kuwa ależ forma :) rośniesz z dnia na dzien, mam nadzieje, ze nogi nie odstają od góry:)
Printable View
kuwa ależ forma :) rośniesz z dnia na dzien, mam nadzieje, ze nogi nie odstają od góry:)
troszeczkę może, ale atakuje je tez teraz już dosyć mocno
widziales moze na fejsie stronę o nazwie [B]DRUGA STRONA MEDALU[/B] ??
i kanał na youtube o takiej samej nazwie. ostatnio na nie trafiłem.
Gość opowiada o sterydach, może się stamtąd dowiesz czegoś ciekawego i nowego.
albo cięcie albo nie - szkoda srodków na jakies "masocięcia" - weź wytnij ile mozesz poźniej bedzie fajne mieso wpadać
Widać że wkoncu ktoś mięso zaczął jeść :)
być może masz racje, ale kcal bda i tak na jedynie lekkim minusie, na takim stacku raczej nie będzie potrzeby się glodzic, wegle na pewno będą wysko, tłuszcz będzie cięty, kardio sporadyczne
Master100%>wins
I nie bierz już tych dużych dawek, uwierz ze nie Cza...
[QUOTE=yaro09;491264]widziales moze na fejsie stronę o nazwie [B]DRUGA STRONA MEDALU[/B] ??
i kanał na youtube o takiej samej nazwie. ostatnio na nie trafiłem.
Gość opowiada o sterydach, może się stamtąd dowiesz czegoś ciekawego i nowego.[/QUOTE]
Hahahaha
no i z czego taka radość? na temacie się nie znam, ale znalazłem coś na necie to się podzieliłem
owszem widziałem tego kolesia, jednak nie prezentuje on nic ponad tego co bym już wiedział, wystarczy go chwilke posluchac by dostrzec jakimi fachowymi określeniami się posluguje,taka naukowa surowizna jak z książki, wg mnie on więcej przeczytal niż wbil