-
4 dzień czekoladek na sen%-)mniam mniam i spac%-)
-
[QUOTE=Pikaczu;486979]4 dzień czekoladek na sen%-)mniam mniam i spac%-)[/QUOTE]
to zjedz jeszcze 5 dzień za mnie :smile: jezuuu nie pamiętam nawet jak to smakuje :smile: Jak ja puchne od makreli wyobraż co by po czekoladcę było: BALONIK I W KOSMOS puszczać można :smile: :smile: :smile:
-
Ej chciałbym tak pisać po angielsku po 8 latach w Irlandii jak Ty po 5.5 w Polsce po polskiemu.
Buziam
-
[QUOTE=alder;486981]Ej chciałbym tak pisać po angielsku po 8 latach w Irlandii jak Ty po 5.5 w Polsce po polskiemu.
Buziam[/QUOTE]
Hehe, let's say, bardzo szybko się uczę :smile: Kiedy przyjechałam potrafiłam powiedzieć że się nazywam Julia i jestem Ukrainką :smile: Do tego jechałam na studia w języku angielskim, a kiedy przyjechałam się okazało, że nie nazbierało się tyle osób chętnych i musiałam od początku być w grupie polsko języcznej - teraz się cieszę że tak wyszło, bo musiałam przycisnąć i szybciej się nauczyć polskiego. A w Irlandii masz więcej znajomych z polski? Mi pomogło to że byłam sama i od początku tylko w środowisku polskojęzycznym
-
2 załącznik(i)
Wzieło mnie dziś na przypominki...oglądałam zdjęcia z zawodów i myslałam jaka ja biedna jestem i jak teraz źle wyglądam hehe :smile:
ALE...otworzyłam zdjęcia z przed 2 lat, kiedy jeszcze nawet nie myslałam że kiedykolwiek będę w tym miejscu gdzie jestem teraz i że tak pokocham ten sport, czy w ogóle że będę w tym sporcie. Mimo że od małego uprawiam sporty: 4-8 rok życia akrobatyka, od 8-19 koszykówka nigdy nie byłam szczupła, tzn zawsze byłam pulchniutka i nie rozumiałam DLACZEGO, przecież codziennie trenuje?! JAK TO JEST MOZLIWE?! Dopiero kiedy się okazałam juz na tej drodzę, zrozumiałam, że podstawa to żywienie, ale to juz dłuższy temat...każdy wie o co chodzi, i co to jest mamusiowe i babciowe zywienie :smile: Byłam wiecznie zakompleksiona i niezadowolona sobą... 2 lata przerwy w ogóle od jakiegokolwiek sportu, złe nawyki żywieniowe i uzywki typu alkohol na imprezkach, lub piwo przed snem ze smaczna bułeczką..doprowadziły mnie do tego, że ze stanu pulchniutkiej zrobiłam się prosiakiem, którego widziecie na zdjęciu haha :smile: Jezuuuu nienawidze oglądać starych zdjęć...ALE zrozumiałam, że jednak teraz dobrze wyglądam i musze przestać patrzeć na siebie pod kątem zawodów cały czas, bo tak czy siak formy startowej się nie da trzymać cały rok, a z takim podejściem i samokrytyką na co dzień to można zwariować.
Wniosek z tego wszystkiego: zawsze trzeba patrzeć na to co juz się zrobiło, ile pracy i poświęcenia to kosztowało i cisnąć dalej, bo przecież będzie tylko lepiej, nawet jeśli wolno, nawet jeśli są po drodzę przeszkody, N3VER QUIT!!!
A teraz szokuję troche wszystkich, żeby nie było że tak lekko mi było dojść do tego by móc stanąć na scenie :smile:
[ATTACH=CONFIG]8138[/ATTACH]
1 zdjęcie nie całe 2 lata temu; 2 zdjęcie pół roku po 1 zdjęciu po głupich dietach w stylu 400-600 kcal z dniami gdzie się piło tylko wodę z cytryna lub tylko kawę :smile: ; 3 zdjęcie na miesiąc przed zawodami jakieś 8 miesięcy po 2 zdjęciu.
I zdjęcie z zawodów:
[ATTACH=CONFIG]8139[/ATTACH]
-
Mam znajomych pół na pół
Wow jaka metamorfoza
-
-
dobra dzis poleci 5 dzień%-)najwyżej na sznureczku bym cie trzymał%-)pierwsza fotka w zestawieniu matka 2 dzieci.twarz niekształtna.2 git malina%-)3 wery gut wery gut%-)
adler tylko ze inglijski a jezyki słowiańskie to 2 inne pary kaloszy a raczej zestawienie kalosza z klapkiem kubota.no i też wiek swoje robi a raczej zasniedziałe styki.dzieci do któregos roku zycia mozna spokojnie nauczyc biegle 5 jezyków
-
[QUOTE=Pikaczu;487029]dobra dzis poleci 5 dzień%-)najwyżej na sznureczku bym cie trzymał%-)pierwsza fotka w zestawieniu matka 2 dzieci.twarz niekształtna.2 git malina%-)3 wery gut wery gut%-) [/QUOTE]
1 zdjęcie matka 10 dzięci horror! :smile:
2...jak widać mało kg, a duzo tłuszczu, bo przez głupie głodówki popalone mięśnie i skakałam po 2 godziny dziennie na fitnessowych zajęciach, a jakość ciała SHIT;
3 zdjęcie o cudo trening siłowy i wiedza jak trzeba się odżywiać :smile:
Z językami tak słowianskie sa podobne, znając ukrainski i rosyjski, nie tak ciężko nauczyć się polskiego, tylko nie zapominaj inny alfabet, cyrylica :P
-
[QUOTE=Gangsta Latino;486989]Szacuneczek![/QUOTE]
THX BRO! :smile: