Zobacz pełną wersję : Prosze o ocene ;0
Witam,, prosze o ocenke fotek,,, informacje w profilu. Jak widzicie mam blizne na lewym ramieniu,, pod nia zrobilo mi sie sporo rozstepow i z tad moje pytanie czy przestac cwiczyc rece(tak zrobilem jade tylko raz w tygodniu 2 serie po 15 powt) czy nie przejmowc sie tym i dalej jechac na mase..// I druga sprawa ,, mam ploblem z piersiami lewy cyc jest wiekszy od prawego ,, jakis miesiac cwiczylem tylko prawego cyca chantla i troszke sie poprawilo,, morze macie jakies propozycje zeby zwiekszyc objketosc klatki i caly jej wyglad,, z klatka mam najwieksze problemy cwicze i nie widac zmian TRoche sie rozpisalem,,, dzieki za wszystkie uwagi i rady ,,pozdro http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b98e4ae84ac11f5.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e9ac9a304eb8684b.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f6a2798b122d939d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e29916ade8606005.html
Blizna troche nieladnie wyglada.
Lapki ladne, biceps triceps i prszedramie sie ladnie prezentuja.
Fakt, prawa piers miejsza, widac roznice.
Przez ta blizne nie masz slabszej reki? Mozliwe ze nadrabiasz reka i miej idzie w klatke. Moze bladze i zle mysle, popraw mnie :)
Ogolnie na plus.
Wg mnie też nie jest zle, na sucho ćwiczysz czy brałeś jakieś odżywki? dieta jest? pozdro :)
Hm profil mowi ze 135wyciskasz... Niestety tego nie widac choc sylwetka calkiem calkiem
Wg mnie też nie jest zle, na sucho ćwiczysz czy brałeś jakieś odżywki? dieta jest? pozdro :)
heh wątpie aby na sucho cwiczył wynik 135 na klate w rok... to albo miałes wysoki start... albo wziełes cos mocnego :) wracajac do sylwetki mnie sie podoba :)
VegetaSSJ3
28-03-08, 07:27
Sylwetka fajna a szczegolnie kaloryfer fajny blizna niczego sobie ale zastanawia mnie skad te syfy takie na klacie no i staz tylko rok hmmm ciekawe ale ok nie wnikam
Eee nie wierze, ze ta klatka cisnie 135...
Dysproporcja spora, ale wyglad spoko.
W kazdym razie nie masz anatomii kulturysty, z blizna i rozstepami koniecznie idz do dermatologa.
Szczerze mowiac wyglada na koks. Rostepy przy 39 w bicepsie? Przy takiej klatce?
Dziwna sprawa....
Hehe wiec widze ze musze sprostowac kilka spraw .,,, ta klata wyciska obecnie 125 kg ale moj rekord to 135,, tak rozstepy pojawily sie po przygodzie z 15 strzakami z prolongatum ,, ale przybylo mi po tym jakies 4 kg wiec pomylka z tym ,,, mialem mocny start bez cwiczen bralem 90 kg na klate mimo to ze tak wyglada,, syfy na klacie z tego powodu ze mam tradzik na twarzy plecach i tp ale w okresie dojrzewania zawsze mialem i pewnie miec bede ;((( z odzywkami na poczatku to tak ja z pakowaniem ,,pomylaka bralem jakies tam suple z megabola testosterol gainer737 puzniej vitalmaks1 troche mnie wtedy zalalo na brzuchu kturego nirgdy nie cwiczylem,, i teraz ostrowia jak dla mnie dobry wybor ,,nie mam slabszej reki nie wiem z czego to wynika ale gdy cwicze na gryfie to czuje tylko zewnaczna czesc lewej pirsi,, prawa nic ,, morze zla technika,, ale nie potrafie tego porawic i nie wiem w czym tkwi blad,,,, dzieki za wszystkie opinie ;))))
teraz moj starz to jakies 18 mies ale fotka jest zrobiona przed swietami ,, wtegy jeszcze nie bylo rozstepow ,, pojawily sie mimo to ze w lapie poszlo do 40 a w kalcie dalej nic,, poza tym mam grube uda 67 cm i to mi sie nie podoba jem mniej wegli robie przysiady itp mam nadzieje ze schuda teraz nie cwicze brak motywacji itp ale od kwietnia zaczne ;o pozdro
czyli jednak mam nosa...
sezonowiec z ciebie... lol
trening, dieta.
Mi sie podoba? ile Ci poszlo na tym tesiu?
Jesli stwierdzenie sezonowiec oznacza kolesia ktury cwiczy 14 mies bez przerwy to masz racje..a takie chwile jak ja teraz mam bez cwiczenia ,chyba kazdy mial .,,,,Na tesciu poszlo jakies 4 kg wiec beznadzieja,, co do diety nie mam scisle okreslonej ale stosuje sie do podstawowzch zasad,,,
NIKOLIS 168
29-03-08, 13:37
4kg :O ja tyle robie na odzywkach:) Sylwetka ładna nie powiem, brzuch extra łapy tez lecz klata troszke odstaje, zrob cos z ta blizna i bedzie oki:)
Słyszałem że czasami lewa pierś jest większa od serca ale pewny nie jestem.Cwicz naturalnie szkoda zdrowia młody jesteś i możesz sobie spokojnie budować sylwetkę latami nabierając stopniowo .Później docenisz wartość mięśni robionych na sucho
lukemaster
29-03-08, 14:49
no wsumie sylwetka ok ale to co mas zna klacie i ta blizna....nie potrzebnie shoty brałes to pewno temu zawdzięczasz to co amsz na klacie
Ale co mozna zrobic z blizna?????/ No z tym koksem to sie zgadzam ze blad,, ale syfki na klacie tak jak wczesniej napisalem sa od tradziku ;((
Jak wbijałeś tę prolkę? Może to wyjebka była bo niemożliwe jest na enanie +4kg :) No chyba, że się je 3 posiłki dziennie :P
JUz nie pamietam ,, ale chyba 2 razy w tygodniu po 100 mg? cos takiego,,no moze wyjebka bo inni co brali od tego kolesia tez nie za zadowoleni,, ;)
NIKOLIS 168
29-03-08, 18:52
No to sie nie dziwie!!! Choc na moje oko to miałes propa 100mg E3D na pierwszy cykl ok, wiec mozliwe ze to nie enan.
Ta blizne na rece to masz od dziecka? Moja kolezanka ma taka sama. Czy moze jakis wypadek?
Oparzylem sie gdy mialem roczek.Wrzaca kawa