co poradzić????? trudno są i tyle ale już bardziej się nie powiększają, niekazdego stać na antyestrogeny
Printable View
co poradzić????? trudno są i tyle ale już bardziej się nie powiększają, niekazdego stać na antyestrogeny
noo barki eleganckie. foto na pompie czy luźno?
i na siłke gdzie chodzisz? jakaś sieciówka?
foto luźne po 2 posiłkach, tylko zwiekszylem podaz wody z 5litrow na 8, jest ciężko to upchac ale widze roznice na plus, paradokslanie więcej wody stracilem spod skory i lepiej nabity jestem,
silka na jaka ide to nowa sieciowka fitness academy, mega wypas 2pietra fura włoskiego sprzętu z wbudowanymi aseukuracjami na squatach lawkach itp. i 30zl karnet bo z korporacji
[QUOTE=.rocky;478537]niekazdego stać na antyestrogeny[/QUOTE]
Chyba już nikt nie bobije tej głupoty w tym roku. A potem chodzą pomówienia o koksach bezmozgach.:(
Nie pytaj mnie więcej o nic. Cała resztje nadzieji jaką miałem właśnie mi ją spaliles.
Ja tez się zapisuję teraz do jakiejś sieciówki, tylko nie wiem jeszcze gdzie. We Wrocku tez jest fitness academy. byłem na jednej, niby fajnie, ale wszystko tak ciasno upchane, że niezbyt mnie przekonała.
W Pure Jatomi Fitness jest fajnie, tylko tam z kolei jakies 120 miesiecznie przy czym trzeba roczną umowę podpisywać.
nigdy nie podpisuj zadnych umow bo potem jesteś znimi związany, gdzies pojedziesz wyjedziesz cos ci się stanie albo ci się odechce a mimo to ciagle bulisz a za zerwanie tez płacisz, ogarnij kolege górnika albo kogos podobnego, ja mam zawsze karnety korporacyjne płacisz o polowe mniej i bez umowy
pure jest spoko tylko u mie jest już za dużo klientów kradna sprzet i np. menedzerka zabronila pomagać wlasnym znajomym na treningach bo "od tego sa trenerzy"
[QUOTE=fallenursus;478540]Chyba już nikt nie bobije tej głupoty w tym roku. A potem chodzą pomówienia o koksach bezmozgach.:(
Nie pytaj mnie więcej o nic. Cała resztje nadzieji jaką miałem właśnie mi ją spaliles.[/QUOTE]
ty sobie może spisz na pieniądzach tymczasem ja czasami ledwo wiaze koniec z koncem wiesz ze ai te nowszej genercji to nie sa niskie kwoty jak bym miał na to to bym bral ale niemam i musze sobie radzic bez tego, ok nie zapytam poradzę sobe jakos bez ciebie
[IMG]http://s22.postimg.org/41nzqo54w/2014_01_19_19_48_27.jpg[/IMG]
tak to wygląda obecnie, na dniach zaczynam się wycinac, mimo ze z sylwetką zle nie jest, to zauwazylem ze mam bardzo otluszczona twarz podbródek i szyje, w celu sprawdzenia czy to tylko woda zrobiłem 7dni bez ww, fakt trochę wody zeszlo ale mimo dalej jak krecilem glowa na boki to robily się zwały na szyji i mnie to denerwuje bo w kurtce albo bluzie wyglądam jak grubas ze swinskim ryjem, chyba to jest takie uwarunkowanie, niektórzy maja fat na brzuchu który ciężko schodzi,a inni na twarzy, pamiętam na wakacyjnej redukcji jak miałem normalnei zajebista 6 na brzuchu to dynke miałem talej nalaną, prawdopobnie to będzie ostatnie miejsce z jakiego mi będzie schodzić, wiec musze się uzbroić w wytrwalosc i zrobić to wkncu do końca, i wreszcie od lat odslonie sobie kosci policzkowe i zarysuje szczene , dieta o jakiej mysle to sprobowac tego intermiteng fasting, okno zywienia 6h,, test 250ew antykatabolicznie i tyle, może dojdzie jakies t3 albo clen (na pewno jedno z dwoch, ale to się okaze w tym tyg
Fotki nie widac
[QUOTE=.rocky;478542]
ty sobie może spisz na pieniądzach tymczasem ja czasami ledwo wiaze koniec z koncem wiesz ze ai te nowszej genercji to nie sa niskie kwoty jak bym miał na to to bym bral ale niemam i musze sobie radzic bez tego, ok nie zapytam poradzę sobe jakos bez ciebie[/QUOTE]
nie glabie, zapiedalam w dwuch pracach w tym samym czasie, mozna ? kurwa mozna. ale nie kupuje kartonu czekoladek w tej samej cenie co paczka inhibitora kurwa mac!!!
ty masz zerowe pojecie o sterydach.
[QUOTE=.rocky;478542]
ty sobie może spisz na pieniądzach tymczasem ja czasami ledwo wiaze koniec z koncem wiesz ze ai te nowszej genercji to nie sa niskie kwoty jak bym miał na to to bym bral ale niemam i musze sobie radzic bez tego, ok nie zapytam poradzę sobe jakos bez ciebie[/QUOTE]
nie glabie, zapiedalam w dwuch pracach w tym samym czasie, mozna ? kurwa mozna. ale nie kupuje kartonu czekoladek w tej samej cenie co paczka inhibitora kurwa mac!!!
ty masz zerowe pojecie o sterydach.