pół godzinki kolejne 30 minut aerobów na skakance. I znowu nocna zmiana :(
2 dni temu obciełam 20 gram białka i 15 gram tłuszczy, bo coś tam zaczyna się dziać, a kaloryczność diety już dawno nie była zmieniana.To tylko jakieś lekko ponad 200 kcal na minusie, a głód niesamowity, jezuniuu ssanie non stop. Mam nadzieje jeszcze pare dni i się przyzwyczaje, bo się rzucam na ludzi :smile:
-
spróbuj robic aero po przebudzeniu gdzie masz najnizszy poziom trójglicerydów
-
[QUOTE=Pikaczu;487106]spróbuj robic aero po przebudzeniu gdzie masz najnizszy poziom trójglicerydów[/QUOTE]
Przecież 1 aero zawsze robię po przebudzeniu naczczo :P Przez to że pracuje na nocne zmiany moje przebudzenie było dziś o 17 :smile: