jak masz możliwości i chęci to czemu nie
Printable View
jak masz możliwości i chęci to czemu nie
[QUOTE=fallenursus;499708]Kup pas i w nim non stop ćwicz. Zapobiegnie rozwalaniu się tułowia. Pomysł jak najbardziej dobry[/QUOTE]
osłabi gorset mięśniowy i jak kiedyś Ci go zabraknie to rozpierdolisz kręgosłup przez brak stabilizacji. Brawo.
Rocky talie można zwężyć w i inny sposób, przede wszystkim przez zmianę cwiczen, ale tego napewn nie ogarniesz w 2 czy 3miesiące.
Ogarnał byś te sutki i mógł byś próbować po dobrej wycince.
Idź se dział rozkręcić bo ruch masz ogromny. już jeden światowy xfit pomagał i prowadził jedną osobę na tym forum, tak ze zajęła ostatnie miejsce na zawodach.
to sprawa genetyki której nie przekroczysz. Nie wiem czy robisz brzuch i jak. Wtedy wizualnie musisz górę powiekszyc uda. Zmienić siady na siady na Smith, fronty , zaprzestać martwy a robić wyorosry tułowia np..,nie robić skośnych żeby się rozrastaly,i jak pisał pumbas- vacuum. itp itd wiesz gdzie mnie szukać. W pl i tak są chude szkapy, rock znajdź dobrego trenera bo sam nie dasz rady.and Oh yeah, kup ten.pas. Ja tam bardziej wierzę johnny jacksonowi niż mickowi czy znajomym co już coś osiągnęli.
żaden znany mi trener nie prowadzi wolontariatu, a obecnie musze się liczyc z kazda zlotowka
micek po części masz racje, ale ten zabieg ma tylko krótkofalowy cel, wyszczuplić talie do października, potem normalnie go zdejme
ta kategoria warunkowana jest tylko wzrostem, poniżej 180 i plus 180, także żaden limit wagi mnie nie trzyma, teraz w zasadzie nie wiem co robic, czy popuscic lejce i nabijac odwznie kilogramy ile się da do polowy września, a potem mega ostre ciecie, czy trzymać to co teraz mam i powoli bez stresu jeszcze mocniej to ubijać i ciąć bo jak spuszczę wode mogę być już dość szczupły, kilka kg by się przydalo
kwestie odwadniana/ladowania omowil bym z ktoryms znajomym z zawodnikow także to jakos bym ogarnal
Spójrz na ostatnie zawody w Sopocie. Wiem że kilku miało cienko w sylwetkowym bo byli...uhm za duzi. Ile kasy mógłbyś przeznaczyć na trenera?
stary nie wiem, bo nawet ciężko mi oszacować ile przeciętnie oni sciagaja, więcej niż 200zl/miesiąc za konsultacje nie mogę dac, nie dlatego ze niechce, tylko nie moge.
mysle o wejściu na ketoze, ale taka z prawdziwego zdarzenia, żeby na max zeszlo smalcu z bioder plecow i dupy
Wlez na fejsa i nie mów ze wujek zły :*
Robię co mogę :) a mogę dużo.
Daj znać jak ogarniecie temat. Tylko się słuchaj :) bo mordę obije :p
[QUOTE=fallenursus;499721]Idź se dział rozkręcić bo ruch masz ogromny. już jeden światowy xfit pomagał i prowadził jedną osobę na tym forum, tak ze zajęła ostatnie miejsce na zawodach.
to sprawa genetyki której nie przekroczysz. Nie wiem czy robisz brzuch i jak. Wtedy wizualnie musisz górę powiekszyc uda. Zmienić siady na siady na Smith, fronty , zaprzestać martwy a robić wyorosry tułowia np..,nie robić skośnych żeby się rozrastaly,i jak pisał pumbas- vacuum. itp itd wiesz gdzie mnie szukać. W pl i tak są chude szkapy, rock znajdź dobrego trenera bo sam nie dasz rady.and Oh yeah, kup ten.pas. Ja tam bardziej wierzę johnny jacksonowi niż mickowi czy znajomym co już coś osiągnęli.[/QUOTE]
Nie zamierzam się z Tobą kłócić juz dawno stwierdziłem ze jesteś chorym człowiekiem
Cisnij Rock i z innym miejscem niz 1 sie nie pokazuj ;)
Powodzenia w przygotowaniach.
I imo daj sobie spokoj z robieniem ekstra kg przed tymi zawodami