PDA

Zobacz pełn± wersję : Bez sił po treningu

Moody
14-03-08, 12:39
Witam! mam treningi 3 razy w tygodniu wiec ok. Ale mam taki problem, moj ostatni trening był w ¶rodę a do dzi¶ nie wszystko boli dzi¶ powinienem isc na trening ale wogole nie mam sil co jest tego przyczyna ? jak to zmienic.. PS nie pale i nie pije.

HerQleSZMC
14-03-08, 14:15
Może po prostu jestes zbyt przemęczony?? Na trening jak sie idzie to raczej trzeba być wypoczętym wieć moze sobie odpusc dzisiaj

Moody
14-03-08, 14:39
Chyba sobie dzi¶ odpuszcze ale jak mowie dwa dni po treningu a ja nie mam sił.

jasiek69
14-03-08, 14:54
Chyba sobie dzi¶ odpuszcze ale jak mowie dwa dni po treningu a ja nie mam sił.

Przed treningiem tak z 1 h zjadaj duzo weglowodanow zlozonych np. (ryz brazowy) a zaraz po treningu zjedz sobie z 2 banany a potem ok. 40 minut po bananach zjedz sobie porzadny posilek .. to tyle jesli chodzi o diete a co do treningu to mozesz sie przemeczac za bardzo wiec moze powinnienes troszke zmniejszyc intensywnosc treningu tak zeby miesnie mogly odpoczac do tego 3 dnia treningu

Moody
14-03-08, 14:59
jasiek69 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=6339) dzieki za rady zobacze czy to cos pomorze. Kupiłbym jakies odzywki ale narazie zbieram na nie pieniadze.

pablo91prg
14-03-08, 15:28
kup osbie sól fizjologiczn±(bocheńska), gdy wracam po meczu poobijany to wlaze do k±pieli z t± sol± i w 45 min wszystko ładnie wyciaga.

wara
15-03-08, 14:51
moze masz za slaba diete i dlatego jestes taki zmeczony albo za dlugi masz ten trening

Rynju
15-03-08, 16:45
to zalezy czy jestes zmeczony juz podczas (w tedy pomoze zastrzyk weglowodanow prostych) czy po (w tedy nie zapominaj o obfitym posilku po treningowym)
Oczywiscie jesli chodzi o wycienczenie miesni z powodu ciezkiego treningu a nie o ogolne zmeczenie organizmu. To rozne kremy chlodzace na miesnie, kapiele w olejkach, masaze

NIKOLIS 168
15-03-08, 17:46
Mi by sie taka sól po imprezach przydała xD Gdzie j± mozna kupic??? Schodzi po niej opuchlizna???

Rynju
15-03-08, 20:00
na zmeczone miesnie sa sole do kapieli (w aptece), plyny chlodzace, toniki chlodzace (tez apteka)