PDA

Zobacz pełną wersję : Herbata + spalanie

bless8
20-03-08, 19:58
Siema. Byłem dzisiaj w aptece i powiedziałem, że chce jakąś dobrą herbatę, która pomaga w spalaniu tkanki tłuszczowej i kolesiana z apteki dała mi herbatę Figura 1. Dopiero jak wróciłem do domu zacząłem czytać opakowanie i tam napisali, że ona ma za zadanie przeczyszczać a dodatkowo coś tam spalać. Nie wiem czy w ogóle mam ją pić?? Nie chce przez to ganiać do kibla. No chyba, że to o to chodzi, ale coś mi się nie wydaje :D.
Co radzicie??
Pozdro

Prezydent_1c
20-03-08, 20:01
Dobre sa te herbaty. Na początku cię pogania troche ale nie będzie to jakieś uciążliwe, przez co "oczyścisz" swój organizm troche. I napewno szybiej zaczną zachodzić procesy w których spalany zostaje tłuszcz bo będziesz miał przez to "pogadanie" nieco słabsza wchłanialność tego co zjesz.

bless8
20-03-08, 20:43
Ok. Dzięki. Może nie będzie tak źle :P
A ile razy dziennie mam to pić?? Żeby za bardzo mnie nie popędziło ^^

Prezydent_1c
20-03-08, 21:00
Siostra mówi 3-4 razy dziennie. Ona brała to i mówi że nie bylo żadnych faz z kibelkiem. A pomóc pomogło bo zrzuciła tyle ile chciała. Nawet teraz sobie chyba od czasu do czasu pije tą herbate dla utrzymania "lini"

Sargon
20-03-08, 21:19
Do kibelka to będzie Cię ganiać tak z rana jak wstaniesz:)

GhosT
20-03-08, 21:20
A zielona herbata przypadkiem nie ma podobnego działania? Bo z tego co kojarzę słyszałem taka tezę gdzieś.

Sargon
20-03-08, 22:11
Nie ma co porównywać;)

Zielona jest duuużo słabsza