Zobacz pełną wersję : oma + meta polska
witam mam 16lat kupiłem ostatnio sobie 10amp. omy i 100tab ruskiej mety i100 tab mety polskiej z tego wziołem 5amp omy i 100 tab mety ruskiej po miesiącu spadłem ok6kg tweraz waze 74 alb 75 zastanawiam się nad tym by wziąść reszte koksu... i tu moje pytanie jak mam to wziąść by mi z tego jak najwięcej zostało tak bym ważył 80kg
bardzo prosze o pomoc!!!!
heh no mi sie wydaje ze troche za wczesnie na koksy w twoim przypadku ale co ja cie bede pouczal jak sam za stary nie ejstem ...co do omki nie mam pojecia nic onirej wiec ci nie pomoge ale co do metki to 100 na raz ci starczy i odczekaj ze dwa miesiace i wez reszte oczywscie musisz zrobic odblokowanie po tym pierwszym cyklu...ale i tak skutki uboczne beda pewnie spore w twoim wieku jeszcze wieksze a ile czasu mienelo od wziecia ostatniej tabletki metki?? i jakie miales przyrosty potym?? jak spadlo ci 6kg ile ci zostalo?? ja wogole bym ci odradzil brania tej omy i tego mietka pocwicz teraz na sucho jakas kreatynka...powinno byc dobrze po tym tez ladnie idzie sila itp w wieku 18-19 lat pomysl dopiero o koksach a teraz narazie chyba otym zapomnij
NIKOLIS 168
14-03-08, 21:43
Ile mineło od ostatniego strzału??? To wszystko co zrobiłes to było raczej po mecie bo omka sie szybko nie rozkreca. Ogólnie jak dla mnie omnandrem to zadna rewelacja wole z krótkich propa albo z długich enana. Jadłes jakies witaminki osłonki na watrobe kupiłes cos na odblok??? Wsp Koks jak juz cos to od 21 ale mało kto to przestrzega.
no moze i od 21 ale zawsze lepiej zaczac w takim wieku np niz jestem ja niz w wieku lat 16 chyba nie/?
To że łapiesz się za koksy w tym wieku świadczy tylko o twojej głupocie
od 1 strzału w dupe mineło jakies 2i pol miesiąca!
brałem hepatil mam jeszcze 5amp omy i 100tab mety polskiej jak mam to zjeść abym ważył 80 kg i jak najdłuzyj mi to sie utrzymywało???????????
teraz waze 74-75 kg
ty tez jestes w tyn wieku???????
pomóz midaje sogi
doradz mi jak mam to sobie wziasc abym utrzymywał stała wage 80ciu kg po tych koksach obecnie waże 74-75kg
doradz mi jak mam to wziąsc abym ciagle utrzymywał wage 80kg obecnie waze 74-75kg
daje sogii za pomoc
tomaszewiak
15-03-08, 08:55
wroc za 2 lata
Słuchajcie on i tak weźmie. Kolego wogole to źle zrobiłeś cykl z omki to chociaż 10 strzałów 1strzał/tydzień i do tego 3 tab mety dziennie tak ja to widze ale skoro przewrałeś to trudno. Musisz mieć odblok do takiego cyklu najlepiej HCG i Clomid. Jeżeli chcesz dobrze wyglądac dokup 5 ampułek omki i zjedz to 100 tab mety zrob odblok nie przestawaj ćwiczyć i dalej ciągnij na suplementacji oczywiście zero alkoholu papierosów.
słuchaj młody skąd mam sobie skołować hcg i clomid???
jeżeli go wezme to spadne??? duzo?
chce ważyć ciągle ok80kg odblok mi pomoże utrzymać taką wage????
odblok mi pomoże utrzymać taką wage????
jest jakis temat z najsmieszniejszymi/najglupszymi wypowiedziami z forum ?
Nie mlody Tyklo MOODY! no czlowieku mam 16 lat ale Twoja nie wiedza jest szokujaca. No a jak myslisz po co sie bierze odblok? a skąd go wziąc? a skad masz omke i mete?
odstaw koks a buduj trwala mase na suplach i odzywkach :D
koks miałem od kolegi dila ale nie wiem czy da rade załatwić odblok.
wiedz odpowiedzcie jak mam brać ten koks abym ciagle utrzymywał stała wage 80kg????????????
stala waga nie zalezy od koksu. Od tego zalezy tylko przyrost. Reszta to juz twoja dieta, odzywki, suplementacja
to ryni powiedz jak mam w siebi władować 5amp omy i 100tab met
i co potem mam robić nie prowadze diety gdyz jestem w liceum i jest to niemozliwe
co am brać po cyklu???????????
by happy sie odezwał!!!! w lapce pewnie 36 i on mnie bluzgać bedzie>>>>>>>>>>........
z 5 omy nie jest cykl ;/ skoro dopiero co skonczyles 100 mety to sie odblokuj jesli to bylo nieadwno (np wczoraj)
wejdz na cykl na stacku kreatynowym lub krecie jesli wczesniej nie brales. Do tego odzywki i dieta. Po tym czasie zobaczysz jak ci uosnie i ze bedzie bardziej stale niz na SAA
nawet jak bym mial te 36 to wole miec te 36 czystej pracy niz na koksie. Bluzgal ? daruj sobie do bluzgania nie ponize sie, a Twoja wiedza (raczej niewiedza) na temat tego co bierzesz jest przerazajaca juz nie wspominajac o wieku (az tak bardzo nie lubisz swojego organizmu ?). Coz jest to temat dopingu tak wiec nie miejsce na to zeby sie z Ciebie smiac wiec trzeba .... "pomoc".
Jak bys przejrzal forum (doping dzial) to bys zauwazyl temat podwieczony "Odblokowanie" (http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=197). Masz przykladowe srodki a takze notatki dwie do czego sluzy odblok.
PS. zapewniam Cie ze 36cm juz dawno w lapce nie mam :)
dziex nan nadzieje ze nie jestes teraz na mnie zle nastawiony!!
moze ty mi pomozesz i powiesz jak mam wziac ten koks!!!!!?????
To co ty Lachu chcesz osiągnąć??? Myślisz, że bez diety coś zrobisz?? Koks i odżywki to tylko dodatek do diety. Najważniejsza jest dieta. Nie tylko ty chodzisz do liceum. Jakos inni mogą trzymać dietę a ty nie możesz?? Dziwisz się, że tyle ci spadło?? Dla mnie to nie dziwne. Bez diety i odbloku to jest całkiem normalne>
Pozdro!!
Zal mi tych którzy cos biorą a nie utrzymuja supleentacji ani diety... Wogole wszytko na nic a poznej ze maja spadki.
gratulacie ryniu teras wyglonda super, w takim wieku suple i niema mowy o koksie jesli chczesz miec dzieci albo chociasz sobie w wieku 2o paru lat popic ,bo twoja watroba bedzie muwila nie bo mnie wyrzygasz pomysl zanim zepsujesz sobie zdrowie w takim wieku
co do spadkow to tez podatnosc na retencje ma swoj udzial.
PS
Dziekuje za aprobate ;) jeszcze tu by sieprzydalo byc MOD`em ;P albo jakims helperem
btałem hepatil 3 razy dziennie!!!
ale wiesz potrzebuje porady a nie słowa delikatnej krytyki!!
pomozcie mi doradcie jak mam wziasc reszte oksu czyli 5amp omy i 100tab mety polskiej!!!
o dzieciach moge juz zapomniec bo od urodzenia jestem bez płodny!!
bierz 1 strzal tygodniowo omki i najlepije 15mg dziennie mietka plus odblokowanie
on dopiero co skonczyl cykl na 100 mety ;/ i spadlo wszystko ;p
do tego 5 omy to nie cykl i nic z tego nie bedzie!
wejdz na cykl na stacku kreatynowym lub krecie jesli wczesniej nie brales. Do tego odzywki i dieta. I po tym walnij te 100 mety i dokup jeszcze 5 amp omy
ryniu chcesz to umiesz pomóc ale co z ta dieta mam juz jakas jutro ide na zakupy kupie co trza i wtedy zobaczymy co bedz!!!!!!
no masz racje niech organizm troszeczke odpocznie od tego mietka
tylko nie mysl ze jeden wypad do sklepu i juz masz zaltwione na caly miesiac ;)
to sa koszta dieta i dobre suple ,czyli cale cwicznie koksy oslonki odbloki i dalsze rzeczy zeby niebylo spadkuw
ryniu a powiedz mi jeszcze co to jest ten stack kreatynowy ile kosztuje i jak to mam brać???
to jest normalna kratyna mono bierzesz to tak jak powinno sie brac kreatyne
czyli jak ja mam to wpieprzać nigdy nie brałem kreatyny a ile tki stack kosztuje i czy przynosi on jakieś efekty????
i jak długo powinno sie na tym jechać???
skoro nie brales wczesniej kreatyny to nie bierz stacka na poczatek. Wez zwykly monohydrat czas brania to jakies 4-5 tygodni
a na stacku reatynowym ile moge przytyć????
to nie ejst tak ile mozsz przytyc...jezeli chcesz cos wogole przytyc to musisz sie dobrze odzywiac podstawa dieta oraz treningi bez tego tez ani rusz ci nic nieda mysle ze 1-2 kg zakezy tez od przemiany materi mozesz przytyc wiecej a mozesz wogole nie przytyc tego nieda sie okreslic
Wiek 16 lat!!! , nie wie co to kreatyna!!!, a bierze się za koksy!!!
ADIN nie przeklinamy na forum ale twoja wypowiedz idealnie tu pasuje!
kto powiedział ze nie wiem co to kreatyna ??? ja myślałem ze forum jest po to aby pomagać sobie a nie zeby komentować.............
To nie o to chodzi , każdemu chętnie doradzamy ale podstawą jest to aby biorąc się za doping trzeba znać podstawy które możesz bezproblemowo poczytać na necie czy nawet w postach podwieszonych na forum.
Powiem Ci coś z mojego wieloletniego doświadczenie, NIE ŁAP SIĘ ŻADNYCH KOKSÓW W TYM WIEKU!!!, jesteś za młody , zero doświadczenia w kulturystyce a co dopiero w dopingu, mój pierwszy cykl sterydowy był w wieku ok 20 lat, a systematycznie trenuje od ok 15 , tak że przemyśl to bo efektów nie będziesz miał a przynajmniej długotrwałych a stracisz zdrowie.
dzienxs voldemort
przystosuje sie do twoich rad a tak za rok gdy bede mial 18 lat moglbym sie poddać cyklowi z oma imeta???
Nawet za rok to za wcześnie ale już lepiej , jak będziesz w 100% zdecydowany na doping to napisz i dobierzemy coś odpowiedniego , doping nie kończy się na mecie i omie, a teraz trenuj i odpowiednio się odżywiaj a cykle rób na suplach a w dopingu powiekszaj wiedze bo kiedyś Ci się to przyda.