-
Ogólnie to tak, dziesiejsze plegarki i barunie:
Ponieważ mam dziś dzień bareczków, plecki robiłam tylko partię na której najbardziej zależy - szerokość, między każdą serią na barki, 1 to samo ćwiczonko - przyciąganie z wyciągu gornego takiego dziwnego drążka, że łapie się średnim młotkowym chwytem. Drop setami z 4 razy zmniejszanym obciążeniem. Wyszło w sumie dużo takich dropsecikow ...20 razem, więc w sumie porządnie plecy wymęczone, co zresztą już czuje.
Barunie:
1. Wyciskania na maszynie młotkowym wąskim chwytem drop set [B]4 razy zmniejszane obciążenie - 4 serię[/B]
2. Wyciskania na maszynie szerokim nachwytem [B]drop set 4 razy [/B][B] zmniejszane obciążenie -[/B][B] 4 serię[/B]
3. Unoszenie hantli stojąc do boków [B]drop set 10 kg na 10 reps/ 8 kg na 12 reps/ 6 kg na 15 reps/ 4 kg na 20 reps 4 serię[/B]
4. Unoszenie hantli leżać brzuchiem na ławeczce skośnej [B]drop set 8kg/6kg/4kg/2kg 4 serię[/B]
5. Unoszenie szanti łamanej podchwytem do poziomu oczu [B]drop set: 20kg/15kg/10kg i talerz 5kg 4 serię[/B]
Wieczorem sweet focia w kiblu ahaha :P
-
Mam dziś taki megaaaaa głóóóódddddd że całe szczęście że nie jestem w domu a tylko w pracy i mam wyważone posiłki bo chyba bym zjadła 1.5 kg wołowiny ktore mam w lodowce
OK koniec pracy..idę jeszcze marszerować..czy raczej się turlać z tymi zakwasami..
-
heh a ladowanko dopiero w niedziele. dla mnie 6 h to tez za malo duzo chyba ze jednorazowo ale tak zeby wiecej dni to nie da rady znaczy da ale licho bedzie. i juz tez zoladek sie rozciagnal ze wchodza kalorie bez problemu :D
ee w dupie wieczor a nie ma fot z kibla ide stad ;p
-
Julka napadli Cie ? bo cos dlugo dotoczyc sie nie mozesz :(
-
[QUOTE=USgorn;501681]Julka napadli Cie ? bo cos dlugo dotoczyc sie nie mozesz :([/QUOTE]
już się dotoczyłam..miałam przygodę, bo podjeżdzam 5 km tramwajem..a wsiadłam i sie gapiłam w komórkę zamiast patrzeć gdzie jadę..więc pojechałam do zajezdni hehe musiałam szukać nocnego autobusu ktory podjeżdzał w moja stronę
-
1 załącznik(i)
a zdjęcie mam :P smaczne kształty. Dominik mówi że osa, a ja że osa na masie, może kiedys jakaś tam osa i wyjdzie
[ATTACH=CONFIG]8822[/ATTACH]
-
[QUOTE=USgorn;501584]Alee masz ladny glos [/QUOTE]
Spokojnie wujek, wiadro zimnej wody na dynkę hop...:rockon:
-
dawno nie miałam tak ch...wego humoru jak dziś..czuje się wielkiem ochydnym grubym zallanym flakiem, do tego jakaś przemeczona i ciągle niewyspana.
miałam po przebudzeniu chęć zadzwonić do kierownika i wziąść urlop na żądanie..ale poszłam do pracy, czego teraz mocno żaluje bo jeszcze tu k..a posrani arabowie spokoju nie dają debile, w sobote... do tego outage całego systemu i trzeba pracować na backpowym ,a ja jestem kierownikiem zmiany i mam 3 nowych pracowników nad głową które nie wiedzą co do czegobo 1 raz się spotkali z sytuacją kiedy system walnął. CO za dzień wariatów.
Boże daj mi siły bo kogoś zabije
-
[QUOTE=szycha;501708]Spokojnie wujek, wiadro zimnej wody na dynkę hop...:rockon:[/QUOTE]
hehe jak to ma pomóć? :smile:
-
Spokojnie, jo tyż w pracy :headbang:
Pytanie z innej beczki. Przed chwilą oglądałem filmiki z Twojego pozowania. Ile kosztują takie buciki w których tam śmigasz? Tak z ciekawości.