Zobacz pełną wersję : Mass XXL w wieku 14 lat?
Witam!!! Mam 14 lat!!! Mogę Zażywać Mass XXL??? l
Waga-55kg
Wzrost-170cm
Trenowałem 2 miesiące na siłowni jednak miałem miesiąc przerwy z powodu kontuzji. Teraz już 3 miesiące ćwiczę w domu (pompki, ćwiczenia na hantlach ,) <na małej diecie>
Od małego gram w piłkę nożna. (intensywne treningi)
Trenowałem również przez jakiś czas Teakwondo oraz Kempo Tai Jutsu. Ale to był krótki czas (ok.Miesiąc)!!!
Mogę Brac ta Odżywkę Białkowa?
Jak NIE To co polecacie w moim wieku?
NIKOLIS 168
21-03-08, 21:04
Na gainerach sie cyklu nie robi jest to tylko dodatek do diety....ale on Tobie potrzebny nie jest pocwicz jeszcze troche czasu to cos dobierzemy a propo Ty jestes rocznik 93 czy 94???
Sosnalol1705
21-03-08, 21:07
o co sie jeszcze zapytasz czy mozesz robic ??:>w wieku 14 lat ro nawet nie cwicz ;] a co do tematu gainera mozesz brac na loozie tylko ze jest drogi:P
Jestem 94 ;] rocznik...... i musze od wakacji cos zdziałac..... zeby jakos wygladac na plazy..... xD da sie zrobic?
no troszke za mlody moze nawet jestes na cwiczenie bo mozesz cos sobie z kregoslupem zrobic ale dobrze ze masz przynajmniej checi...szczerze mowiac nie sadze zebys zrobil cos az tak do wakacjii lecz mozesz zawsze probowaca a gainer to jest tylko dodatek do diety wiec mozesz tego brac ile ci sie podoba ale wlasnie jak wyzej napisali jest drogi..
a bedzie chociaz jakis efekt do wakacji? jakis mały slad pracy?
rob pompki podciagaj sie na drazku przysiady brzuszki wez nawet tego gainera to jest dobre do picia ja wogole to od coli;p i do tego jak bedziesz duzo jadl to moze moze cos tam bedzie po tobie widac
Do wakacji nic nie zdziałasz, żeby jako tako wyglądać potrzeba 3 lata regularnych treningów.
MassXXL to nie jest odżywka białkowa.
Przeczytaj podwieszone - Gainery w pigułce.
A czy ćwiczyć to ćwicz, ale niekoniecznie musisz się wspomagać w tym wieku... bo to nie ma sensu.
Poza tym : http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=9836
Nie dublujemy tematów.
http://e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=289&stc=1&d=1202053382