Zobacz pełną wersję : Ocencie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/30414c22c68f0cb1.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/994258a5d43a2fd3.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c785f957a6509a60.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/085c452ef6e60605.html
oceniajcie :P
Za dużo nie widać. Wstaw zdjecia gdzie jestes caly. Z tego co widze to chudo ale brzuszek ladny:)
Deathbreaker
21-03-08, 20:44
Jaki staż ?
Masuj , masuj !
staz to ponad rok ale z przerwami takimi po 4/6 tygodni z 3 takie przerwy miałem ze nie mogłem cwiczyc
Deathbreaker
21-03-08, 20:47
No ja to bym masował , bo wszystko fajnie ale trochę chudo... A brałes coś ?
no w miare w miare ale z 10kg by sie przydalo:p
NIKOLIS 168
21-03-08, 22:13
Ładne zarysy najbardziej podoba mi sie biceps, widac brak masy. Polecam jakis cykl zeby cos zyskac.
Fajnie jest ;) Widać elegancko wszystkie mięśnie, i są optymalnie duże. Jak dla mnie to elegancko jest ;)
niezle.. chociaz jak na ten staz to slabawo :) ale jesli mowisz ze przerwy to jest spoko :)
no przerwy mialem dośc długie... czyli co teraz masować ?? jakimś dobrym treningiem na mase..
żadnych odżywek i sterydów nie brałem... nie mam na to zbytnio pieniędzy...
Troche masy by ci sie przydalo ale fajna zezbe masz :) jak nie masz kasy to pozbieraj troche i kupi jakies suple i wtedy dzialaj na mase :)
widac ze cos cwiczysz:D ale mała masa:D
Ktos tam wyzej powiedział ze na rok stazu to mało.. Wcale nie jest mało :) Widac ze byles chudzieńki i wszystkie miesnie podrosły i ciekawie to wyglada :) Nom ale nie ukrywam ze masa by ci sie przydała. Przyjmij jakas dobra dietke uzieraj kasy na jakies mono i smiało mozesz brac ^^
Jest całkiem fajnie. Podoba mi się twoja rzeźba, no ale masy by się przydało i to dosyć dużo. Ale ogólnie pozytyw
Pozdro!!
no jak zaczynałem ważyłem chyba 53kg, teraz 68kg, przest ostatniee 2 michy przytyłem 4kg, rzuciłem palenie i dużo lepszy apetyt jest :P a podalibyście mi jakiś dobry plan na mase?? czy znłapac pierwszy lepszy z brzegu?? no i mam problem jeszcze z reką mam tylko 35cm, czyżby to była wina tricepsu czy biceps mam mały ??
biceps jak na twoja mase dobry 35... :) tez mam taki ^^ znaczy sie ostatnio 35 z groszami :P ja mam 185 wzrostu i waze 74 kg :P
NIKOLIS 168
22-03-08, 15:57
Czytaj podwieszone w dziale Dieta, tam masz kilka diet na mase. Cwicz na niej kilka miesiecy i uzbieraj kasy na jakiegos gainerka, moze byc tez mono, zalezec bedzie od kasy i czy sam chcesz cos brac. Jak bedziesz miał ochote to pisz na forum to cos Ci wymyslimy.
a co najbardziej odstaje ?? jaki mięsień nie jest proporcjonalny do reszty ciała?? pytam żeby ewentualnie poprawić
Cześć zaczyna być fajnie ale te włosy pod pochą niebardzo pasują
to co mam ku**** je golić ?? jeszcze mnie nie poje****
Jeden lubi włochato, 2 gładko.
Tkz. FFA :)
lukemaster
22-03-08, 21:36
kolego ale z tym 104kg na wycisku to chyba sobie zarty robisz..?(profil)
to co mam ku**** je golić ?? jeszcze mnie nie poje****
Trochę szacunku dla kobiet.
ja uwazam zę facet nie powinien sie golić, i tym nie obrażam kobiet, dlaczego miałem przesadzic z tym 104 na płaskiej??
sam se ogól, a pozatym nie macie sie już czego czepić tylko pachy??
to sa kompleksy z dzieciństwa...:D
ja tam wierze w te 104 no ale kolega wyzej na pewno wie lepiej od Ciebie:P
masuj!! naprawde dobrze ci to zrobi na twoja rzezbe... allegro i bialko od zaraz!! pozdro
ale to nie są moje kompleksy :P i to 104 to prawda, nie miałbym po co was oszukiwać !!
lukemaster
23-03-08, 10:44
heh a dąłbys rade filmik zmontowac jak pchasz te 104??
ja wygladam prawie jak on.. ale jestem zmasowany i podnosze 115 kg ... czego wy nie mozecie mu uwierzyc? pudzian gdy mial 16 lat bral kolo 170 kg
ale pudzian na sucho nie jechal
jak skołuje cyfrówke znów to będzie filmik... zawsze sie ktoś musi dojebać, z profilu wynika ze jesteś wielki a mi zazdroscisz?? na chuj jest to forum, jak ktoś chce sie pokazać w danym temacie i poprosić o ocene to musi się znaleźć ktoś co Cię zmiesza z błotem... thx
Tutaj nikt nikogo nie gnoi. Panowie spokojnie. A co sie tyczy filmiku sam z chęcią bym zobaczył, chodź nie twierdze, iż ci nie wierze.
Dowód jest dowód, a na wiarygodny dowód nie ma bata :)
Jak dasz rade zmontuj filmik i skończy się polemika :)
lukemaster
23-03-08, 13:25
nie wiem o co ci chodiz ja tylko prosiłęm o wstawienie filmiku jak dasz rade jezeli to dla ciebie jest równoznaczne z mieszaniem z błotem to nie wstawiaj jak nie chcesz
zalezy na czym ci zalezy. jak na rzezbie i byciu zwyklym smiertelnikiem lekko spakowanym to ci sie udalo. a jak nie to masa :P
no mam zamiar jeszcze z 10 kg przymasowac albo z 7kg :P
Ogólnie na plus:D podoba mi sie brzuszek jak go robiłeś A6W? weź coś na masę i będziesz bysio:D
gedziu-gniezno
24-03-08, 11:05
biceps jak na twoja mase dobry 35... :) tez mam taki ^^ znaczy sie ostatnio 35 z groszami :P ja mam 185 wzrostu i waze 74 kg :P
ja mam 35,5cm 187cm wzrostu i waże ok 80kg:P
gedziu-gniezno
24-03-08, 11:08
Włodi90 (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=7166) podaj reszte rekordów to porównamy i zobaczymy. jak dla mnie 104kg na ten staż to całkiem możliwe. njie macie się czego czepiać?? zazdrość....
Moody brzucha nigdy nie ćwiczyłem(nie chciało mi sie) ale zaczynam od następnego tygodnia :P mało mam CIężarów w domu tylko 106kg, na martwy ciag 106kg wezme 8/9 razy, przysiadu nigdy nie próbowałem, hmm co jeszcze chcecie wiedzieć ?? zawsze najbardziej się do klatki przykładałem, teraz mam zamiar nadrobić zaległości
dodam jeszcze że rok cwicze takim prawdziwym treningiem i wszystkie partie miecsniowe, ale zabawe z ciezarkami zaczołem wczesniej lecz efektów nie było bo nie wiedziałem jak cwiczyć poprawnie :)(brak nete, małe oczytanie )
jak cwiczyles klatke? jesli mozna wiedziec? a co do wlosow pod pachami, jestem po twojej stronie, golenie zostawmy zawodowym kulturysta, kobieta i gejem/narcyzom/zakochanym w sobie
w tym miesiący zaczołem ćwiczyć na mase, ale przez ostanie 4 miechy starałem sie na siłe żeby poprawic maxymalnie wynik, żyby wycisnąc z tych mięśni co mam jak najwięcej
trening na siłe miałem taki: (tutaj podam liczbe powtórzeń i cieżar dla wyciskania na płaskiej i na skosie)
1.60% cm 3x8
2.65% cm 3x6
3.70% cm 3x5
4.75% cm 3x4
5.80% cm 3x3
6.85% cm 3x2
7.90% cm 3x1
I ty jest 7 tygodniowy cykl pierwszy, po tym cyklu zrobiłem tydzien przerwy i zaczołem drygi cykl tego treningu
1.70% cm 3x8
2.75% cm 3x6
3.80% cm 3x5
4.85% cm 3x4
5.90% cm 3x3
6.95% cm 2x2
7.100% cm 1x1
to jest podane dla płaskiej i skosa do tego zawsze cwiczyłem rozpiętki na skosie 3 serie
robiles po 7 serii? kurde niezle
po 3 serie napisane jest z 7 to lczba tygodni jest (1-7) :)
i co poszło cos siły bo ten trening jest daremny!!
I. Na jego klatkę to 100wa bez problemu.
II. Odczepcie się od włosów pod pachami, nic do nich nie mam, to nie dziewczyna, żeby cipkę goliła, bo chłopak nie lubi na jeżu :)
III. Jak na rok z przerwami mi się podoba
IV. Kup białko, gainera i mono na cykl.
V. PozDrO
hehehe,,,no ale ogolnie to dobrze chlopak wyglada a kazdy komentuje hujowo mimo ze polowa z tych osob wyglada duzo gorzej...mimo ze troche masy by sie przydalo ale ogolnie jest dobrze
thx za komentarze.... masować zacczynam , trzeba rosnąć :P
wołdi pwiedziec jak wyniki poszły po tym treningu:D
Jak dla mnie to powinieneś jeść, jeść i jeszcze raz jeść! Po masie to widać, że nie ma diety no chyba, że dążył do sylwetki atlety a nie kulturysty
po tym treningu 10kg wiecej
Z całym szacunkiem ale bardzo chamsko wyglądają włochy wystające spod pachy , zobacz sobie zdięcia kulturystów oni sie golą .Zrobisz jak zechcesz ale estetyczniej wygląga ogolona pacha pozdrawiam
dajcie spokój z tymi włosami, nie jestem kulturystą, cwicze bo to uwielbiam to robić, chce być choć troche silny i jako tako wyglądać, zaczne sie golić to później bede miał jeszcze większą puszcze :P hamskie to moze być zachowanie a nie włosy pod pachami , nikomu tym nie ubliżam...
prxzypierdalacie sie i niewiem poco...na modelke chyba nie idzie tylko cwiczy na silownii
Kakasi teraz zaczynam Twój trening na siłe wczoraj był pierwszy trening (75kg :) ten co robiłe bodajrze w maju, myśle ze i mi pomoze :):P