Zobacz pełną wersję : co zrobić aby mie jak najmniejse spadki po omi i mecie
witam mam kupiłem sobie 100mety polskiej i 5amp. omy od jelfy
i tu moje pytanko jak mieć najmniejsze spadki???
trzeba bylo o tym pomyslec wczesniej
co do cyklu to z 5 amp. omy nie ma cyklu
co do spadkow:
1. dobre odblokowanie
2. do odblokowania dolozenie kreatyny/stacka kreatynowego
3. dobra dieta
4. wspomaganie diety odzywkami
5. nie forsowanie tak bardzo organizmu po ciezkim cyklu podczas treningow
tomaszewiak
15-03-08, 17:17
dobry odblok i stack kreatynowy
clom i hcg to na odbloki ,dieta i kra po cyklu ,ale tobie tylko suple
dobry odblok i clenbuterol po cyklu ale z 5 szt omki to cyklunie rób bo nie ma sensu
czyli mam dokupić jeszcze 5 omy
to musze mieć :
-10amp. omnadrenu 250
-100tab metanabolu
-hcg lub nolvadex
a po cyklu stack kreatynowy i oczywiście dieta!!!
Ja tam ekspertem od sterydów nie jestem ale sądze że wiek 16 lat to stanowczo za mało na jakiekolwiek sterydy, po co masz sobie życie marnowac.
Kolego a co będzie jak będziesz miał 18 lat i będziesz chciał trochę urosnąć? co będziesz wtedy brał jak teraz bierzesz omke? ktoś Ci pewnie naopowiadał ze ta omce dowalisz itd może i dowaliłeś bo omka jest mocna ale nie masz pojęcia o dopingu i teraz łapie Cie depresja bo masz takie duże spadki i wyglądasz jak wcześniej? więc po co Ci to wszystko?
NIKOLIS 168
22-03-08, 11:32
Zdecydowanie za wczesno na doping w tym wieku ale jak juz to dokup 5shotów omki i rób tak 1-10 E7D. A wiec jak juz było powiedziane aby zmniejszyc spadki nalezy zabezpieczyc sie odblokiem (Clomid) i jakims stackiem kreatynowym (Xpand,Vault,Nb2) lub połączyc stack z mono, jesli nie masz wystarczajaco duzo pieniedzy to bierz zwykłe mono. Podczas cyklu nie zapomnij o osłonkach (Sylimarol, Esselive) i witaminami. Po cyklu warto kupic sobie hepatil. PRAWIDŁOWA DIETA NIEZBEDNA!!!
czyli 1 amp omy na tydzień. tak? a co z metą? brac z omką czy nie??
spadki miałem w granicach 3-4kg diete prowadze już 2 tydzien i zauwarzyłem że mi sie mięsnie napompowały.
jak mam brać ten clomid?? wytłumacz mi to jak on działa!!! a te osłonki można dostac bez recepty??
NIKOLIS 168
22-03-08, 14:57
3 tabletki mety po posiłkach, a omke 1ml=250mg (jedna ampułka) wbijasz raz w tygodniu przez 10 tygodni czyli potrzeba Ci 10ampułek. Mete mozesz zwiekszyc do 4tabletek codziennie.
tak jak pisze nikolis,ale zdecydowanie za wczesnie na doping poznie co bedziesz bral jak to nie bedzie cie robilo??pomysl najpierw pozniej ruszaj jestes mlody dojrzewasz
NIKOLIS 168
22-03-08, 15:46
Szczerze jakbym był w twoim wieku i miałbym brac koks to tylko mete, na pewno nie wziąłbym omki jest to w koncu mieszanina testosteronów czyli jest mocna. Wiec najlepsze na pierwszy cykl byłaby sama meta 15mg ED, lub połączenie krótkich estrów np 1-5 15mg ED Metanabol i 1-6 50mg EOD Prop. Albo samego propa.
a ten prop to co to jest???
testostewron , a wiesz coto tertosteron to jest steryd
NIKOLIS 168
22-03-08, 21:32
Propionian testosteronu jest krótkim estrem testosteronu, w roztworze olejowym. Estr propionian jest dosyć krótki, dlatego jego działanie jest znacznie szybsze niż innych estrów testosteronu, takich jak cypionat czy enantan. Dlatego wymaga częstych iniekcji, w celu utrzymania stężenia testosteronu we krwi na odpowiednim poziomie. Wymagana częstotliwość iniekcji jest największą wadą tego środka, trzeba ich dokonywać co drugi dzień, lub nawet codziennie. Jest to szczególnie niekorzystne dla osób z częstymi reakcjami alergicznymi na zastrzyki domięśniowe, często objawiającymi się m.in. nieznaczną gorączką.
na poczatek proponuje sama metke oral 20mg ed , zobaczysz jak dziala na Ciebie koks, potem przerwa i mozesz walic mete+prop a dalej to juz bedziesz myslal jaki chcesz miec cel cyklu i cos sie dobierze, nie ma co sie spieszyc, opchnij komus te omke i zacznij stopniowo z koksem bo sobie jeszcze krzywde zrobisz.Pzdr
mete juz wpiepszałem to teraz tego propa z metą musze z kołować!! a doradzicie mi jeszcze są jakieś sterydy w tabletkach które potwornie rozbudują mi mase ??
oxymethylone, ale dla Ciebie nie polecam
NIKOLIS 168
23-03-08, 10:54
Nie nie oxe narazie nie. Kolega brał antka tureckiego przez 4tygodnie po 100mg dziennie to masa prawie 10kg. Ale Tobie go nie polecam jest to srodek raczej dla zaawansowanych. Hmm jezeli nie chcesz sie kłuc to spróbuj zrobic cykl powiedziany na forum przez TMQ na samej mecie i stackach kreatynowych.
3tyg ON 2 tyg OFF. Podobno fajnie idzie.
no wlasnie zrobic sobie ten cykl na mietku ja wlasnie jestem w trakcie tego cyklu
NIKOLIS 168
23-03-08, 11:20
I jak efekty??? Ile mety kupiłes??? jakie stacki???
no szcerze mowiac to jade dopiero 15 dzien dzis na ON jeszcze 6 dni i przechodze na off na stacku Kaizen Xtreme Stack...mety kupilem 200sztuk jak polecal tmQ niewiem czy wezme wszystko okaze sie z czasem jak bede sie czul... a jak narazie efekty to 9-10kg na klatke wiecej podniose i przytylem jakies 3kg jestem zadowolony bo wiem ze to dopiero pocztaek a i ja jestem bardzo podatny na takie rzeczy zobaczymy jakie beda efekty na koniec cyklu...
NIKOLIS 168
23-03-08, 11:40
Efekty ok, stack bardzo dobry a wiec musisz rosnac;)
heh no okaze sie jak z tym rosnieciem na koniec cyklu:0 a jeszcze dluga droga przedemna...
to bardzo prosze to powiedzcie co mam se kupić???
bo mam 5amp. omy kore chyba komuś opchne i 100 tab. mety polskiej
-to jak mam połaczyć tą mete z stackiem kreatynowym?? i który stack kupić???
NIKOLIS 168
23-03-08, 11:50
Sprzedaj ome. Kup 200mety. Bierz ją 15-20mg ED (3-4tabsy) przez 3 tygodnie potem przez dwa tygodnie bierzesz jakis stack kreatynowy, powiedzmy:
Xpand, NB2, Vault,Xtreme Stack, Storm. Nastepnie powtarzasz ten manewr jeszcze dwukrotnie.
a mete polską czy ruską???
ten cykl ma trwać 15dni! ok
prosze nikolas 168 abyś ułorzył mi rozpiske z tym mietkiem i stackiem!!
3-4 tab meanabolu / ed nie dłużej niż 6 tygodni
Osłonki na wątrobę sylimarol hapatil witaminy
Dieta wysokobiałkowa
Odblokowanie Clomid 3 dni po cyklu i do konca stak
TO MI NAPISAł TMQ I WEDLUG TEGO ROBIE CYKL...PRZECZYTAJ UWAZNIE ...polecam super system. 3 tyg on, 2 tyg off.
podczas 3tyg ON bierzesz 3 tabsy metki, do sniadania, z posilkiem przed i z posilkiem po treinngu, w dzień wolny 1 tab co 4 godziny
w OFF bierzemy stack kreatynowy [np. Olimp Massacra, Kaizen Xtreme Stack, itp] i stack tribulusowy [np. MRM Natural-V, 6-oxo, SAN Attitude].
Wychodzą 3 minicykle. Po 3 bierzesz 8-12tab clomidu, zawsze po 1 tab przed snem.
TRENING:
Poniedziałek – nogi
1. Przysiady ze sztangą z przodu – 5x12-6
2. Przysiady wykroczne ze sztangą – 4x12-6p
3. Martwy ciąg na prostych nogach – 4x12-6p
4. Wspięcia na palcach – 5x20p
Wtorek – klatka piersiowa + przód barków
1. Wyciskanie hantelek na ławeczce płaskiej – 3x12-6p
2. Wyciskanie sztangi na ławeczce skośnej - 3x12-6p
3. Rozpiętki na ławeczce skośnej – 3x12-6p
1. Wyciskanie sztangi z klatki - 3x12-6p
2. Unoszenie hantelek przodem siedząc - 3x12-6p
Środa – wolne
Czwartek – plecy + tył/środek barków
1. Podciągnie na drążku – 3xmax
2. Wiosłowanie sztangą – 3x12-6p
3. Wiosłowanie z hantelką – 3x12-6p
4. Martwy ciąg ze sztanga – 3x12-6p
5. Sztrugsy ze sztangą - 3x12-6p
1. Wyciskanie hantelek siedząc - 3x12-6p
2. Unoszenie w opadzie - 3x12-6p
Piątek – biceps + triceps
1. Uginanie ze sztangą - 3x12-6p
2. Uginanie z hantelkami siedząc z suplinacją - 3x12-6p
3. Uginanie o kolano lub na modlitewniku hantelką 3x10
1. Wyciskanie sztangi leżąc - 3x12-6p
2. Uginanie francuskie leżąc do czoła 3x12-6p
3. Pompki na poręczach z obciążeniem 3xmax
Sobota, Niedziela - wolne
dodatkowo gainer typu bulk (50/50) po treningu.
Z osłonek - czosnek w kapsach, koenzym q10, esselive lub essentiale, omega-3, zma przed snem.
może sie wydawać skomplikowanie i drogo, ale naprawde polecam. Maxymalnie kolesiowi udało sie przytyc na tym systemie 15kg, z czego tylko 3 spadło
NIKOLIS 168
24-03-08, 11:52
Wg mnie jest to ciekawy pomysł z tymi mini cyklami. Bo praktycznie po mecie rosnie sie szybko przez 3pierwsze tygodnie potem zaczyna masa stac i siła troche lepiej wchodzi. Ale zeby zrobic ten cykl to potrzeba minimum z 500zł.
Wsp jaką metke bierzesz???
no ja na to wszystko wydalem troche ponad 600zl ale to zalezy co kupujesz dokladmie...a metke biore ruska wedlug mnie jest dobra jak narazie nie narzekam
Kreatyna zaraz po cyklu, clomid do odbloku i jak chcesz nolvadex przeciwko ginekomasti. Dokup jeszce sobie tej omki bo 5amp. to zdecydowanie za malo na cykl.
Najpierw zabierz się za trening suplementacje czytaj forum a będziesz widział.
no na forum wszystko jest juz chyba przestudiowane gdyby komus sie chcialo to poszukal by stare tematy i chyba wszystko se juz powtarza...tylko ze nikomu sie niechce szukac i robi nowy temat choc ja tez tak robie:p
Ale kazdy jest inny i woli zwrocic zainteresowanie innych:D