Zobacz pełn± wersję : Bez sił po treningu
Witam! mam treningi 3 razy w tygodniu wiec ok. Ale mam taki problem, moj ostatni trening był w ¶rodę a do dzi¶ nie wszystko boli dzi¶ powinienem isc na trening ale wogole nie mam sil co jest tego przyczyna ? jak to zmienic.. PS nie pale i nie pije.
HerQleSZMC
14-03-08, 14:15
Może po prostu jestes zbyt przemęczony?? Na trening jak sie idzie to raczej trzeba być wypoczętym wieć moze sobie odpusc dzisiaj
Chyba sobie dzi¶ odpuszcze ale jak mowie dwa dni po treningu a ja nie mam sił.
Chyba sobie dzi¶ odpuszcze ale jak mowie dwa dni po treningu a ja nie mam sił.
Przed treningiem tak z 1 h zjadaj duzo weglowodanow zlozonych np. (ryz brazowy) a zaraz po treningu zjedz sobie z 2 banany a potem ok. 40 minut po bananach zjedz sobie porzadny posilek .. to tyle jesli chodzi o diete a co do treningu to mozesz sie przemeczac za bardzo wiec moze powinnienes troszke zmniejszyc intensywnosc treningu tak zeby miesnie mogly odpoczac do tego 3 dnia treningu
jasiek69 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=6339) dzieki za rady zobacze czy to cos pomorze. Kupiłbym jakies odzywki ale narazie zbieram na nie pieniadze.
pablo91prg
14-03-08, 15:28
kup osbie sól fizjologiczn±(bocheńska), gdy wracam po meczu poobijany to wlaze do k±pieli z t± sol± i w 45 min wszystko ładnie wyciaga.
moze masz za slaba diete i dlatego jestes taki zmeczony albo za dlugi masz ten trening
to zalezy czy jestes zmeczony juz podczas (w tedy pomoze zastrzyk weglowodanow prostych) czy po (w tedy nie zapominaj o obfitym posilku po treningowym)
Oczywiscie jesli chodzi o wycienczenie miesni z powodu ciezkiego treningu a nie o ogolne zmeczenie organizmu. To rozne kremy chlodzace na miesnie, kapiele w olejkach, masaze
NIKOLIS 168
15-03-08, 17:46
Mi by sie taka sól po imprezach przydała xD Gdzie j± mozna kupic??? Schodzi po niej opuchlizna???
na zmeczone miesnie sa sole do kapieli (w aptece), plyny chlodzace, toniki chlodzace (tez apteka)