-
[QUOTE=USgorn;501814]No nie dobrze, jak budzika juz nie pierwszy raz nie slyszysz to widac ze przemeczenie plus pozostale objawy to raczej cos grubszego :/
hah trener do Ciebie zarywal w dobrym wieku a Ty tak od razu ;p[/QUOTE]
coś grubszego, bo tyle dałam sobie odpoczynku a nadal coraz bardziej zmęczona. Dziś sprawia trudność wejść na 1 piętro po schodach, odrazu się kręci w głowie i brakuje powietrza..nie wiem..może po prostu gdzies coś mnie jakaś grypa ze środka chcę rozłożyć dlatego takie osłabienie
a trener nie zarywal hehe, a rzeczywiście się pytał z ciekawości..tylko że nie powinno się co chwile przerywać treningu komuś a tym bardziej się kiedy jest trenerem
-
no najlepiej zeby to grypa byla bo pomeczy kilka dni mocno ale przejdzie.
heh jak to dziadek tylko dziwne ze trenerem jest wyglada jakos wgl ? ;p
-
[QUOTE=USgorn;501827]no najlepiej zeby to grypa byla bo pomeczy kilka dni mocno ale przejdzie.
heh jak to dziadek tylko dziwne ze trenerem jest wyglada jakos wgl ? ;p[/QUOTE]
niom, ale się czuje jak pod czas pierwszych dni bez węglowodanów kiedy nie weszłam w ketozę, spałabym wszędzie gdzie tylko można, zamykam oczy non stop, lub mam taki zjazd po ładowaniu też dodatkowo jeszcze do ogólnego oslabienia :smile:
trener wiesz już grubo po 60, więc nie wiem, był ubrany w dlugie spodnie i bluzę nic nie widać, pewnie napewno musiał mieć jakąś przeszłość ze sportem, tylko nie wiem z jakim. Może jakoś pojdę tam znowu jednak i się go podpytam, bo aż ciekawie hehe
-
Byłem za batatami i Pani z działu "warzywa" na pytanie czy są bataty zrobiła oczy jak żaba i się zapytała co to w ogóle jest... :D Także dupa zbita ;)
-
[QUOTE=Wikidajło;501840]Byłem za batatami i Pani z działu "warzywa" na pytanie czy są bataty zrobiła oczy jak żaba i się zapytała co to w ogóle jest... :D Także dupa zbita ;)[/QUOTE]
hehehehe no to słabo, a gdzie mieszkasz? bo w wawie coraz częściej widzę w sklepach bataty
-
Przemyśl (podkarpacie) żadna tam metropolia...
-
[QUOTE=Wikidajło;501843]Przemyśl (podkarpacie) żadna tam metropolia...[/QUOTE]
heh w sumie powiem ci tak, ja np osobiście i tak bardziej lubie ryż :smile: Ryż nigdy się nie nudzi.. bataty są podobne w smaku do marchewki stąd pewnie ograniczam się nimi tylko do 1 posiłku dziennie, a jak nie mam w ogóle to rzaden problem, bo np nigdy nie lubiłam marchewki. więc nie wielka strata :smile:
-
[QUOTE=Wikidajło;501840]Byłem za batatami i Pani z działu "warzywa" na pytanie czy są bataty zrobiła oczy jak żaba i się zapytała co to w ogóle jest... :D Także dupa zbita ;)[/QUOTE]
Hehe trzeba bylo powiedziec ze mieso ;p
---
Wolne jeszcze masz? Jak tak to laduj w siebie vit C i spij ;p ja ostatnio nawet 6g ladowalem zeby tylko sie nie rozchorowac zeby nie miec przerwy od treningow jak mnie cos bralo ;p
No dokladnie takie samo skojarzenie mialem jak pierwszy raz bataty jadlem gotowana marchewka ;p
No i ja tez za ryzem jestem najbardziej basmati albo brazowy niedogotowany :-)
-
[QUOTE=USgorn;501845]Hehe trzeba bylo powiedziec ze mieso ;p
---
Wolne jeszcze masz? Jak tak to laduj w siebie vit C i spij ;p ja ostatnio nawet 6g ladowalem zeby tylko sie nie rozchorowac zeby nie miec przerwy od treningow jak mnie cos bralo ;p
No dokladnie takie samo skojarzenie mialem jak pierwszy raz bataty jadlem gotowana marchewka ;p
No i ja tez za ryzem jestem najbardziej basmati albo brazowy niedogotowany :-)[/QUOTE]
poszłam dziś do pracy już bo niedawno byłam na zwolnieniu..nie chcę mieć problemów jeszcze oprocz zdrowotnych w firmie..mam wolne od treningów. może tylko dziś wolniutko sie przejdę po pracy do domu jakieś 4-5 km żeby rozchodzić te opuchnięte nogi, normalnie masakra. To 100% wątroba z nerkami szaleją, tylko kurde czemu po tym białku się zaczęło, co w nim musiało takiego być by tak obciążyć..zazwyczaj po 2-3 dniach przechodzą te poranne prążki tygrysicy :smile: jak zjem coś na co tak reaguje, a tu już tydzień czasu i ani drgnie w lepszą stronę..
a witaminę C ładuje codziennie od dłuższego czasu po minimum 5gr, ja się teraz boje czy czymś się przypadkowo nie przeładowałam hehe :smile:
Ryz basmati rozgotowany uwielbiam hehe u mnie ze 100 gram ok 400 wychodzi :smile: Brązowy bardzo zapycha i ciężej się trawi - lubie go kiedy mam mniej zródeł ww by jaknajdlużej nie czuć głodu
-
i jeszcze może ktoś mądry się znajdzie, bo mojej glowy mi już brakuje tu i więdzy. Okropnie przyokropnie jakieś 3 tygodnie temu zaczeły wypadać włosy, wypadać to mało powiedziane bo zaczynam się bać że będę musiała kupić peruke. Napewno nie tarczyca bo zaczeły wypadac kiedy akurat wyniki się poprawiły, nie wypadały przy najgorszych.
I teraz 1 opcja to że leczenie imunologiczne i te mocne leki - 3 cykle zastrzyków dały taki efekt uboczny i tak zareagowałam bo akurat na koniec 3 cyklu mi się zaczeło to, lub 2 opcja - nie mam pojęcia co jeszcze mogło poskutkować. Zaczynam panikować bo nigdy przenigdy w życiu nie wypadły mi wlosy, a teraz garściami zbieram :( :( :(