PDA

Zobacz pełną wersję : Mam Problem :/

dawid001
13-03-08, 23:55
Zna ktos moze jakas dobra diete???
i tak wogole to ile powinienem wazyc do mojego wzrostu?bo niepamietam jak to sie obliczalo
(183-5cm wrostu 92-4 kg wagi)
dziekuje z gory
pozdrawiam :)

Rynju
15-03-08, 10:52
mysle ze wazac koncowke wzrostu (np. 183cm = 83kg) to jest optymalna waga, o ile nie jestes zalany tluszczem ;)

GhosT
15-03-08, 11:47
To nie za dużo? To bym miał niedowagi z 13-15 kg :D

noiser
15-03-08, 12:18
ja mam 183cm wzrostu i waze 76 ;)

i nie jestem chudy ;D

Rynju
15-03-08, 12:32
optimum to jest koncowka wzrostu -10kg do koncowki wzrostu +5-8kg

dawid001
15-03-08, 12:35
wlasnie mam tego zbednego tluszczu w ciele i troche miesni rowniez ale jak sie tego pozbyc ?:/

znacie cos skutecznego moze na spalanie tluszczu w miejscach takich jak brzuch,klatka tam bym sie przedewszystkim chcial tego pozbyc

moze jakas skuteczna dieta ktora uzywacie???

licze na jakas informacje z wieloma szczegolami

pozdrawiam

Rynju
15-03-08, 13:12
1. dieta na redukcje
2. trenig na rzezbe
3. skoro brzuch to 8 minut ABS
4. do tego moga byc splementy do spalania (termogeniki, l-carnityna)
5. Do cwiczen moze byc pas neopronowy

dawid001
15-03-08, 17:05
dzieki Ryniu za przydatna pomoc :) mam nadzieje ze jak zastosuje to to bede mial jakies osiagniecia :) i oczywiscie sog dla Ciebie
pozdrawiam :)

pw
15-03-08, 22:28
Pasem wypoci się wodę z pod skóry.
Ilość tłuszcuz tyle co w pocie (chyba 2% z tego co pamiętam) czyli tyle co nic.
Pasy są stratą pieniędzy i wyłącznie.

Rynju
16-03-08, 07:03
to jest tak niewielki koszt, ze mysle ze mozna zainwestowac ;)

pw
16-03-08, 21:10
Nie opłacalne, utrata zbyt dużej ilości wody nie jest pozytywna, pomijając witamin, minerałów i innych składników które się w niej znajdują. Po za tym chyba nie wygodnie to ;-)

hans87
16-03-08, 21:32
jak kolega chce spalic tluszcz to musie uprawiac aeroby, no i oczywiscie dieta :) to chyba jasne.

Sorki ze zmieniam troche temat, ale jak to jest z tym spalaniem tłuszczu... pocąc sie spala sie tłuszcz? czyli jak bede spacerowal i przykladowo sie nie pocil to nie bedzie takich efektow ? troche mnie nurtuje to pytanie, ale z tego co wiem to szybki spacer lepszy jest do spalania tluszczu niz bieganie.

Deathbreaker
16-03-08, 22:40
Oj lepsze bieganie i to najlepsze moim zdaniem tak z 45 minutek (moim tępem to 8 km bo zawodowcem nie jestem i na wyścigi nie biegam). Wtedy pewnie będziesz już fajnie spocony i do takich biegów zakup sobie pas neoprenowy i będzie git. Tak z 3 - 4 razy w tygodniu sobie pobiegaj i efekty zobaczysz. No oczywiście nie wiem jak tam z twoją kondycją , bo ja to już trochę sobie biegam , choć nie lecę na złamanie karku tylko tak aby cały czas biec a nie zatrzymywac się w trakcie biegu i iść , pewnie wiesz że tłuszcz spala się po ok. 30 minutach biegu/truchtu...

Deathbreaker
16-03-08, 22:44
Pasem wypoci się wodę z pod skóry.
Ilość tłuszcuz tyle co w pocie (chyba 2% z tego co pamiętam) czyli tyle co nic.
Pasy są stratą pieniędzy i wyłącznie.
Oj chyba nie przyznam Ci racji bo dzięki pasowi mozna zredukować tkankę tłuszczową szybciej niż normalnie , a że woda jest wypacana to normalne :)

Pozdro.