Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : wymioty ;(

michal2602
24-03-08, 20:11
elo.!a więc dzisiaj rozpocząłem swoj 2 cykl na krecie..od poczatku treningu czulem sie zle(bylo to pewnie spowodowane porcja krety.)a gdy wypilem przed koncem treningu porcje krety wymieszana z woda,od razu poszlem do kibla wymiotować..chcialem wziasc bezposrednio po treningu porcje matrixa 5.0(białko)ale po chwili wszystko zwróciłem.(na poprzednim cyklu zdarzyło mi sie tak raz.)może byc tak ze moj oorganizm nie trawii krety??prosze o pomoc

rgolanski
24-03-08, 20:14
hmm. A może za bardzo się objadasz przed treningiem. jedz najwyżej godzine przed treningiem. A może złapałeś jakąś grypę jelitową czy coś....

Józiu
24-03-08, 20:22
Spróbuj przerwac ten cykl i w ciagu najblizszego tygodnia pij jak najwiecej wody mineralnej (jakieś lepszej). Pij mniej wiecej jedna butelke dziennie, zeby wyplukac organizm. Potem sprobuj od nowa z cyklem:)

Pozdro

michal2602
24-03-08, 20:24
no zobaczymy.poczekam jeszcze na opinie innych ale macie po sogu na zachete ;)..moze jakbym z carbo mieszał?

47
24-03-08, 21:45
nie rozumiem po co pic ta wode... ze niby przeczyscic organizm ;O
poczekaj jakis czas ja np. teraz mam cos z brzuchem byle co zjem to mnie chwyta a o piciu nie wspomne. moze tez byc tak ze twoj organizm nie przyjmuje krety no ale jezeli mowisz ze od razu po przyjeciu zygasz to raczej to nie oznacza ze zle przyjmuje kredke, bo to "trawienie" krety raczej chwile musi potrwać ;]

czulem sie zle(bylo to pewnie spowodowane porcja krety.)

jaką porcje przyjales ??
jak zygales po wypiciu to normalne ze jeszcze zygnales - widocznie organizm wszystkiego jeszcze nie zwrocil

michal2602
24-03-08, 21:50
5g..(ale myśle ze organizm sie przyzwyczai)na poprzednim cyklu tez miałem tak na poczatku bo starasznie plecy zmordowałem..a pozniej juz nie miałem zanych wymiotow..no zobaczymym jak to bedzie..

47
24-03-08, 21:53
to moze zygales z wycieńczenia :D ? 5 g to przeciez normalna dawka(?)

michal2602
24-03-08, 22:05
raczej nie bo jak wziąłem bialko to po 15sekundach odrazu bełt ;(..ale za 40min juz mogłem zjesc posłek 125g ryzu + 200 tuńczy ka + warzywa..jutro robie podobnie nie bede sie pierdo.. zaczalem cykl to go skoncze..wogole kreta mi tak nie przechodzi zabardzo

Urban17
24-03-08, 23:21
Moze za ciezki trening miales ? Albo cos przeterminowanego zjadles :P sprawdz date na kreatynie i tym białku tak dla pewnosci :) pozdro