Zobacz pełną wersję : Deka ?
Siema taki pytanie , z tego co wiem jest wiencej pozytywowo niz skutkow ubocznych , takie pytanie po 10 strzalach beda jakies efekty ? no i deka przyczynia sie do mniejszego wytwarzania przez jadra testosteronu czy to w duzej odczuwalnej skali >> ?? << no i najwazniejsze pytanie czy psuje jakosc testosteronu ? bo w przyszlosci chcial bym splodzic zdrowe dziecko i tylko ta mysl jak narazie odciaga mnie od tego wsumie jak i calej reszty sterydow ? prosze o opinie
pablo91prg
24-03-08, 17:13
Profil, staż, poprzednie cykle na suplach \ saa ???
tomaszewiak
24-03-08, 17:14
po 10 beda efekty
dodaj test. obowiazkowo
beda ale 10 shutow po min 200mg na tydzien
NIKOLIS 168
24-03-08, 19:27
1-10 250mg E7D Deca
1-11 200mg E5D Enan
Siema taki pytanie , z tego co wiem jest wiencej pozytywowo niz skutkow ubocznych , takie pytanie po 10 strzalach beda jakies efekty ? no i deka przyczynia sie do mniejszego wytwarzania przez jadra testosteronu czy to w duzej odczuwalnej skali >> ?? << no i najwazniejsze pytanie czy psuje jakosc testosteronu ? bo w przyszlosci chcial bym splodzic zdrowe dziecko i tylko ta mysl jak narazie odciaga mnie od tego wsumie jak i calej reszty sterydow ? prosze o opiniedo deki musi byc testosteron dodany napewno cie zablokuje ,po kazdym cyklu musisz sie odblokowac ,niezepsuie ci jakosci ,
do 10 deki 10 tesosteronu
Jaka masz ta dece ?
10 szotow powinno dac zauwazalny efekt ale dolaczenie tescia jest wskazane( choc nie jest to powalajaca ilosc)
Sterydy faktycznie pogarszaja jakosc spermy ale po odbloku wszystko wraca do normy zeby trwale pogorszyc jakosc spermy trzeba wielu lat.
Chcesz być zdrowy i nie mieć problemów, nie bierz sterydów!!!
No właśnie, jak chcesz brać to musisz się liczyć z tym, że możesz mieć przez to problemy zdrowotne choć jak robisz to z głową to nic nie powinno się stać :) Oczywiście przez pierwszym cyklem trzeba iść na badania, żeby wykluczyć np. wadę serca, nadciśnienie itp
dobrze bylo by zbadac psychike ..przeczytałem ostatnio temat w ktorym koles opisał jak po 100tabletach metanabolu borykał sie przez 2 LATA Z depresją!!!!
hehehe...
Nic dziwnego wiem po sobie dzieje się dlatego tak że na koksie rośniesz i rośniesz Ci co nie umieją zrobić odbloku itd mają straszne spadki i stąd to wszystko
a czy ten tesc jest tak bardzo potrzebny ? myslalem ze deka wystarczy a tu mowicie ze jeszce do tego tescia dodac , a co z odblokami ? 10deki + 10 tescia to juz musza byc efekty co nie ... mam lota bo po tesciu duzo efektow ubocznych jest , kiedys ziomek nawijal mi ze strasznie jadra go bolaly wlasnie po tesciu :(
czesto bywa tak ze przypisujemy jakis ból wlasnie koksom ktore akurat wbijamy choc niekoniecznie to ich zasługa.
No właśnie zgadzam się często sobie coś urajomy:D ale to czasem trzeba urazac
Tak , testo jest wskazane.
nie radze brac deki na pierwsze cykle, do deki trzeba miec wysokobiałkową diete ktora ciezko utrzymać przy niewielkim starzem i doswiadczeniu z tym sportem , jesli wogole musisz brac koksy to na pierwszy cykl zjedz sama mete , wtedy dowiesz sie jak na ciebie działa i co najwazniejsze zdobedziesz bezcenne doswiadczenie dzieki czemu bedziesz mogł wykozystanć na max dobrodziejstwo innych mocniejszych i ciekawych srodkow ;-)