Zobacz pełną wersję : Sylwetka do wakacji, 199cm 82kg
Witam, mam prośbę czy mógłby mi ktoś doradzić co zrobić żeby do wakacji przybrać na wadze i poprawić swoją sylwetkę? Staram sie jeść dużo ale to nie daje efektu nie moge za nic zgrubnąć .... Trenuje piłke ręczną 3razy w tygodniu , mam dostęp do siłowni na której jest duży atlas przyrzędy do ćw jakie tam są to ćwiczenia na nogi w siadzie prostowanie nóg z cięzarem na kostkach i w leżeniu na brzuchu doginanie do siebie , ławeczka , drążek do podnoszenia ciężaru do góry chyba to jest na bary:D , ławeczka skośna na brzuchy , do podnosznia na biceps no i chyba tyle a i do wypychania na nogi i przyrząd do franc pompek i na triceps chyba jest tam jeszcze jakaś maszyna wink.gif . Czy taki sprzęt wystarczy? jaka dieta co jeść , jak ćw może jakieś odżywki , prosze o POMOC do wakacji już nie dłużo czasu zostało ,a trzeba jakoś wyglądać
z góry dziękuje i pozdrawiam
więc tak. diet na mase. ( zobacz na forum ) i wybierz jedna z nich. do tego białko dobre jakies polecam z olimpu, do tego gainer MASS XXL jezeli nic CI nei pomaga i dobry trening na mase. duzo czytania i duzo wysiłku raczej zeby zrobic fajne cialko do wakacji ale jak sie skupisz to da sie zrobic. POZDRAWIAM
pablo91prg
24-03-08, 13:34
Do wakacji cudów nie bedzie aczkolwiek cos tam da rade zrobic ;] dieta, gainer\białko do uzupełnienia, porzadny trening i powinno cos ruszyć. Pozdrawiam.
Ja uważam, że trochę za późno przypomniałeś sobie o tym,że są wakacje i że trzeba się jakoś prezentować. Jeśli się przyłożysz to jakieś wyniki bedą, lecz nie spodziewaj się cudów.
Nie zapominajmy o tym, że w tym sporcie niee da się zrobić czegoś szybko. Na każdy kg masy trzeba bardzo ciężko trenować. Tutaj nic nie przychodzi łatwo.
Tak jak niektórzy myślą: przyćwiczę sobie z 3 miechy przed wakacjami albo i nie zapodam jakąś "wspaniałą" odżywkę (żeby tylko) i bedę wielki, bez żadnego wysiłku.
Oczywiście mówię ogólnie i nie mam na myśli nikogo konkretnego.
Pozdro!!
pablo91prg
24-03-08, 15:01
Bardzo dobra wypowiedź Rickey. Nic na szybkiego nie zrobisz chyba, ze zajrzysz do działu doping, ale nie radze. Pozdrawiam.
Ja nie moge zrozumieć ludzi, którzy w wieku 16 lat kokszą. Jest teraz tyle odżywek, o działaniu bardzo podobnym do saa a z dużo mniejszymi skutkami ubocznymi. Bez koksu teraz można osiągnąć bardzo zadowalające wyniki.
Pozdro!!
jakie odżywki masz na myśli?
Ja nie moge zrozumieć ludzi, którzy w wieku 16 lat kokszą. Jest teraz tyle odżywek, o działaniu bardzo podobnym do saa a z dużo mniejszymi skutkami ubocznymi. Bez koksu teraz można osiągnąć bardzo zadowalające wyniki.
Pozdro!!
to ty chyba nie widziales co ludzie po sterydach osiagaja ;P jakie masz na mysli odzywki? kreatyne?? po prostu duzo odzywek jest przereklamowana na necie ale to co tam pisza to nie wiem czy komus sie udaje osiagac
Mozna osiagnac zadowalajace wyniki tylko ze koksiarz bedzie po roku zadowolony a ty po 2-3 latach. Taka prawda koks to droga na skroty do bycia wielkim
Ja uważam, że trochę za późno przypomniałeś sobie o tym,że są wakacje i że trzeba się jakoś prezentować. Jeśli się przyłożysz to jakieś wyniki bedą, lecz nie spodziewaj się cudów.
Trzeba bedzie sie przyzwyczaic do takich postow, bedzie ich coraz wiecej.
Nawet gdyby osiągi po saa były 100 razy lepsze to i tak nie wziąłbym koksu w wieku 16 lat. To jest po prostu zabójstwo.
Pozdro!!
Pozdro!!
Tyś chyba z choinki spadł :P Nie neguję supli ale nie ma co porównywać kreatyny do hormonów bo to poniżej krytyki i świadczy o Twojej niewiedzy :)