Zobacz pełną wersję : susta
hej mam pytanie czy po 10 strzałach sustanonu bedzie efekt i czy bedzie potrzebne odblokowanie po tym
10 to malo niebedzie bardzo widocznego efektu 15 -20 amp to tak ,odblok bedzie konieczny tak z 12 clomu powino styknac
kosa zacznij od tego:
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=199
kogut głupoty piszesz, 10 susty to nie mało, a dla począdkującego to bardzo dużo, 20 amp to na naprawde duży cykl , 12 tabl clomidu na odblok po długich estrach w takich dawkach to kropla w morzu.
tomaszewiak
17-03-08, 08:49
24 tabsy clomidu po takim cyklu
10 systy w zupelnosci wystarczy wiecej (w przypadku mieszanek testo) nie znaczy lepiej
1mlE7D po 3tyg odblok 24 clomidu
pisal czy bedzie efek po 10 wiec nie ,efekt bedzie po 15 -20 amp wiem ze to duzy cykl , pomylilem sie z odblokiem sory ,pisze na 2 forach jednoczesnie moge sie pomylic a wczoraj tak pisalem mui blond
a pozatym niewiem czy to jego pierwszy cykl niema uzupelnionego profilu ,i nic niewiadomo
kogut2 -10 strzałów susty nic nie da??
niemuwie ze nic bo cos bedzie widac ,susta jest dobra ,ale zeby byl konkretny efekt to 15 -20 cm ,wiem bo bralem suste i teras zaczynam nastepny cykl na dce i suscie
kolego wszystko zalezy od organizmu osobiscie jestem przeciwny stosowaniu duzych dawek mieszanek testo poniewaz zalewaja tylko woda ktora po odstawieniu spada spada i niewiele zostaje wiec dla mnie dawka 1ml na tydzien jest wystarczajaca no max 2ml tyg przy wiekszej wadze
Nie ma czegoś takiego że 10 suty nie da efektow i trzeba 15 lub 20 , tak myślą małolaty, jak napisał brodawid zależy to od organizmu, stopnia zaawansowania, diety itp , 10 susty to 2500mg testo wiec nie jest to malo i jak najbardziej nadaje sie na ładny cykl, no chyba że kogoś cieszy zdobycie dużej wagi w sensie nabraniu tłuszczu i wody.
wszystko zalezy od organizmu nietylko na koksie ale ruwniesz na suplach ,
muwilem o konkretnym cyklu ,nawet po 100 mietka bedzie efekt iesli wszystko bedzie odpowiednie
1ml w zupełności wystarczy. A poza tym jeżeli bedziesz miał diete to nie spadnie tak dużo oczywiscie przy dobrym odbloku
narazie zdecyduje się na 10 strzałów bo to jest moj pierwszy cykl i chyba niemam co przesadzac ogolnie to zostalo mi jeszcze 6 do konca tego ale np. po miesiecznym odblokowaniu z clomidu wystarczy to zeby zaczynac juz nowy cykl dzieki z gory za odp.
tak najszybciej to mozna zaczac cykl tydz. po odbloku choc moim zdaniem lepiej troche poczekac niech jajka sobie popracuja organizm sie dobrze oczysci i wtedy efekty sa duzo lepsze.