-
ale jesli chodzi o siłe a nie o rozbudowe masy,nie wiem dlaczego fallen sie tym kierował pewnie miał jakies powody,hantla inaczej działa niz stanga,do tego bedziesz miał szok dla pleców i bedziesz mógł zastosowac większy ciężar.chodzi o zmiany.i musisz wybrac co cie bardziej interesuje ciła czy masa.
-
to i to
i jeszcze chcialbym posluchac opini co do duzych ilosci miecha przy masie,jest tak bardzo konieczne?
ja bede miec do dyspozucji marne 0,5kg przez miesac
-
dupsko wielkie nie znaczy zalana,jak pospinam to jest twardoo
redukcja gdzies mysle za 2-3 miesiace jak zrobi sie cieplo
-
[QUOTE=.rocky;397264]dupsko wielkie nie znaczy zalana,jak pospinam to jest twardoo
redukcja gdzies mysle za 2-3 miesiace jak zrobi sie cieplo[/QUOTE]
słońce ci fatu nie wypali:D
-
dzis napierdalalismy MC i... szyje :)
90kgx7x7x6 nie liczac rozgrzewkowych
100kgx5x4
i na szyje,"wyciskanie"lezac na lawce glowa w ruchu specyficznym przy sluchaniu techna,tylko ruch dluzszy i wolnijszy,z ciezarkiem 4kg na czole,oczywiscie pod ciezarkiem recznik,4 serie po 13-15powt,powiem nawet lekko spompowalo,przy obracaniu glowy byly lekkie opory,zalezy mi na zwiekszeniu obwodu szyji gdyz mam szczupla dosyc,wkoncu to tez miesien,tylko teraz poprosze specow od treningu jak tu ja trenowac,ile razy w tyg jakie cwiczenia,ile powt,i czy sa jakies przyrzady typu ekspander tylko ze zaklada sie na szyje i "ciagnie w gore albo dol bo slyszalem ze tak,burneika mowil ze w amerycje maja specjalne maszyny na ta partie
-
[img]http://forum.intruderpolska.pl/files/ja_pierdole_952_171.jpg[/img]
to nie czasy kurwa starożytne.
-
w takiej sytacji co proponujesz bo wkleij jezusa tez bym potrafil
-
Nie ogarniam. Jedziesz większe ciężary na klate, a w MC mniej ode mnie.
-
no coś trochę się z tym martwym opierdalasz!
-
dlatego pisalem,ze mam masakrycznie slaby dol