Zobacz pełną wersję : 19 lat 190 cm 96 kg 50 kg na KLATE :/
Witam !!!! Jak juz wspominalem zalozylem nowy temat i oczywiscie prosze was o pomoc i rady co dalej robic abym teraz jakos to 50 ruszyl kolo 5 razy. Rowniez na atlasie idzie mi coraz lepiej. Ostatnio wzialem 18 sztabek x kazda po 3 kilo = 54 kilo na atlasie. Mam takie postanowienie aby najpierw opanowac caly mozliwy ciezar na atlasie aby dopiero nastepnie przejsc na laweczke. Czy to dobry pomysl? Oczywiscie wiem ze na atlasie to lzej ale zawsze tez cos daje, w sumie wiekszosc czasu spedzam na atlasie i dzisiaj wreszcie udalo mi sie wziac to 50 kilo :D Prosze o opinie i porady jak najlepsze:D
Przejdz na sztange. Wolne ciezary sa duzo lepsze. Jeszcze pol roku i bedzie
19 lat 190 cm 96 kg 150 kg na KLATE :/ :D:D
HerQleSZMC
27-03-08, 17:23
Lepiej na sztandze ćwiczyć. Mi sie wydaje ze na atlasie zawszee podniesie sie więcej. Poza tym na atlasie łatwiej jest podnosić ciężary. Łap sztange i zostaw ten atlas:P
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=9411
Jutro jak dorwe sie do ciezarow to normalnie bede cwiczyl do utraty tchu :D i kolo 15 kwietnia zamowie sobie na razie 60 kapsulek kreatynki tak zobaczyc bo cos czuje ze pomoże mi to w podniesieniu 60 kilo przy moim zaangazowaniu. Ale i tak nie zmienie na razie swojego postanowienia na temat atlasu :D Najpierw opanuje caly ciezar na nim czyli okolo 70 kilo to i tak to bedzie jakies przelozenie na laweczce bo na atlasie to sie nauczylem przynajmniej odrywac ciezar, gdyz to mi wychodzi najtrudniej :D Tak wiec .... JUTRO SZALEJE !!!!!! :D
Witam po dłuższej przerwie :) Pisze znowu gdyz wreszcie poszlo cale obciazenie na atlasie :) Mialo to miejsce wczoraj i nawet 3 razy udzwignalem. jest to 24 sztabki. Wedlug mnie moje miesnie w rozwoju niezle podskoczylky co widac nie tylko podczas cwiczen ale rowniez sylwetka mi sie zmienia. Powoli staje sie gorylem ;p Nawet 50 kg juz na zwyklej sztandze 3 razy spokojnie biore. Niezle mi trojeczka urosla i klata wlasnie. Ale musze teraz do matury (to jest moje postanowienie) wziac 60 kg na klate. :D Mysle ze jest to mozliwe co sam az sie zdziwilem moimi postepami na atlasie. Wczesniej ledwo co 18 sztabek, a teraz juz 24 caly ciezar :D Narazie dzialam bez zadnych wspomagaczy. Czy juz czas na jakies odzywki czy cos? Czy jeszcze cwiczyc jak dotad tylko cos zmieniac ?
kup sobie z 300caps kreatynki , bierz stala dawke, do tego dietka i oczywiscie dobry trening, efekty napewno beda swietne przy twoim zaawansowaniu w cwiczeniach.pzdr
No kumple z siłki mi mowia ze na razie nie ma sensu kupowac kreatynki. A cos inne np jakies witaminy czy cos czy jakies spalacze itp.?
grzesiek7124
21-04-08, 20:13
Witaminy jak najbardziej możesz kupić. Ale nie wiem po co spalacze ?
A jakie te witaminy konkretnie ?
A jakie te witaminki konkretnie ? :)
Kolejny progress PANOWIE !!!!!!!!!!!!!
Wczoraj wziąłem na ławeczce 55 kg na klate :D To jest mój życiowy rekord :) Teraz bede chcial sie postarac zeby w ciagu dwoch tygodni zabrac sie za 60 :D
nie masz sie czym chwalić...
Dla niego to jest postęp i super że robi progress. Dla innego to mało, ale nie możemy wszystkich przyłożyć do jednego szablonu bo tak mogę Ci powiedziedzieć, że wszyscy na tym forum nie mają się czym chwalić bo Coleman cisnie tone na nogi.
Dla niego to jest postęp i super że robi progress. Dla innego to mało, ale nie możemy wszystkich przyłożyć do jednego szablonu bo tak mogę Ci powiedziedzieć, że wszyscy na tym forum nie mają się czym chwalić bo Coleman cisnie tone na nogi.
hehe no racja dla niego to postęp, ja nie mówie ze duzo cisne, ale nie chwale sie codziennie ze wzialem 2kg wiecej na serie czy 5kg wiecej na rekord :p pochwale sie jak bedzie czym :P
terrorsiejem
30-04-08, 12:33
narazie nie bierz żadnej kreatynki ani nic tylko jedz na sucho ile sie da :) i przesiadz sie na stałe na łąweczke a atlasowi daj spokój. Ćwiczenie sztangą jest bardziej efektowne. Trenuj do tego barki biceps i triceps ponieważ jeśli nie trenujesz tych mięśni to w pewnym momencie przestaniesz robic postepy w wyciskaniu. Rób co jakis czas zmiany w treningu (co dwa trzy miesiące) wystarczy np pochylic o kilka stopni ławeczke i mięśnie juz są "zaskoczone".
Panowie wreszcie udało mi sie wziac 60 kg na klate. :D
slim shady
27-05-08, 21:09
a kiedy 100 pociągniesz :D ?
Ja nie rozumiem ludzi którzy po każdym treningu robią rekord o 2-5 kg to jest śmiech i żal...Weś się za trening, postaw sobie cel ze w 3mce zrobisz 20kg więcej rekord, ale nie szarp się jak dzieciak co jeden trening to głupota...
pan.wiesiu
26-09-08, 16:47
Witam !!!! Jak juz wspominalem zalozylem nowy temat i oczywiscie prosze was o pomoc i rady co dalej robic abym teraz jakos to 50 ruszyl kolo 5 razy. Rowniez na atlasie idzie mi coraz lepiej. Ostatnio wzialem 18 sztabek x kazda po 3 kilo = 54 kilo na atlasie. Mam takie postanowienie aby najpierw opanowac caly mozliwy ciezar na atlasie aby dopiero nastepnie przejsc na laweczke. Czy to dobry pomysl? Oczywiscie wiem ze na atlasie to lzej ale zawsze tez cos daje, w sumie wiekszosc czasu spedzam na atlasie i dzisiaj wreszcie udalo mi sie wziac to 50 kilo :D Prosze o opinie i porady jak najlepsze:D
nie martw sie przyjacielu... powoli, z czasem wycisniesz swoja wage, potem wiecej. masz motywacje - to podstawa! dobra dieta, prawidlowy trening i... cierpliwosc = sukces.
sa oczywiscie jakies Twoje naturalne granice, ktorych nie przeskoczysz, ale zawsze sa suplementy (w Twoim wieku juz mozesz spokojnie brac - tylko tez nie przesadzaj, zeby m.in. nerek nie obciazac za bardzo).
napisze Ci cos o sobie: u szczytu formy nigdy nie pokonalem 150kg, chociaz to zaledwie 50% wiecej mojej masy ciala (ówczesnie) - po prostu, pomimo sporej klaty (prawie 130 cm) i 4,5 letniego stazu nie bylem w stanie wycisnac wiecej. kiedy moj kumpel dostal kontuzji lokcia zrozumialem, ze to jest wlasnie moj maks. stawy i sciegna na wiecej mi nie pozwola. a przeciez cwicze dla przyjemnosci, a nie po to zeby dostawac kontuzji...
do wszystkiego z glowa trzeba podejsc... i dac sobie czas - przede wszystkim!!
powodzenia!!
Trochę stary temat. Nie sadzisz??