Zobacz pełną wersję : Winstrol na 1 cykl!
Chcialbym sie zapytac czy 100tab winstrolu bedzie dobre na 1 cykl! I ile najlepiej mg dziennie! I oczywiscie do tego witaminki i oslonki na watrobe! Po cyklu clomid i restore i moze Z-force!
Wzrost 187
Waga 86
Staz okolo 1,2 roku ale wczesniej 5 lat ostrego plywania z elemntami silowni itp
Postanowilem zaczac brac cos mocnjeszego bo w ogole sila i masa mi nie idzie teraz jestem na cyklu X-Pand i SuperPump250 i kompletnie zero efektow nic mnie nie rusza;/
winstrol masy ci nie da,jestes za mlody na takie mocne srodki,i na pierwszy cykl odpada zdecydowanie i samo duzo nie da
jak napisal cyminanek, zamocny po winie masy moze z 2-3 kg ,wino dobre na sile i wysusza stawy musisz stosowac odrzywke na stawy,na pierwszy cykl metka jedynie to ci zostaje
No ale chciclabym cos przed wakcjami podrzezbic to mzoe teraz 100 mety wezme i przed wkacjami 100 winsa;]
100 tab ci nie da wile i nie na pierwszy raz.kup dobre suplementy na spalanie fatu i wrzuc areoby bedzie dobrze
A mety 100 tab czy wiecej?
100 ci styka , ,a na winie jak bedziesz bral kup glucosamine to jest na kosci kup 2 opakowania i bierz podczas cyklu z wina i po cyklu tak samo hepatil tak z 3 tyg wino ostro ryje watrobe
1-4 tyg e0d 15-20mg bedzie okey jak na poczatek
Ok dzieki ;] Na cyklu na watrobe bede bral esselive forte bo slyszlem ze dobre;] macie po sogu!
tomaszewiak
21-03-08, 20:07
20mg ed bedzie dobrze
Wiek za niski, ale jak już bierzesz to 30mg trzeba zapodać, dziennie.
siły 0 staz do dupy wiek to juz wogole szkoda gadac a w glowce tez nie duzo a podstawowe pytanie DIETE TO TY MASZ ????
tak esselive jest dobry a po hepatil, dobrego rosniecia pozdro
Wypaszam sobie takie uwagi ze nie mam nic w glowie...Po czym to wnioskujesz?? Mam diete, sila mi nie idzie przez to plywanie, wielu moich kolegow ktrzy tez skonczyli plywac takze maja problemy z przyrostami sily&masy. To co mam zorbic jak mnie nawet stacki nei ruszaja??? Zminialem trening ale nadal jest tragedia...Jak masz lepszy pomysl to mi napisz!
a tak btw. niedlugo koncze 18;]
niewiem oco wam chodzi...chce niech wezmie dobrze ze ma te 18 lat ja tez mam tyle i jestem w trakcie cyklu na mecie i nie powiem bo idzie dobrze nie nazekam mimo ze to same pocztki jade i nie biore ciagla stalej dawki tylko jade 3 tyg ON 2 tyg OFF ...:p wiec bierz 15-20mg dzienncie mietka tj 3-4kap a przed wakacjami mozesz strzelic sobie cykl na propie i dece tylko zeby nie bylo ze kogos namawiam ... :)
NIKOLIS 168
21-03-08, 20:42
Na dece jeszcze za wczesno jak juz cos to prop+wins. Nie namawiam tylko to jest alternatywa zamiast deci, na nia musisz jeszcze poczekac.
no wlasnie wlasnie ale deca tez byla by dobra...lecz narazie cwicz dobrze sie odzywiaj i jezeli chcesz to wez tego mietka wszystko na forum jest napisane jak brac jak cwiczyc co jesc jakie odblokowania oslonki i co po cyklu mietka troche tego duuzo:)
na dece za wczesnie wal mietka 20mg pozniej kreatyne aby utrzymac sile,dobra dieta i treningi i ruszaj.pozdro
czy ja wiem czy do wakacjii za wczesnie...jeaszcze troce czasu ma niby jakis tam staz juz ma chlopaczek odemnie dece brac z tesciem na pierszy cykl ladne efekty itp wszystko aldnie cudnie:) i na drugi skoczyl z mietkiem 200sztuk
cwicze juz troche i tez mam problemy z nabieraniem masy i sily bo gram jeszcze w piłke i nie opowiadaj mi bzdur ze stack cie nie rusza a powiem ci dlaczego bo nie masz wystarczajacej diety ma tam raptem 17 lat i ty mowisz ze juz nie rosniesz bzdura dokup sobie białko gainera i zobaczysz jak ci masa skoczy pchajac ssa w tym wieku to naprawde glupota mi naprzyklad sila i masa skoczyla po roku czasu cwiczen wiec sie zastanow i pomysl czy warto
Nawet jezeli moja dieta nie jest perfekcyjna, to i tak chyba cos te stacki powinny dawac?? a ja nic nie czuje, a pompuje mnie tak jakbym w ogole nie bral;/
masz gainera\białko ??? jak nie to kup poczekaj miesiac i zobacz efekty a stack jak ma cos zrobic jak ty mu nie dajesz z czego miesnia budowac z powietrza sie nie zrobi
NIKOLIS 168
22-03-08, 11:36
Dokładnie Cielu ma racje, znajdz jakas diete na mase (czyt.podw.dział.dieta) dokup gainera, i wtedy wez jakis stack powiedzmy NitroBolon II lub Xpanda a nawet Cell Pumpa i porównaj efekty. Jesli myslisz ze bedziesz brał koks i nie bedziesz miał diety to sie przypakujesz??? Mozliwe nawet ze nic nie urosniesz:P
wy chyba czytac nie umeicie mowie ze mam DIETE !!!!
Dlatego mnie to denrwuje ze trzymam diete a gowno idzie, masa to jescze ujdzie ale sila to tragedia;/
a stosowałes trening siłowy ??? masz taki fajny trening na zwiekszenie siły na laweczce płaskiej moze zobacz bo działa moze tez masz zle dobrany trening nie moze sie zregenerowac i dlatego siła nie idzie
No jescze poprbuje cos zmienic, zeby sila weszla teraz zorbie jescze cykl na stackac ale jak juz nic nie da to zaczynam koks;] Pzdr
w takim wieku jedz wszystko co matka Ci na talerz laduje i ostre treningi tak kiedys mowi Ronnie;)i tego sie 3maj
Cymianek raczej nie bardzo bo domowie obiadki ziemniaczki kotlecik to na tym nie bardzo sie pociagnie chyba ze tluszcz. A nie problem jest sobie usmazyc piers jakis sos warzywka i ryz pare min i gotowe potem z puszki tunczyka , ser biały czy tam wiejski jak ja jem naprawde zaden problem
Na dece jeszcze za wczesno jak juz cos to prop+wins. Nie namawiam tylko to jest alternatywa zamiast deci, na nia musisz jeszcze poczekac.
a od kiedy wino jest slabsze od deki ,jak juz to propo + mietek
NIKOLIS 168
22-03-08, 21:45
Winstrol
Trądzik: Rzadko
Retencja wody: Rzadko
Podwyższone ciśnienie krwi: Rzadko
Hepatotoksyczność: Tak, grupa 17AA
Aromatyzacja:Nie
Konwersja do DHT: Nie
Blokowanie HPTA: Nieznaczne
Deca nie pasuje na pierwszy cykl bo cykl musi trwac minimum 8 tygodni potrzebny jest do tego tesc którego nalezy stosowac przez taki okres czasu jak Dece. Najodpowiedniejszy bedzie enan, bo przy propie za duzo iniekcji bedzie.
brales kiedys wino, ja tak i to jest tak samo mocny koks tylko ze nie blokuje tak jak deka i wiem ze trzeba tescia do deki
na pierwszy cykl sama meta 25-30mg ed , po 1 caps 5mg po posilku co 4 godziny , przez 6 tyg , do tego bialko wegle witaminy esseliv , po cyklu clomid 10 caps , stack kreatynowy , aminki , wegle , hepatil ,
narzekasz na ciezki wzrost masy i sily to meta bedzie w sam raz ale najwazniejszy jest trening oraz to co jesz bo z niczego masy nie zrobisz.Pzdr
6 tabsow dziennie?? chorys chyba za duzo na pierwszy cykl...dziurawa watrobe bedzie mial potym gora 4 na dzien
Człowieku po co 6 tabletek ? i tak sie nie przyjmią a reszta z moczem sie wydali 3-4 tab sie bierze
zalezy jaka meta , jesli chodzi o ruska to kiedys ladnie klepal po 3 tabsach dziennie , na dzien dzisiejszy stezenie juz nie jest takie same , wiec 5-6 na dzien to jest optymalne dawkowanie
NIKOLIS 168
24-03-08, 11:45
kazda chyba ma takie stezenie 5mg/tabs. Wiec ja polecam na poczatek 15mg ED.
teoretycznie tak ale w praktyce wiemy ze nie kazda ma 5mg , zanizaja stezenia , takze zacznij od 4 tabsow , jak bedzie slabo klepac to zwieksz dawke do 5-6.pzdr
rob jak uwazasz ale sadze ze 4 to jest dawka maksymalna jak na pierwszy raz......ale moge sie mylic wiec moze niech sie ktos wypowie kto ma pojecie...tu zgodze sie z nikolisem 168
racia maks to 4 tabsy dzienie na pierwszy cykl ,
NIKOLIS 168
24-03-08, 22:32
Ostatnio kolega na poczatek zarzucił mete ze scana w ilosci 3 dziennie przez 5tyg z gainerem i poszło 7kg jest zadowolony.
a jakie mial spadki?? i sila jak mu poszla?? 7kg to ladny wynik wedlug mnie
NIKOLIS 168
24-03-08, 22:47
dopiero jedzie na odbloku i na stacku narazie nic nie spada a siła skoczyła o 8kg w wyciskaniu
sila to tak nie za specjalnie:p ale ciekawe jak bedzie po odblokowaniu i stacku ciekawe ile mu spadnie mam nadzieje ze jak najmniej mu spadnie ale sadze ze 2kg pewnie spadna
no malo malo ale w dobrym wypadku moze mu spac 2kg a w najgorszym moze spasc mu wszystko ale zalezy to juz od tego jak bedzie prowadzil sie po cyklu odblokowania stackoi itp