Zobacz pełną wersję : Odzywka na mase...
Witam,
Poszukuje jakiejs odzywki dzieki ktorej przybedzie mi troche masy... zalezy mi na tym, aby srodek ten byl w tabletkach. Z gory dzieki za odpowiedzi.
hehe większość supli jest na masę. Spróbuj jakiegoś monohydratu kreatyny (kapsułki) ale bez treningów regularnych (planiku) i diety i tak nic nie osiągniesz więc najpierw pomyśl o jakieś diecie jeśli jeszcze nie masz a potem dopiero suple.
Pozdrawiam
Wiem, o diecie;) Ale posluchaj! Potrzebuje czegos na mase, bo mierze 187 a mam 54 kg:PP Wiec sam widzisz, lub widzicie;)
no to spoko...
Kreatynka jakaś + L-glutamine powinno jakieś 5 kilo po cyklu być...
no chyba ze chcesz sie za koksy brać ale nie polecam
Po pierwsze to musisz uzupełnić profil. Nic o tobie nie wiadomo. Jeśli ćwiczysz krótko, to nie polecam krety. To nie jest zbyt dobre rozwiązanie.
Czy masz jakąś dietę?? trening masz, zakładam,że oczywiście trening masz na masę??
W twoim wypadku poleciłbym gainera i to dużo gainera. Jednak gainera nie ma w kapsułkach, więc tu sie pojawia problem. Myślę, że to by było najlepsze rozwiązanie
Pozdro!!
Wiesz, jakos specjalnie mi nie smakuje gainer, i dlatego chce cos innego... nawet czekoladowy mi nie smakuje, wiec szukam czegos innego;) Co jeszcze polecacie?;]
człowieku a co mamy ci polecic jak nie gainera ;/ a odzywki nie sa dla smaku wes gdzies sobie załatw megace dla anorektykow 10 kilo jak nic ale wiekszosc tluszcz
Niestety. Jesli chce sie meic efekty na silowni, to trzeba sie przelamac i jesc to co nie jest zbyt smaczne.
Ja tak robilem i efekty mam jakies :) Przebolejesz te GAINERY :)
człowieku a co mamy ci polecic jak nie gainera ;/ a odzywki nie sa dla smaku wes gdzies sobie załatw megace dla anorektykow 10 kilo jak nic ale wiekszosc tluszcz
zgadzam sie tu z kolegą :) a gainery są juz w kapsach dla takich wybrednych ludzi jak ty :P
paweleeekkk
27-03-08, 15:49
Po za tym gainer to chyba jedno ze smaczniejszych "produktów".
Smaczne, czy nie :) Ale wazne ze dzialaja :)
Moze sprobuj cos o smaku innym niz Czekoladowy? Przykladowo Dzika truskawka :P
Wiesz, jakos specjalnie mi nie smakuje gainer, i dlatego chce cos innego... nawet czekoladowy mi nie smakuje, wiec szukam czegos innego;) Co jeszcze polecacie?;]
Hm jestes chyba pierwsza osoba od ktorej to slysze:P Jak dla mnie prawie kazdy gainer dobrej firmy takiej jak Trec jest zajebisty;] Dla mnie to jest swego rodzaju deser;] Tylko oczywiscie nie po obiedzie ;) Jak nie gainer to moze sprobuj sobie Carbo kupic moze CI zasmakuje z woda. Albo moze gainera mieszales z woda bo faktycznie z woda jest niedobry
No z wodą, a z czym innym mogę?;]
pablo91prg
27-03-08, 17:54
jesli tolerujesz laktoze to z mlekiem smiało, jesli nie no cóż.. woda.
paweleeekkk
27-03-08, 18:03
Jak mu gainer niesmakuje to wątpie żeby CARBO zasmakowało... :)
z mlekiem sie pije
A od kiedy gainera pije sie z mlekiem????? I pewnie jeszcze 3,2% tak??????
nierozumiem a dlaczego nie z mlekiem??
a do autora jeśli nie smakuje ci gainer (dziwne) to pozostaje ci tylko dieta jesli chcesz nabrac masy
A od kiedy gainera pije sie z mlekiem????? I pewnie jeszcze 3,2% tak??????
a dlaczego mowisz ze nie z mlekiem z woda nie dosc ze obrzydliwy to jeszcze mniej wartosci :D
No z wodą jest ohydny;/ Idzie wręcz zwymiotować:PP Spróbuje go wziąć w najbliższych dniach z mlekiem;)