taa tu sie zgodze z ta sytuacja,gdzie mogl wybiec i zlapac ta pilke ale koles byl szybszy i z glowki strzeil.
Printable View
taa tu sie zgodze z ta sytuacja,gdzie mogl wybiec i zlapac ta pilke ale koles byl szybszy i z glowki strzeil.
"Pooolska, granatowo-czerwono-biali" :rockon: - jeśli jesteś kibicem reprezentacji, naucz się szybko słów tej przyśpiewki. :headbang:
Firma Nike przygotowała piłkarzom Franciszka Smudy szokujący zestaw strojów wyjazdowych. W dominującym kolorze granatowym i z czerwono-białą flagą Monako na rękawach. :pray:
hehe widzieliście nowe stroje ? :yawn:
[URL]http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/euro/2012/polska-na-granatowo_sto2240788/story.shtml[/URL]
[URL]http://www.sport.pl/sport/10,67450,7619100,Szok__Nowe_stroje_pilkarskiej_kadry_sa_granatowe_i___.html[/URL]
beka jak nic... ogolnie koszulki zle nie sa, ale chyba lepiej by w tym wygladali amerykanie... ja nie wiem czemu oni nawet z tym musza pajacowac ... zdaje sobie sprawe, ze gdybysmy jechali na finaly RPA to raczej by sie nikt nie czepial, a skoro nic naszym nie wychodzi to wszystko jest zle i w oczy kole, ale tak po prawdzie to KO**** bez przesady... zobaczymy co te nasze pajace dzisiaj zagraja...
"W sumie nic dziwnego, że Nike nie pomyślała o tym, w jakich strojach wystąpią polscy piłkarze, bo na oficjalnej stronie internetowej korporacji, nie ma śladu, żeby zaopatrywała polską kadrę w sprzęt..."
no ale wygląda na to że jajca sobie z nas robią, inne reprezentacje dostały normalne stroje, mogli zostać przy pumie, najpierw była akcja z tym przetargiem że był przeciek i nike wygrało, wcisnęli ich na siłę, a teraz się nie umieją odezwać nawet nie chcą komentować tego, to jak im się podobają te stroje to chociaż by mogli to skomentować, a nie nic się nie odzywać na ten temat, jak by były piękne to zaraz Lato by wylazł i się rozpływał jakie cudne stroje mamy;/ jeszcze ten niebieski kolor aż tak bardzo obciachowy nie jest jak te rękawy gdzie odwrócona flaga Polski jest :P
stroje wprosto proporcjonalne do poziomu pilki w polsce :)
Bułgaria chyba z 30 miejsc wyżej od nas w rankingu, czuję że będzie niezła draka ;d
a mi sie te stroje podobaja;d fakt ze granatowy kolor nie ma nic wspolnego z Polska ale czasami trzeba cos zmienic wiec ja uwazam ze tragedii nie ma
p.s. pamietamy ze juz kiedys Polska zagrała w calych czarnych koszulkach;d
wyjazdowe stroje wiadomo że muszą mieć inny jakiś kolor, ale żeby odwróconą flagę na rękawach robić... mnie się to nie podoba
jak im nie pasowały odwrotnie kolory na tych rękawkach to mogli wymyślić coś innego, koszulki ogólnie fajne no ale nie dla reprezentacji ;)
jak dla mnie kolor nie ma znaczenia... wazne ze orzelek na piersi jest:)
a jesli chodzi o te pasy czerwono-biale to moze prducenci nie mieli zamiaru w ten sposob przedstawiac falgi tylko poprostu kolory narodowe... choc przyznam ze moze to budzic sprzeczne uczucia.
Może przez to, że stroje trochę gówniane, nasi piłkarze zaczną lepiej grać, żeby nie być pośmiewiskiem na całej linii...;) Ja stawiam dzisiaj 2:1 dla Polski... ehh ta wiara;)