Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sylwetka do wakacji, 199cm 82kg

phenOmen
24-03-08, 13:05
Witam, mam prośbę czy mógłby mi ktoś doradzić co zrobić żeby do wakacji przybrać na wadze i poprawić swoją sylwetkę? Staram sie jeść dużo ale to nie daje efektu nie moge za nic zgrubnąć .... Trenuje piłke ręczną 3razy w tygodniu , mam dostęp do siłowni na której jest duży atlas przyrzędy do ćw jakie tam są to ćwiczenia na nogi w siadzie prostowanie nóg z cięzarem na kostkach i w leżeniu na brzuchu doginanie do siebie , ławeczka , drążek do podnoszenia ciężaru do góry chyba to jest na bary:D , ławeczka skośna na brzuchy , do podnosznia na biceps no i chyba tyle a i do wypychania na nogi i przyrząd do franc pompek i na triceps chyba jest tam jeszcze jakaś maszyna wink.gif . Czy taki sprzęt wystarczy? jaka dieta co jeść , jak ćw może jakieś odżywki , prosze o POMOC do wakacji już nie dłużo czasu zostało ,a trzeba jakoś wyglądać

z góry dziękuje i pozdrawiam

Orson
24-03-08, 13:11
więc tak. diet na mase. ( zobacz na forum ) i wybierz jedna z nich. do tego białko dobre jakies polecam z olimpu, do tego gainer MASS XXL jezeli nic CI nei pomaga i dobry trening na mase. duzo czytania i duzo wysiłku raczej zeby zrobic fajne cialko do wakacji ale jak sie skupisz to da sie zrobic. POZDRAWIAM

pablo91prg
24-03-08, 13:34
Do wakacji cudów nie bedzie aczkolwiek cos tam da rade zrobic ;] dieta, gainer\białko do uzupełnienia, porzadny trening i powinno cos ruszyć. Pozdrawiam.

Rickey
24-03-08, 14:02
Ja uważam, że trochę za późno przypomniałeś sobie o tym,że są wakacje i że trzeba się jakoś prezentować. Jeśli się przyłożysz to jakieś wyniki bedą, lecz nie spodziewaj się cudów.
Nie zapominajmy o tym, że w tym sporcie niee da się zrobić czegoś szybko. Na każdy kg masy trzeba bardzo ciężko trenować. Tutaj nic nie przychodzi łatwo.
Tak jak niektórzy myślą: przyćwiczę sobie z 3 miechy przed wakacjami albo i nie zapodam jakąś "wspaniałą" odżywkę (żeby tylko) i bedę wielki, bez żadnego wysiłku.
Oczywiście mówię ogólnie i nie mam na myśli nikogo konkretnego.
Pozdro!!

pablo91prg
24-03-08, 15:01
Bardzo dobra wypowiedź Rickey. Nic na szybkiego nie zrobisz chyba, ze zajrzysz do działu doping, ale nie radze. Pozdrawiam.

Rickey
24-03-08, 18:59
Ja nie moge zrozumieć ludzi, którzy w wieku 16 lat kokszą. Jest teraz tyle odżywek, o działaniu bardzo podobnym do saa a z dużo mniejszymi skutkami ubocznymi. Bez koksu teraz można osiągnąć bardzo zadowalające wyniki.
Pozdro!!

phenOmen
27-03-08, 12:56
jakie odżywki masz na myśli?

47
27-03-08, 13:27
Ja nie moge zrozumieć ludzi, którzy w wieku 16 lat kokszą. Jest teraz tyle odżywek, o działaniu bardzo podobnym do saa a z dużo mniejszymi skutkami ubocznymi. Bez koksu teraz można osiągnąć bardzo zadowalające wyniki.
Pozdro!!
to ty chyba nie widziales co ludzie po sterydach osiagaja ;P jakie masz na mysli odzywki? kreatyne?? po prostu duzo odzywek jest przereklamowana na necie ale to co tam pisza to nie wiem czy komus sie udaje osiagac

PuaPAj
27-03-08, 18:29
Mozna osiagnac zadowalajace wyniki tylko ze koksiarz bedzie po roku zadowolony a ty po 2-3 latach. Taka prawda koks to droga na skroty do bycia wielkim

MhL
27-03-08, 19:43
Ja uważam, że trochę za późno przypomniałeś sobie o tym,że są wakacje i że trzeba się jakoś prezentować. Jeśli się przyłożysz to jakieś wyniki bedą, lecz nie spodziewaj się cudów.

Trzeba bedzie sie przyzwyczaic do takich postow, bedzie ich coraz wiecej.

Rickey
27-03-08, 21:56
Nawet gdyby osiągi po saa były 100 razy lepsze to i tak nie wziąłbym koksu w wieku 16 lat. To jest po prostu zabójstwo.
Pozdro!!

Giera
27-03-08, 22:03
Pozdro!!

Tyś chyba z choinki spadł :P Nie neguję supli ale nie ma co porównywać kreatyny do hormonów bo to poniżej krytyki i świadczy o Twojej niewiedzy :)