Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Prosze o ocene ;0

Roczek180
27-03-08, 20:54
Witam,, prosze o ocenke fotek,,, informacje w profilu. Jak widzicie mam blizne na lewym ramieniu,, pod nia zrobilo mi sie sporo rozstepow i z tad moje pytanie czy przestac cwiczyc rece(tak zrobilem jade tylko raz w tygodniu 2 serie po 15 powt) czy nie przejmowc sie tym i dalej jechac na mase..// I druga sprawa ,, mam ploblem z piersiami lewy cyc jest wiekszy od prawego ,, jakis miesiac cwiczylem tylko prawego cyca chantla i troszke sie poprawilo,, morze macie jakies propozycje zeby zwiekszyc objketosc klatki i caly jej wyglad,, z klatka mam najwieksze problemy cwicze i nie widac zmian TRoche sie rozpisalem,,, dzieki za wszystkie uwagi i rady ,,pozdro http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b98e4ae84ac11f5.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e9ac9a304eb8684b.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f6a2798b122d939d.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e29916ade8606005.html

MhL
27-03-08, 21:59
Blizna troche nieladnie wyglada.

Lapki ladne, biceps triceps i prszedramie sie ladnie prezentuja.

Fakt, prawa piers miejsza, widac roznice.
Przez ta blizne nie masz slabszej reki? Mozliwe ze nadrabiasz reka i miej idzie w klatke. Moze bladze i zle mysle, popraw mnie :)

Ogolnie na plus.

hans87
27-03-08, 22:30
Wg mnie też nie jest zle, na sucho ćwiczysz czy brałeś jakieś odżywki? dieta jest? pozdro :)

PuaPAj
27-03-08, 22:42
Hm profil mowi ze 135wyciskasz... Niestety tego nie widac choc sylwetka calkiem calkiem

m@bi
28-03-08, 00:46
Wg mnie też nie jest zle, na sucho ćwiczysz czy brałeś jakieś odżywki? dieta jest? pozdro :)

heh wątpie aby na sucho cwiczył wynik 135 na klate w rok... to albo miałes wysoki start... albo wziełes cos mocnego :) wracajac do sylwetki mnie sie podoba :)

VegetaSSJ3
28-03-08, 07:27
Sylwetka fajna a szczegolnie kaloryfer fajny blizna niczego sobie ale zastanawia mnie skad te syfy takie na klacie no i staz tylko rok hmmm ciekawe ale ok nie wnikam

Paluch
28-03-08, 15:10
Eee nie wierze, ze ta klatka cisnie 135...

Dysproporcja spora, ale wyglad spoko.
W kazdym razie nie masz anatomii kulturysty, z blizna i rozstepami koniecznie idz do dermatologa.
Szczerze mowiac wyglada na koks. Rostepy przy 39 w bicepsie? Przy takiej klatce?
Dziwna sprawa....

Roczek180
28-03-08, 18:13
Hehe wiec widze ze musze sprostowac kilka spraw .,,, ta klata wyciska obecnie 125 kg ale moj rekord to 135,, tak rozstepy pojawily sie po przygodzie z 15 strzakami z prolongatum ,, ale przybylo mi po tym jakies 4 kg wiec pomylka z tym ,,, mialem mocny start bez cwiczen bralem 90 kg na klate mimo to ze tak wyglada,, syfy na klacie z tego powodu ze mam tradzik na twarzy plecach i tp ale w okresie dojrzewania zawsze mialem i pewnie miec bede ;((( z odzywkami na poczatku to tak ja z pakowaniem ,,pomylaka bralem jakies tam suple z megabola testosterol gainer737 puzniej vitalmaks1 troche mnie wtedy zalalo na brzuchu kturego nirgdy nie cwiczylem,, i teraz ostrowia jak dla mnie dobry wybor ,,nie mam slabszej reki nie wiem z czego to wynika ale gdy cwicze na gryfie to czuje tylko zewnaczna czesc lewej pirsi,, prawa nic ,, morze zla technika,, ale nie potrafie tego porawic i nie wiem w czym tkwi blad,,,, dzieki za wszystkie opinie ;))))

Roczek180
28-03-08, 18:29
teraz moj starz to jakies 18 mies ale fotka jest zrobiona przed swietami ,, wtegy jeszcze nie bylo rozstepow ,, pojawily sie mimo to ze w lapie poszlo do 40 a w kalcie dalej nic,, poza tym mam grube uda 67 cm i to mi sie nie podoba jem mniej wegli robie przysiady itp mam nadzieje ze schuda teraz nie cwicze brak motywacji itp ale od kwietnia zaczne ;o pozdro

Paluch
28-03-08, 23:38
czyli jednak mam nosa...

sezonowiec z ciebie... lol

trening, dieta.

Moody
29-03-08, 11:18
Mi sie podoba? ile Ci poszlo na tym tesiu?

Roczek180
29-03-08, 12:12
Jesli stwierdzenie sezonowiec oznacza kolesia ktury cwiczy 14 mies bez przerwy to masz racje..a takie chwile jak ja teraz mam bez cwiczenia ,chyba kazdy mial .,,,,Na tesciu poszlo jakies 4 kg wiec beznadzieja,, co do diety nie mam scisle okreslonej ale stosuje sie do podstawowzch zasad,,,

NIKOLIS 168
29-03-08, 13:37
4kg :O ja tyle robie na odzywkach:) Sylwetka ładna nie powiem, brzuch extra łapy tez lecz klata troszke odstaje, zrob cos z ta blizna i bedzie oki:)

usuniety
29-03-08, 14:04
Słyszałem że czasami lewa pierś jest większa od serca ale pewny nie jestem.Cwicz naturalnie szkoda zdrowia młody jesteś i możesz sobie spokojnie budować sylwetkę latami nabierając stopniowo .Później docenisz wartość mięśni robionych na sucho

lukemaster
29-03-08, 14:49
no wsumie sylwetka ok ale to co mas zna klacie i ta blizna....nie potrzebnie shoty brałes to pewno temu zawdzięczasz to co amsz na klacie

Roczek180
29-03-08, 15:21
Ale co mozna zrobic z blizna?????/ No z tym koksem to sie zgadzam ze blad,, ale syfki na klacie tak jak wczesniej napisalem sa od tradziku ;((

Giera
29-03-08, 15:29
Jak wbijałeś tę prolkę? Może to wyjebka była bo niemożliwe jest na enanie +4kg :) No chyba, że się je 3 posiłki dziennie :P

Roczek180
29-03-08, 18:41
JUz nie pamietam ,, ale chyba 2 razy w tygodniu po 100 mg? cos takiego,,no moze wyjebka bo inni co brali od tego kolesia tez nie za zadowoleni,, ;)

NIKOLIS 168
29-03-08, 18:52
No to sie nie dziwie!!! Choc na moje oko to miałes propa 100mg E3D na pierwszy cykl ok, wiec mozliwe ze to nie enan.

PuaPAj
01-04-08, 16:14
Ta blizne na rece to masz od dziecka? Moja kolezanka ma taka sama. Czy moze jakis wypadek?

Roczek180
01-04-08, 16:28
Oparzylem sie gdy mialem roczek.Wrzaca kawa