inni sa ale sie nie udzielaja :P
Printable View
inni sa ale sie nie udzielaja :P
Chętnie bym poszła spać, ale ten upał i ta muza z heinekena mi poprostu na to nie pozwalają :(:(
:cry: a mieliśmy jechać na opener :cry:
Noooo powiem Ci, że chyba dużo straciliście, impreza to tam jest gruba... jestem tylko ciekawa ile tysięcy ludzi bawia się na lotnisku :P
to mnie pocieszylaś :razz: i tak mialem ciężki tydzień :razz:
ale już dziś na szczęście jak dla mnie :P ostatni dzień imprezy... będzie wielkie sprzątanie :grin:
:F:F:F:F:F:F
Co tam ktos jeszcze nie spi ???
od poczatku wakacji mam taka lipe ze siedze w nocy do 2 - 4 i pozniej wstaje o 12 raz nawet o 14 wstalem....'
lipton totalny dzien sie krotki wydaje a te nocki to taka cos ala hibernacja bo chce sie spac z drugiej strony wiesz ze nie zasniesz.....
macie jakies remedium na moj problem???
lykalem kiedys mealtonine troche pomoglo a pozniej wogole przestalo dzialac....
teraz sie zastanawiam zeby ZMA lykac :D:D bede wkrecal starszych zeby mi sponsorowali na sen :D ahhaha
ostatnio moj rekord to wstalem o 9 rano (a spac poszedlem o 2 standart) i na aero na rowerek i 2 X TSE niah niah :D:D:D
pozniej czlowiek sei fajnie czuje po takich aerobach prysznic i jak nowo narodzony :D
Są jeszcze jakies nocne marki???
PS Lolita nie mow ze to real avatar :D:D
[quote]Są jeszcze jakies nocne marki???[/quote]o tej godzinie to jedynie mareczki... nocne marki to sie po 2 w nocy zaczynaja takie prawdziwe nocne marki :P
wiem teraz sie dopiero rozgrzewamy
:F
ale ambicjonalnie kazalem sie jutro o 9 rano obudzic coby wrocic do normalnego cyklu noc/dzien i przygotowywac sie do powrotu na pakernie
[quote]ale ambicjonalnie kazalem sie jutro o 9 rano obudzic coby wrocic do normalnego cyklu noc/dzien[/quote]ciezko z tym jest.. :?
ja tez cale wakacje chodze gdzies tak o 2 spac i wstaje tak o 10.30-11.30 :? i ciezko sie oduczyc oj ciezko