Zobacz pełną wersję : Antek
Witam przygotowywuje sie do 4 cyklu a mianowicie chece zakupic 20 tab. antka plus 200 tabsow mety lub 40 tabsow antka i metka. I moje pytanie czy mozna wogóle łaczyc mete z antkiem czy to nie bedzie zbyt duzym obciązeniem dla watroby? zamierzam brac 1 tab antka i 2 tab. mety przez tydzien w nastepnym tyg. 2 tab. antka i meta bez zmian (2 tab.) 3 tydzien sama meta 3 tabsy dzienie no i ewntualnie gdybym miał 40 tab antka 4 tydzień 2 tab. antka plus 3 tab. mety no i 5 tydzien sama meta. I jeszcze jedno wiem ze nie podaje sie cen na forum ale chce sie zapytac ile kosztuje 20 tab antka bo niewiem a nieche zeby mnie ktos w hu..a zrobił. Z góry dzieki
tomaszewiak
24-03-08, 15:29
lepiej niestosowac 2 oralnycyh srodkow naraz
jak chcesz to zrob oxy+cos inj. wtedy bedzie git
NIKOLIS 168
24-03-08, 19:20
oxy+enan, bedzie super:)
z takim starzem i profilem zostaw antka w spokoju ,antek i miete razem zrobia ci sitko z watroby jest to bardzo mocny koks i toksyczny na watrobe wes sobie deke z testo bedziesz zdrowszy
wiesz staż sie zmienił a lat mam 20 profil tez ale mi sie niechce zmieniac juz mam zamowione 20tab. antka wiec i tak wezme a niechce nic co wymaga iniekcji na dece sie przejechałem wiec odpada na 100%. Tescia niedostane z gory mowie dzieki za porady czekam na wiecej
Wiec jesli sie zdecydowałes juz na antka to napewnio 20 tabsow to za mało on ma taki sam okres poltrwania co meta wiec kilka godz mysle ze 40 tab to minimalnie podziel sobie tabletki na poł.
Koniecznie dobre osłonki i mega ilosci cynku
Po cyklu hcg clomid (silnie blokuje )
Mozesz połaczyc z meta (juz tak robiłem) ale pod koniec najlepiej bylo by dodac cos typowo anabolicznego bo spadki sa ogromne.
Jeśli jesteś w miare zaawansowany to antek moze byc ale 20 tab nie ma sensu, wogłóle jak dla mnie sam antek nie budzi u mie zaufania dodaj do jakiegoś konkretnego cyklu na początek ale jak wspominałem jak jesteś w miare zaawansowany.
Do antka musisz mieć taper bo się nabawisz nerwicy jak zdobyte kilogramy spadną w takim samym tempie jak wzrosły :) Tak więc krótki estr bezpośrednio po antku, radzi się nie stosować innych soków z antkiem jednocześnie bo strasznie wypycha receptory
1-2 antek 50mg ed
3-4 antek 75mg ed
4-11 prop 100mg e2d ( pierwsza dawka z frontem tj. 150-200mg )
4-10 npp 100mg e3d
można jeszcze jakiś clen dać i dla ektomorfika cykl jak marzenie :)
Branie samego Antka to moim zdaniem nie jest najlepszy pomysł a szczolnie w ilosci 20 tab.
j/w kolega napisal prop na koniec albo mozna cos na dlugim od poczatku dodac ale szczegolnie wazne jest by dolaczyc cos na koniec typowo anabolicznego (silabolin wino trena) bo przy takiej ilosci anrogenow ani jakosc ani masa nie sa najlepszej jakosci ze o spadkach nie wspomne
dzieki macie racje dokupie jeszcze antka zuce cos pożądnego do cyklu i bedzie git
Ja bym nie brał nie ma sensu nic nie osiągniesz...