-
1 załącznik(i)
adamoxl dla potomnych!!
[ATTACH=CONFIG]7784[/ATTACH]
[SIZE=7]tato do boju[/SIZE]
witam chciałem młodym adeptom kulturystyki pomóc rozwijać siebie i przy okazji poprawić pare rzeczy u siebie!coś o mnie!
27 lat
173 cm
obecnie ok 89 kg
wymiary bez różnicy poglądem powinny być zdjęcia zmieniajaca sie sylwetka
obecnie od grudnia 2012 wznowiłem treningi i planem jest masa maksymalna czy moment w którym mięsnie tudzież tłuszcz nie będzie sie rozwijał, bariera genetyczna musi zostać osiągnięta
w moim dzienniku jedynie naturalne spoosby suplemntacja i zdrowa żywnośc może zostawć odnaleziona!
treningi mam kilka i będe Wam je tu prezentował!:)
obecnie to FBW pierwszy raz
3 sesje w tygodniu
3 serie wyciskania tygodniami lecimy skos dół,płaska skos góra
3 serie podciągania na drażku nachwyt w zależności od tygodnia ciężarem ciała lub plus 5 /1-/15 kg
2 serie wyciskania na barki
2 serie uginanie ramion sztangą / sztangielkami
2 serie triceps francuski,wyciag
2 serie brzuch
cardio 5-10 min:P
dieta dośc prosta w utrzymaniu
nabiał do posilku 20-30 gr
węgle 5-6 posiłów po 80 gr
tłuszcze 10/20 gr do posiłku
do picia woda witaminy
suplementacja obecna to tcm ostrovitu, wpc ostrovitu carbo milkoshake,tauryna ostrovit i tyle
dawkowanie standard jak każdy wiec po co szczegoly!:)
do boju zagrzewa mnie moja córeczka Wiki
-
Powodzenia!! ;)
Urozmaiciłbym trening. Stwórz plan A i B, bo np. wyciskanie na barki w każdym treningu trochę bez sensu bo nie rozwiniesz barków w pełni.
-
Pisząc nabiał masz na myśli białko rozumiem ;)
-
no wiadomo białko:) narazie chce oprzeć się na podstawowych ćwiczeniach w celu zwikszenia sił tych mięśni gdy wróce na normalnego split-a a po drodze gęsrościowy trening to rusze pozostałe włókna bez obaw:) choć już mysle o redukcji . za ok 4-5 tyg wrzuce zdjęcia sylwetki myśle że w połowie masy wtedy będe . choć odczuwam już zmęczenia ciężkośc organizmu spowodowany dużą wagą jak do wzrostu
-
5 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]7785[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7786[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7787[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7788[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7789[/ATTACH]
obecna forma kszatałtu i definicji jak na lekarstwo ale celem zbuowania dużej masy trzeba poświęcić jakośc !!:)
-
-
dopiero będzie na jutro już szykuje miske jedzenia:) 5-6 paczek ryżu:P mięso ser i oleje:P
-
czemu nie moge dodać zdjęcia ?
wypiska jedzenia na jutro
rano ryż 100 gr biał ser 200 gr/ olej lniany 20 gr
w pracy 3 posiłki
ryż 100 gr kurczak pieczony oliwa 20 ml
ryż 100 gr biał ser 200 grslonecznik 30-40 gr
ryż 100 gr pieczone jabłko wpc 30 g
po treningu pierwszy posiłek płatki zpełnego ziarna ok 100 gr z mlekiem
ryz 100 gr mieso
i przed snem ser bialy i 19 oleju lnianego
miedzy posiłkami woda lub witaminy typu pluszzz::)
trening opisze jak wróce
-
1 załącznik(i)
[ATTACH=CONFIG]7811[/ATTACH]
poszło ale bardzo małe.... szamka do pracy.
-
90kg
70gr pełno wartościowego białka
:(