-
z dzis:
z rańca- 33min schodow [mialo byc 30, ale tak sie przyjemnie biega w ortalionie,tyle wody sie wytapia ze az szkoda przerywac]
po tym zarzucilem cała tablicze nussbaisera, najlepsza czekolada na swiecie
tluszczu 80g, wegli 300g, metabolizm tak sie juz kreci ze co 1h jestem glodny,
podbilem troche iloc wody, teraz pijam ok 10-13litrow takze hardkor, ale daje rade, na treningach zato jest taki ogien ze makabra, wszystko takie pękate i pełne, niewiedzialem ze dobre nawodnienie moze byc az tak odczuwalne
trening;
wl+ hantle 55kg x5-7
dipsy na klate 20kg na pasie xmax
wycisk wasko smith 70kgx6-7
siady do ławki 130kg x5-7
wszystko po 4sety do upadku, ogolnie teraz jade bez planu tylko na czuja, pilnuje tylko mniejwiecej zeby wszystko przetrenowac 2x w tyg, lacze w dany dzien dan± parte z t± na ktorej juz niemam zakwasu i czuje w niej sile, itp bez jakichs tam schematow na huj to komu trzymac sie rozpisek z kartki
jutro pojdzie tylko cardio i prawdopodobnie basen, z jakims dzakuzi na regeneracje
[img]http://s17.postimg.org/mxuyld1vz/563.jpg[/img]
-
3 tygodnie takiej lekkiej redukcji za mna
z dotychczasowych zmian da się zauwazyc dosyć znaczny ubytek wody, najbardziej z okolic talii, generalnie całokształt bardzej wyrazisty, wagowo -3kg, czyli 93kg.
jednak przez estrogen niedam rady już chyba się bardziej wysuszyć,przy chodzeniu się pompuje... wiec od teraz sproboje ukrecic jaki¶ rekomp, w dnt dowalam 2x40min cardio,ucinka kcal, a w dt dopierdalam na max z ciężarami i weglami, planu niezmieniam, ciagle partia 2xweek, schodzę sobie nawet na 4powt,bo tak lubie, ostatnio klatka na skosie+ 135kgx4
posiedze do wiosny na tym testo a potem odpali się grubsze armaty, ogolnie czuje się teraz zajebiscie pod każdym względem,
[IMG]http://s7.postimg.org/3mmtxvi2x/Bez_nazwy_1.jpg[/IMG]
-
zaczalem sobie robic klatke w trochę inny sposób niż zazwyczaj
caly trening klaty opiera się na 1 cwiczeniu, tylko wl, z tym ze pierwsze 5serii bardzo silowe, do deski ok 7cm grubo¶ci,z dzi¶ 150x4 150x3 140x4, potem kolejne 5seri z tym ze wl normalne hantlami ,więcej powt 8-10
z dzisijeszgo treingu poszedł jeszcze tric pompki w podporze tylem, 50kg na kolanach, jakies siady i prostowanie
na czczo treningi wchodz± super, potem ojebawszy cale pudelko lodow 1L, zabrałem się za robiene 1kg kury na dzi¶, wieczorem może schody jakies z 50 min bo dzi¶ sobie chce poje¶ć
[IMG]http://s10.postimg.org/xspq3aja1/2014_02_17_14_10.jpg[/IMG]
-
niezle niezle, ładne ciezary
-
Rocky pamietasz jak stosowałe¶ Anabolic Freak?
Jak otworzyłe¶ puszkę to nie odstraszył Cie zapach? powiedziałbym wręcz smród.
Dzisiaj przyszła mi puszcza anabolic, ale strasznie ¶mierdzi jak±¶ siark±, drożdżami, chu wie czym. tak powinno być?
-
tak te kapsy jebaly dziwnym zapachem cos tam dzialalo ale jak dla mnie supel nie warty zachodu na cykl co najmniej z 2puchy trzeba wziasc do tego cena i sam fakt ze tego testo to może o kilka procent podniesie ledwo pod gorna granice wtedy badalem to miałem 740cos a norma była do 800, a jak przez pol roku jadlem skrupulatnie cynk MG i B6 to podbilo mi na 1100 to o czym tu mowic
-
-
[QUOTE=.rocky;482599]tak te kapsy jebaly dziwnym zapachem cos tam dzialalo ale jak dla mnie supel nie warty zachodu na cykl co najmniej z 2puchy trzeba wziasc do tego cena i sam fakt ze tego testo to może o kilka procent podniesie ledwo pod gorna granice wtedy badalem to miałem 740cos a norma była do 800, a jak przez pol roku jadlem skrupulatnie cynk MG i B6 to podbilo mi na 1100 to o czym tu mowic[/QUOTE]
samo ci podbiło ? :P
-
tak, wtedy byłem wolny od jakiegkolwiek soku, jadlem tylko ten mix mineralow, cynk miałem w dawce forte jakiej¶ tam podwojnej, po jakims dluzszym czasie poszedłem się zbadac przed bomb± patrze a tu wywalone testo lekko ponad norme, z tym ze lepiej osobno brac te 3mineraly bo w kompleksowych zma sa one w za małych dawkach
-
dzi¶ wpadly mi male zakupki he
sprzęcik na dzi¶
2x mono 300g -jedyna sportowa odzywka któr± wyraĽnie czuje i co¶ mi daje wymiernego :)) plus ze trenje 7x tyg wiec przyda mi sie
hydro 30tab- na sen i uspokojenie bo mam wkurwy ostatnio
hcg- dbamy o jonderka
i thsirt animala- zawsze o takim marzyłem :)) a eraz mam już chyba wystaczajacom forme żeby go nosić z godno¶ci±
w planie mam kupic jeszcze jaki¶ pas by trohe talie uszczuplić
[IMG]http://s27.postimg.org/usiahjtg3/2014_03_06_13_52_03.jpg[/IMG]