Konkretna forma, szacun ;) Jestem ciekawy jak będę ja wyglądał po trenie ale z dopiętą dietą tak jak stale to jest . hymm
Co do nóg wyglądają faktycznie gorzej niż góra , dużo mniejsze nawet. W łydce chyba nawet mniej niż w łapie ? ;>
Printable View
Konkretna forma, szacun ;) Jestem ciekawy jak będę ja wyglądał po trenie ale z dopiętą dietą tak jak stale to jest . hymm
Co do nóg wyglądają faktycznie gorzej niż góra , dużo mniejsze nawet. W łydce chyba nawet mniej niż w łapie ? ;>
sa mniejsze z wiadomego względu, sa trenowane ponad 2krotnie krócej niż gorna czesc ciala, wiec z czasem dysproporcja się wyrowna, już zresztą jest coraz lepiej
jak bedzioesz wygladac po trenie? w sumie normalnie, moze jedynie troche lepiej niz teraz, nie nastawiaj sie na cuda, jezeli teraz nie wygladasz jakos widowiskowo, to po trenie tymbardizej nagle sie taki nie staniesz, jedynie troche poprawisz forme
heeeh , to w co ja się pakuje hah .
Sucha masa. Sam chciałeś. Zryj, zwiększają kal z tyg na tydz i nie marudz :)
hejka
co tam u mnie, po staremu, trzymam zyle do końca, typowa wycinke juz dawno skonczylem, wlasciwie wogole jej nie robilem, tylko bralem koks i ciezko trenowalem,
teraz zadnego cardio, kalorie nie tak nisko, mam dobra moc na treningach,
masteron bardzo fajna zabaweczka, jest skok sily o dziwo na winie byl jak by mniejszy ten skok, plus ze stawy odrazu poczuly ulge, teraz moge sobie poszalec, i to lubie, a w miedzy czasie czesto bywam na kąpieliskach, milo korzystam z urokow lata,a od wrzesnia/pazdziernika wjezdza bomba masowa i nabijamy pozadne kg
obecnie 94kg, skora się robi coraz cieńsza
[IMG]http://s7.postimg.org/a8s1g9l57/webcam_toy_foto58.jpg[/IMG]
[IMG]http://s12.postimg.org/pxe6g7tl9/1212.jpg[/IMG]tutaj jeszcze 2tyg temu przed masterem
tymczasem pomyślności, oraz udanych wakacji wam zycze
wl peklo na 170kg %)
przed bomba 2miesiace temu 155kg przy wadze 100kg, obecnie 94
dziś cala noc nie przespana, może spalem fragmentowo 1h snu-3h lezenia, niepamitam już, w kazym bądź razie tak mnie rozkurwia moc ze ogariam teraz posiłki i na 16 lece na barki
Bo przecież masteron to chujnia :p
ile wciskasz go rock?
tak jak reszte, wszystko setka c2d pr tr i mas.
ale szoty rozbijam na 2raty np. w bark 1.5ml i udo kolejne 1.5, bo 3ml wbite naraz rozkurwia mi miesien, niezależnie od wielkości mięśnia :(
wiec trochę dziabania jest ale czego się nie robi dla formy,
potliwość masakra, 3minuty rozgrzewki i koszulke mogę wykręcić, w nocy najgorsza
jestem coraz bardziej namawiany na start w męskiej sylwetce na mpj w październiku, patrząc na moja dobra góre, i praktycznie brak nóg, mysle ze niebylby to taki zly pomysl,
ogarnal bym się pozadnie z dietą, już bez walenia w huja, jakies keto, podkrecic towar, i można by wyjść, tymbardziej ze tegoroczne mpj sa w moim miescie wiec chociażby sobie od tak wyjść o, by się sprawdzić, liznąć tą scene od kuchni, na pelnym luzie
jedyne co na moje oko mi przeszkdza w proporcji to talia która jest trochę rozbita,
Kup pas i w nim non stop ćwicz. Zapobiegnie rozwalaniu się tułowia. Pomysł jak najbardziej dobry