Zobacz pełną wersję : czuje zmeczenie od zbyt duzego wysilku jakie odżywki mozna?
bbmichal84
28-03-08, 09:55
Witam, cwicze juz od ponad 4 tygodni , mniej wiecej 2-3 razy w tygodniu silka i 2 razy w kosza gram, jem teraz troche mniej bo waże okolo 98 kg przy wzroscie 188 cm. Czy mozna wziasc jakies odżywki zeby troche lepiej sie cwiczylo i zeby szybciej zregenerowac mieśnie. Czuje lekkie osłabienie organizmu. Nie zależy mi bardzo na schudnieciu ale chcialbym przerobic to na mase miesniowa te kilka kilogramow nadwagi . Co byscie mi doradzili? dzieki za pomoc ! :)
Przerobic sie nie da.
Przed ćwiczeniami zjedz pożądny posiłek -1h przed.
W trakcie mozesz popijac carbo - odżywka węglowodanowa.
Na zmeczenie i regeneracje to wlasnie weglowodany np. carbo a na , schudniecie to hmb!!!
panowie a poza polska co mozna kupic bo takiego czystego hmb nie znalazlem, nie zalezy mi na efekcie schudniecia . chcialem troche sie ,,zbuc,, czysta masa heh. cwicze na nowo roczek po przerwie 3 lat przerwy. zrzucile,mm 20 kilow nadawagi waze teraz jakies 80 kilo czasem 82. wzrost 176. jakies staki? jestem w us . http://www.vitacost.com/
Chce schudnąć, także carbo nie polecam, aczkolwiek jak się baardzo meczysz i dużo spalasz to możesz. Kup sobie karnitynę, pewnie tam w USA znajdziesz dymatize w płynie. Możesz też HMB, ale to na początku nie działa.. musisz zjeść około 300capsów i jest jakiś efekcik. Do tego kup jakieś sklepowe witaminy, nie przesadzaj z nimi bo dostaniesz apetytu i będzie lipa. Pozdro.
Jeśli czujesz zmęczenie to powinieneś odpocząć ponieważ palisz mięśnie i nie regenerujesz ich.Rób ćwiczenia izolowane i jeśli to 4 tydzień to nie leć na maxa
NIKOLIS 168
30-03-08, 11:43
Polecam witaminki+ZMA przed snem na lepsza regeneracja podczas snu.