-
heh bedzie masa szla jak burza ;p
no tez mozliwe ze sie organizm odzyczail + problemy zdrowotne te i taka reakcja jest.
no szybkie bicie serca tez znam
-
[QUOTE=fallenursus;501053]Pół dojrzałego miękkiego avocado do blendera z omletem ksylitol +jakiś smak owocowy i lepsze niż z owocami a tłuszcze Mile widziane.[/QUOTE]
Mądrzysz się ..nie denerwuj..mówi Ten, kto sobie pozwala wpieprzać czekoladki kiedy się ma ochotę..lub lody czy coś tam jeszcze. Ja nie jem owoców od 2 lat, uwierz żaden smak owocowy tego nie zastąpi, i chciało by się jednak móc pozwolić te 50-100 gr cholernych jagód kiedy się nie redukuje pod zawody!!!!
-
Julka nie denerwuj sie tez sobie kupimy inse i bedziemy szpanowac ;p
-
[QUOTE=USgorn;501056]Julka nie denerwuj sie tez sobie kupimy inse i bedziemy szpanowac ;p[/QUOTE]
Wrrrr nie wyspana dziś i po wczorajszym treningu się czuje po prostu połamana, lekko mnie dziś wyprowadzić z równowagi hehe, ciężko będzie bo zapowiada się przeokropny dzień w pracy. Zauważyłam że po takich treningach jak wczoraj kiedy pracuje na dużysz ciężarach i duże grupy mięśniowe to potrzebuje 10 g snu jak minimum żeby dobrze się zregenerować jak śpie mniej cały następny dzień jak zombi chodzę.
A na temat insy dobry pomysł hehehe
-
Daj nie wysypanej kobiecie pomysł na owocowy-bez owoców i fruktozy smak i konsystencję ,pamiętaj że mniej będzie bolało jak sam sobie pierdolniesz patelnia w lep :(
-
[QUOTE=fallenursus;501059]Daj nie wysypanej kobiecie pomysł na owocowy-bez owoców i fruktozy smak i konsystencję ,pamiętaj że mniej będzie bolało jak sam sobie pierdolniesz patelnia w lep :([/QUOTE]
Codziennie robię omlet owocowy-bez owoców i fruktozy ! TO NIE TO SAMO, nawet blisko nie leży do wczorajszego omlecika z malinkami i borówkami <3 Lepiej przestań nie budź we mnie diabla hahaha :P
-
[QUOTE=N3ver_quit;501061]Codziennie robię omlet owocowy-bez owoców i fruktozy ! TO NIE TO SAMO, nawet blisko nie leży do wczorajszego omlecika z malinkami i borówkami <3 Lepiej przestań nie budź we mnie diabla hahaha :P[/QUOTE]
Ok koniec tematu owocowego, bo wiadomo że jak nie będę miała innego wyjścia będę musiała je wykluczyć i tyle i się pogodzić raz i na zawsze że moje wredne dupsko tego nie chcę :( Potrafie bez tego przeżyć jak i bez całej reszty dobrych rzeczy na świecie, potrafie nawet nie jeść prawie nic hehehe anoreksja/bulimia temu dowód :smile: Ale chodziło mi tylko o to że im dlużej będę wykluczać i im więcej różnych rzeczy z diety tym oczywiście bardziej agresywnie będę na te rzeczy reagować, bo organizm po prostu traci enzymy to poprawnego ich trawienia. Będę miała coraz więcej nie tolerancji i wypad do Paryżu i zjedzenia ciastka ..:smile: czy wypad do znajomych w gości raz na pare miesięcy do końca życia będzie musiał wyglądać tak że na nic absolutnie oprócz pojemniczka z ryżem i np. wołowiną nie będę mogła sobie pozwolić bo to się skończy 2 tygodniowym trzymaniem dużej ilości wody. A szczerze słabo mi to się widzi bo kiedyś jednak to doprowadzi mnie do psychiatryka..
Jutro o 10 wpada do mnie 7 osobowa ekipa z TV, 2-3 kamery OMG OMG OMG trema nie zła
Z pół dnia mają ze mną spędzić, nagrają jak coś gotuje, wywiad z Pani Ohme, program się będzie nazywał "O[SIZE=2]kiem Ohme - Discovery TLC[/SIZE]", a potem polazą ze mną na trening.
Wyslali przykładowe pytania:
"Poniżej przesyłam przykładowe pytania przygotowane na Pani rozmowę. Oczywiście chcielibyśmy, aby nagranie nie przybrało formy pytań i odpowiedzi, a raczej rozmowy z Małgosią Ohme, stąd te pytania mogą się pojawić, ale nie muszą :)
1. Są pulchniejsze dziewczyny, które akceptują swoje ciała, a jak było z Tobą?
2. W jaki sposób wybrałaś dietę? Byłaś u dietetyka?
3. Czy mogłabyś powiedzieć że uzależniłaś się od diety i ćwiczeń?
4. Kiedy poczułaś, że dbanie o swoją sylwetkę może stać się sposobem na życie?
5. Jak z dziewczyny z nadwagą stałaś się zawodniczką sportów sylwetkowych? Co cię zainspirowało?
6. Dlaczego kult ciała okazał się drogą do Ciebie?
7. Jak wygląda trening i przygotowanie do zawodów?
8. Czy stojąc na podeście wreszcie zaakceptowałaś swoje ciało?
9. Kiedy przy tak ostrej diecie i treningu Twoje ciało zaczęło protestować?
10. Jaki był koszt tak radykalnej przemiany?
11. Czy jak zaczęłaś podupadać na zdrowiu łatwo było ci przestać trenować, czy nie musiałaś rezygnować z treningów?
12. Czy zrobiłabyś to jeszcze raz wiedząc że się okażesz w tym samym miejscu gdzie jesteś teraz, walce o powrót do zdrowia?
13. Wiele przeszłaś, zbyłaś bezcenne doświadczenie czy masz jakieś rady dla innych dziewczyn, które idą podobną drogą?
Hm.. będzie ciekawie..trza się postarać nie reagować agresywnie na niektóre pytania które mi nie do końca się podobają..bo będę się czuć jak..hm jak rozebrana :smile:
-
Może enzymy dodaj..
I want no trouble...:(
-
[QUOTE=fallenursus;501064]Może enzymy dodaj..
I want no trouble...:([/QUOTE]
to akurat dobry pomysł babe , w końcu coś mądrego :P :P :P Kasa się skończyła haha więc next month, ale trza się rozejrzeć które są naprawde dobre i działające..ktoś coś poleca przetestowanego ?
-
Ja te mam
[IMG]http://i61.tinypic.com/10ym848.jpg[/IMG]