-
[QUOTE=USgorn;501448]aha no to juz wszystko jasne ladnie tam sie pracuje ;p musze zadzwonic ze skarga do dyrektora ;p[/QUOTE]
jak tam Dominik mówi zawsze..nic mi nie udowodnisz :smile: :P
smakowo zapachowe..tak moze tam sie kryje..ale coś mi się wydaje że to jest związane z gęstością tego białka, jest gęstrsze niż inne WHEYs na które nia miałam takiej reakcji , czyżby mąke ziemniaczaną dosypują by zagęścić.. :smile: Masakra i to nie jest tanie białko przecież wrrrrrrrrrrr, dzwoniłam do sklepu i jasna sprawa że nie wymienią po otwarciu bo to wina producenta a nie sklepu, w sumie logiczne , to Dominik jak zawsze się mądrzył że trza zadzwonić, zapomniał w ktorym kraju mieszkam.. Szukam komu ospdprzedać :( Chyba nikt się nie znajdzie i co mam robić kurde :(
-
[QUOTE=N3ver_quit;501456]nic mi nie udowodnisz :smile: :[/QUOTE]
Pewna jesteś ?
:p
-
[QUOTE=fallenursus;501460]Pewna jesteś ?
:p[/QUOTE]
a ty siedź cicho! :P
-
hah Swiadek nr.1 Dominik zglasza sie na rozprawe sadu dyscyplinarnego ;p
no niestety nie ma tak dobrze jakby paczka byla zniszczona albo cos to tak ale tak to latwo kasy nie oddaja ;p
-
[QUOTE=USgorn;501463]hah Swiadek nr.1 Dominik zglasza sie na rozprawe sadu dyscyplinarnego ;p
no niestety nie ma tak dobrze jakby paczka byla zniszczona albo cos to tak ale tak to latwo kasy nie oddaja ;p[/QUOTE]
Dominik ma nakaz zachowania tajemnicy :smile:
No jasne ze ani nie oddadza ani nie zamienia :(
-
5 załącznik(i)
NIema to jak siostra kosmetolog, dopiero 2 dzień z nią mieszkam a już mnie kuje i mało tego jeszcse otrzymuje zadowolenie z tego że całą twarz mam pokutą. Mezoterapia igłowa w domowych warunkach. Same koksy dookoła :smile:
[ATTACH=CONFIG]8815[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8816[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8817[/ATTACH]
Po tym maseczki - zombi land, hm ciekawie co będzie dalej, już się boje swojej siostrzyczki :smile:
[ATTACH=CONFIG]8818[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8819[/ATTACH]
-
[QUOTE=N3ver_quit;501494]Dominik ma nakaz zachowania tajemnicy :smile:
[/QUOTE]
a ja widzialem na filmwebie ze 1-9-2014 premiera filmu "Julka-wariatka w pracy" i tylko tajemniczo gatunek jest zapisany akcji ;p
heh nie nudzisz sie z siostra . sterydy w czolo bijesz ?;p
-
-
[QUOTE=N3ver_quit;501432]czemu Hura :smile: ?[/QUOTE]
Bo mieszkam w Wawie, co prawda z okien w domu nie widać pałacu ale pracuje w Centrum :rockon:
-
[QUOTE=szycha;501522]Bo mieszkam w Wawie, co prawda z okien w domu nie widać pałacu ale pracuje w Centrum :rockon:[/QUOTE]
A widzisz Julka ostrzegalem Cie zebys drogi do pracy nie zdradzala bo sie na Ciebie czaic beda a Dominik na odleglosc nie obroni ;p