-
[QUOTE=fallenursus;501066]Ja te mam
[IMG]http://i61.tinypic.com/10ym848.jpg[/IMG][/QUOTE]
niema enzymow które rozkładają glukozę.. / fruktoze.. :smile: hih
-
ryz bataty itp jakos trawisz a one tez sa rozkladane do glukozy ;p
wiec moze warto sprobowac
-
[QUOTE=USgorn;501070]ryz bataty itp jakos trawisz a one tez sa rozkladane do glukozy ;p
wiec moze warto sprobowac[/QUOTE]
no kurde właśnie i ito chodzi że nie rozumiem tego shita co ze mną się dzieje
-
Alergia na polifenole .Próbuj popcorn i koniec marudzenia bo tupne :)
-
[QUOTE=fallenursus;501072]Alergia na polifenole .Próbuj popcorn i koniec marudzenia bo tupne :)[/QUOTE]
z godziny na godzine coraz bardziej mnie zalewa, więc szczerze pierdole 1 i 2...nachuj wszystko idę jeść ryż..
P.S sorry za ten "francuzki" :(
-
no moze powinnas przeprowadzic eksperyment jak juz zejdzie sprobuj w jeden dzien uzyc cukru i zobaczysz co sie na nastepny dzien bedzie dzialo. Jesli zaleje bedziesz wiedziala ze cos w tym musi byc chociaz ciezko stwierdzic jak. Jak nie to pewnie problem gdzie indziej w tych owocach chociazby w polifenolach tak jak Fal napisal
-
[QUOTE=USgorn;501075]no moze powinnas przeprowadzic eksperyment jak juz zejdzie sprobuj w jeden dzien uzyc cukru i zobaczysz co sie na nastepny dzien bedzie dzialo. Jesli zaleje bedziesz wiedziala ze cos w tym musi byc chociaz ciezko stwierdzic jak. Jak nie to pewnie problem gdzie indziej w tych owocach chociazby w polifenolach tak jak Fal napisal[/QUOTE]
pewnie 100 % polifenole..bo pamiętacie batoniki 0 carb, low carb, gdzie niema cukru, a jak puchnę okropnie po nich, dokładnie ta sama reakcja co na owoce .. Mam dołaaaaaaaaaaaaaaaa
shit coś w tym jest..orzechy nie jem bo puchne mają polifenole..kakao ograniczam testowali jestem uczulona ale na większą ilość 1-2 łyzeczki nie szkodzą..
-
tylko jak na to mam alergie..kiedy w zasadzie polifenole mają być pomocne w zmniejszaniu reakcji alergicznych heh..
-
czasem sa wyjatki od reguly ze to co ma pomagac szkodzi ;)
-