-
ja chce taki brzuch :D
piekna :*
-
[QUOTE=FIT-anula;500813]ja chce taki brzuch :D
piekna :*[/QUOTE]
haha ja też taki chcę :P
-
Dziś deszczowo chłodno i sennie - wkońcu moja pogoda hehe. Po 5 dniach codziennego marszerowania z pracy do domu i 3 treningach siłowych + interwały dziś DAY OFF i maraton senny 14 godzin snu heh, chyba tylko ja tak potrafie :smile: Dobra regeneracja
-
U mnie był ostatni trening (nogi) podczas urlopu. W pon do pracy, buuuuuuuuuuuuuuu..........
FIT-anula - szerokie bioderka są wporzo, no!
P.S. Przyjemne filmiki na chłodny wieczór :) Pozdro
-
Ja dziś nocka w pracy :smile: Jutro będą katowane plegarki
Szerokie biodra jak najbardziej mniam, do tego szerokie plecy i rakieta :smile:
A filmiki dawno i nie prawda, prawie rok temu nagrywane, więc po redukcji napewno będzie o wiele lepiej niż było, bo ten rok sporo katowałam i dalej katuje odstające grupy mięsniowe.
-
widzialem u yaroo ze pisalas ze aromaty uzywalas kiedys i tam piszesz ze 2-3 krople to na ile to dawalas ? bo ja wlasnie nabylem i mysle jutro zrobic omlet tylko wydawalo mi sie ze tego aromatu znacznie wiecej ;p
a mowie nie bede mu tam spamowac to tu Ci dupe potruje ;p
-
[QUOTE=USgorn;500915]widzialem u yaroo ze pisalas ze aromaty uzywalas kiedys i tam piszesz ze 2-3 krople to na ile to dawalas ? bo ja wlasnie nabylem i mysle jutro zrobic omlet tylko wydawalo mi sie ze tego aromatu znacznie wiecej ;p
a mowie nie bede mu tam spamowac to tu Ci dupe potruje ;p[/QUOTE]
spokojnie truj hehe :) dawłam to na 6 bialek z jaj i jakoś było ok, ale wiesz wtedy to mi wszystko smakowalo co bylo nie ryzem i nie piersią kurczaka hehehe, więc musisz potestować ,spróbować.
-
no sprobuje jutro co to bedzie. ogolnie omletow nie lubie ale tymi aromatami mi natchnienia zrobiliscie zeby tak sprobowac. Smak mam rum bo byl tak to tylko waniliowy jeszcze ale to mowie malo co bedzie czuc
-
De best
[IMG]http://i59.tinypic.com/wt98jb.jpg[/IMG]
-
no nie widzialem tego ale jak teraz wiem jak wyglada to moze sie bardziej w oczy rzuci.
PS. crystala wody w sklepie sa to moze i to bedzie