Wielkie dzieki za pomoc :roll: :roll: :roll:
Printable View
Wielkie dzieki za pomoc :roll: :roll: :roll:
[quote]Wielkie dzieki za pomoc[/quote]
o co ci chodzi ?? :roll:
osobą która rozsyłała spam była: scrapi
duzo tego spamu nie rozeslal bo nie ma duzo zaproszonych dobrze ze szybko to zauwazyli
nie widze problemu a niech sobie rosyla :) hmmm
przed spamowaniem ostrzegałem :razz:
oby nikt sie nie przypierdolił i nie wiazał tego z naszym forum :razz:
Ja też nie widzę problemu, dla mnie to normalne że jak ktoś chciał zapraszać ludzi to pisał zaproszenia na innych forach , mnie to wogłule nie dziwi żadne forum nie jest tajemnicą i nikt nie został zmuszony do przyłączenia się na to forum tylko była to jego własna decyzja.
To jak ktoś jest zarejestrowany na 5 forach to łamie jakieś zasady?
[quote=zizu]nie widze problemu a niech sobie rosyla :) hmmm[/quote]
Każda niechciana wiadomość E-mail czy PW jest traktowana jako spam, który jest w Polsce zabroniony i karalny. Proponowałbym adminowi tego Forum, aby zmienił formułę konkursu, tak, żeby użytkownicy nie musieli wysyłać każdemu kto popadnie spamu. Obecna formuła konkursu w jakimś stopniu przyczynia się do tego procederu.
Są inne metody na pozyskanie nowych użytkowników .... mniej kontrowersyjne.
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego !
Uzytkownik dostał 2 ostrzężenia za ten wybryk więc kara była
Napewno nie bedziemy zmieniać zasad konkursu podczas gdy juz trwa. Pomyślimy przed rozpoczęciem kolejnej edycji
Konkurs nie polega na spamowaniu tylko zachęcaniu do zapisu na forum swoich znajomych. Ostrzegaliśmy przed spamowaniem na forach wiec ze swojej strony nie mamy nic do zarzucenia....
Jedyne co tobie moge poradzić to zwiększ czas miedzy wysyłaniem kolejnych maili/pw przez twoje forum to napewno ograniczy spamowanie lub utrudni to prace spamerą.
ps. co do twoich pomysłow do pozyskiwania nowych ludzi to zapraszam na rozmowe z adminem
pozdrawiam
dobra spoko nie wiedzialem ze wogole bedzie o to tyle krzyku bo sam w taki sposob dostalem zaproszenie wasze forum.takze myslalem ze jak ktos mi przysyla zaproszenie to i ja sobie moge troche porozsylac.