Zobacz pełną wersję : włosy..........T_T
Mam pytanie. Wie ktos moze jak sie pozbyc NA DOBRE wlosow na klacie ? (nie to zebym mial sweter , ale kilka wloskow wkurwiajacych jest...) Powiem tak: nie piszcie o wosku, maszynkach, depilatorach i laserach...bo to juz czytalem, chodzi mi o jakis zajebisty radykalny (moze byc bolesny ) sposob, zeby sie tych strzepow pozbyc raz na zawsze, z gory thx za pomoc...!
Odrzuciłeś większość konwencjonalnych środków dostępnych na rynku ... Nie wiem czy jest coś co jest w 100 % skuteczne, a co dopiero gdy odrzucasz tyle możliwości ... Moja wiedza na ten temat jest znikoma.
Widzialem kiedys w TV cos reklamowali - gosc sobie nalozyl jakies kremu na reke, poczekal chwile i starł recznikiem - i z małpiej reki zrobila sie ludzka reka...wie ktos co to za wynalazek :P ?
Magia TV ... Nie wiadomo co to za szajs sprzedają :P
a co aż tak dużo masz tych włosów na klacie??
Ja też mam troche i nie narzekam. Kobiety lubią owłosionych mężczyzn xD
podpal je ;p hehe
Hehehe nie mam duzo, raczej malo, ale w ogole bym wolal nie miec :P, a czy to sie panienką podoba hmm, no nie wiem ;p
A co do tego palenia to mam pomysl, wezme dezodorant zapodam i jebne zapalniczke pod "strumien" :D (wczesniej zmierze na jaka odleglosc ogien leci) heheh. Z gory thx za pomoc :P
pablo91prg
18-03-08, 21:58
Nie radze, twarz morzesz poparzyc no i całe ciało. Chyba nie możliwośći stałego usnięcia włosa gdyż jest to produkt naskórka który ciagle sie regeneruje. Najlepsza jest depilacja woskiem badz takie kremy co reklamuja w tv np VEET :D Ja osobiscie gole maszynką, narazie nie jest straszny sweter więc nie mysle o depilacji ;] pozdro
Spoko thx za rade. Ja w sumei do swetra to jeszcze daleko droge mam (i obym do niej nigdy nie doszedl ;p), tez wlasnie czytalem o tym kremie VEET, stosowales moze ?
Ale czym intensywniej będziesz depilował tym bardziej będą rosły...
No oczywiscie to nie ma tak że od kremu nie rosną. Czym cześciej bedzisz wyrywał bym bardziej będą rosły
gedziu-gniezno
19-03-08, 11:21
włosy rosły rosną i będą rosły... więc jedynym wyjściem jest depilacja co kilka dni. pozdro
No tak jak mowi gedziu-gniezno (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=7744) vbmenu_register("postmenu_105780", true); nic sie na to nie poradzi...
ja tam bym chcial juz wlosy na klaciee hehe taka oznaka meskosci :D
ciaastek91
19-03-08, 13:11
Moody, pewna niescislosc w twoich wypowiedziach.
Im czesciej sie wlosy GOLI, czyli scina przy skorze, tym szybciej rosna i sa mocniejsze. Natomiast im dluzej je sie WYRYWA, czyli usuwa z cebulkami, tym sa slabsze, a po dluzszym czasie zanikaja. Pozdro ;]
gedziu-gniezno
19-03-08, 13:15
Moody, pewna niescislosc w twoich wypowiedziach.
Im czesciej sie wlosy GOLI, czyli scina przy skorze, tym szybciej rosna i sa mocniejsze. Natomiast im dluzej je sie WYRYWA, czyli usuwa z cebulkami, tym sa slabsze, a po dluzszym czasie zanikaja. Pozdro ;]
wątpie...
Spróbowałem kiedyś tych kremów i są gó...no warte.Na nastepny dzień po depilacji masz 0,5 - 1 mm włoski.Jeśli chodzi o wosk to też próbowałem ale tylko raz i z bólu przewróciłem się w łazience, uderzyłem w kant pralki, polała się krew.Dobrze że przeżyłem:)
Najlepsza jest depilacja laserowa, tylko że bardzo droga. Wpisz w google to się dowiesz więcej
pooglądaj mango. widziałem kiedyś jak koleś usuwał mały zarost na barkach za pomocą jakiegoś depilatora , który wyrywał włosy razem z cebulkami :P. Przejrzyj na necie oferty ;p pozdrawiam