Zobacz pełn± wersję : Pytanie o HMB
Co powiecie o tym HMB???
http://www.allegro.pl/item324438489_bx_hmb_monster_caps_blistry_najtanie j_wys_od_2_5.html
Moim zdaniem jest całkiem niezłe mimo swojej ceny.
NIKOLIS 168
17-03-08, 17:43
Aha no i jaki cel po kupieniu tego HMB???
Aha no i jaki cel po kupieniu tego HMB???
Koledze chyba chodziło o nasze zdanie na temat tego konkretnego HMB a nie o cel!!
Heh, ludzie kupuj± po 2 blistry...
To dobre to HMB czy nie? Może mi ktos wkońcu odpowiedzieć?
Chesterxxxxx
17-03-08, 23:10
Wszyscy jak jeden M±ż Ci tu powiedza: "Zeby bylo widac efekty po HMB trzeba je brac minimum 3 miesiace".
Ja po 3 miechach nie wiedzialbym czy to zasluga HMB czy mojej diety i treningu. Czytalem Doozy artykul na temat HMB chyba nawet na tym forum i tam byly zamieszczone 3 badania/eksperymenty przeprowadzone w zagranicznych instytutach na grupie roznych sportowcow, z tego co pamietam m.in. rugbistow ktorym zalezy na podwyzszeniu beztluszczowej masy miesniowej i we wszystkich 3 badaniach wyszlo, ze HMB nie mialo praktycznie zadnego wplywu albo bardzo nie wielki na grupie osob ktore braly HMB w porownaniu do osob ktore nie braly a obie grupy odzywialy sie tak samo i mnie wiecej prowadzily podobny tryb zycia.
Mi to wystarczylo zeby uznac HMB jako suplement ktory smialo mozna wycofac z rynku, takie jest moje zdanie. Spokojnie mozna zastapic HMB innymi suplementami i cieszyc sie lepszymi efektami i szybszymi w porownywalnej cenie.
Wiem, ze nie taki jest temat ale mysle, ze moja wypowiedz nie jest zbedna, Pozdro!
Co do beztłuszczowego przyrostu masy ciała to sobie można porozmawiać, ale jako antykatabolik w pewien sposób daje rade, aczkolwiek dla mnie to nieopłacalny interes.
Chesterxxxxx
17-03-08, 23:35
aczkolwiek dla mnie to nieopłacalny interes.
No wlasnie o to mi chodzilo tylko troche wiecej mi to zajelo bo chcialem podeprzec sie argumentami bo jako, ze mam 4 SOG`i moge byc malo wiarygodny:D
dla mnie za drogo ale HMB polecam tylko wlasnie musisz je brac dluugo