Zobacz pełną wersję : nitrobolon - opinie
Czy ktoś z forumowiczów brał nitrobolon? Jeśli tak to jak jest z efektami? Daje kopa siły?
rafalkomando
21-03-08, 23:26
powiem tak, siły napewno, napompowania miesni tez, tylko w tym problem ze to cos po cyklu zejdzie napewno, innym przyrosnie 3 cm włapie ale 2 zejdzie, a innym 5 urosnie i 5 zejdzie wiec to jest sprawa indywidualna, zalezy od diety,treningu, i suplementacii
A jak było u Ciebie w czasie suplementacji?
Tydzień temu zacząłem mój 2 cykl na nitro II, siła idzie ładnie w połączeniu z dietą masy też nabierzesz, mi po pierwszym cyklu spadła siła, może to przez trening ale jakiś wielkich spadków masy to niezauważyłem.
Może najpierw przed udzieleniem odpowiedzi byście się spytali, czy chodzi o Nitrobolon1,2 czy 3.
ja nie dawno skonczylem nitrobolon 2 sila weszla elegancko przyrosty tez jestem zadowolony a narazie nic nie spada a wrecz odwrotnie ale to dopiero 2 tyg minely zobacze po miesiacu albo i dluzej ;)
Osobiście brałem kiedyś NITROBOLON i muszę powiedzieć, że jest to dobra sprawa:
Zrobiłem na początku kreatynę, a pod koniec cyklu dopiero nitrobolon, żeby wszystko podtrzymać i wbrew temu co mówili inni na siłowni, mi dało to dość duże efekty (wjechały 3cm i nic nie zmalało, raczej)
Tak podsumowując, moim zdaniem jest to dobra sprawa, ale dopiero wtedy, jak używamy go z czymś jeszcze. (Moje zdanie, nie wiem czy się zgadzacie)
który nitrobolon jest najlepszy waszym zdaniem ?? 1 , 2, 3 ??
NIKOLIS 168
22-03-08, 15:59
Wg mnie najlepszy jest NitroBolon II, NB3 nie stosowałem,lecz jakos nie mam ochoty na niego.