-
ja powiem ze czym wiecej praktyki tym surowsze spojrzenie na ten temat - jak czasem widze rozpiski a poźniej zdjęcia ludzi ktorzy to wbijają to na usta sie odraxzu ciśnie " .. moj boże .. " - jak ktoś nie trzyma sie podstawowego schematu DIETA-REGENERACJA-TRENING-WSPOMAGANIE - zacznając od najwazniejszego do najmniej ważnego szczegółu a przestawia ten schemat to poźniej sie dziwi ze mu " nie idzie" i dawki podbija w nieskończoność
-
testosteron zwiekszylem na 750mg tyg, wrzuciłem również do suplementacji halodrol bo koledze zjechal flaki to mi oddal pol pudelka, halo z dragon nutrition, towar legit bo zamawial od pl dytrybutora a nie żadne allegro, zaczalem sobie od 2kapsow po 50mg rano i przed treningiem, zobaczymy co to za cudo, niemam tego dużo wiec tylko zjem to w celach degustacyjnych, jem to gowno od 4dni i dziś pekl max na lawce, 165kg, ładnie co? hihi
a za kilka dni tren z winem mniam mniam pysznie
jem bardzo dużo może za dużo ale już czysto
-
Kup Se od dystrybucji nowa wątrobę.
-
165 niezle ale wyglądasz jakbys wyciskal wiecej! Jaka waga?
-
wiem pumbi, każdy mi to mowi ale sam wiesz ze wygląd nie zawsze rowna się ciężarom, mam ziomka co wygląda dosłownie jak fallen, a ciśnie 190kg na ławie, myślisz ze niechcial bym być silnijszy? każdy by chciał
waga obecnie to 103kg z w miare widocznym 6ciopakiem, hantelki dziś na barki 46kg na 8,5 powt
hdrol fajna zabaweczka, super pompa ale taka jakas inna niż przy np. mecie, taka bardziej gesta zbita nie wiem jak to okreslic,i długo się trzyma po treninu, dziś i wczoraj peklo mi 1,5kg kury dziennie bo w promo to wzialem kilka kg
[IMG]http://s28.postimg.org/x7b1hi819/2014_05_10_20_10_52.jpg[/IMG]
[IMG]http://s28.postimg.org/w0p66njn1/2014_05_10_20_11_05.jpg[/IMG]
-
-
-
Ja bym się bał mu zwrócić uwagę w windzie że tak nie wolno :P
-
ale skurwol o.o
niiewiarygodne ze czlowiek moze sie tak zmienic jak sobie przypomne te Twoje filmiki z malutkiej silowni
[QUOTE]każdy mi to mowi ale sam wiesz ze wygląd nie zawsze rowna się ciężarom, mam ziomka co wygląda dosłownie jak fallen, a ciśnie 190kg na ławie, myślisz ze niechcial bym być silnijszy? każdy by chciał[/QUOTE]
mam na to odpowiedz: 1.technika i trening 2. predyspozycje
kolejnosc nie jest przypadkowa i uwazam ze jakbys zlapal ogarnietego goscia co jezdzi wyciskac na zawody i nauczyl sie wyciskac pod ciezar, zmodyfikowal treningi to bys za pol roku podchodzil do 2 pak - zakladac ciagle ostre napierdalanie diety,treningow i dopingu tak jak to teraz cisniesz
tylko masowo to by sie juz raczej nie odbilo na lepszym wygladzie klaty, tak jak teraz trenujesz klate jak widac jest najlepsza opcja jesli chodzi o kulturystyczne podejscie
-
gdzie tam za pół roku do dwóch pak, na tych ciężarach to raczej się robi progres 5-10 kg w ciągu roku