Zobacz pełną wersję : wypukłe sutki!!!PROSZE O POMOC!!!!
bananjablko
13-03-08, 08:18
Witam...
Zwracam sie do Was z dosc krepujaca,choc niezwykle dla mnie wazna kwestia...Mianowicie jestem 22 letnim mezczyzna z lekka nadwaga..moim strasznym problemem jednak sa sutki,wypukle jak u kobiety ... czy jest jakikolwiek sposob,aby sie ich pozbyc?!dajcie znac..pragne jeszcze zaznaczyc,ze pod wplywem np. zimna skurczaja sie i wygladaja normalnie...co zrobic,zeby tak wygladaly na co dzien?
Prosze pomozcie..!!!!
Myślę, że tylko operacja może pomóc.
VegetaSSJ3
13-03-08, 15:54
Witam najlpiej by bylo jakbys wstawil zdjeicie tych sutkow musiabym to zobaczyc bo tak to niewiem jak cie zdiagnozowac
HerQleSZMC
13-03-08, 16:06
Kolego bananjablko może pora zaakceptować te sutki takimi jakie są bo operacja chyba Ci sie nie uśmiecha...a sutki to sutki każdy ma różne i nie ma co sie wstydzić niezależnie jak by Twoje wyglądały. Ludzie mają gorsze problemy ,,wyglądowe" niż sutki.A kobieta jak ma pokochać to i sutki jej nie bedą straszne:P hehe:D elo
Kilka pytań:
Jaki jest Twój współczynnik BMI?
Często pijesz alkohol?
Robiłeś badania hormonalne? ( testosteron,estradiol,progesteron ewentualnie DHEA)
to normalne poprostu masz albo duzo tluszczu w tych okolicach i to przez to albo taka masz genetyke
bananjablko
13-03-08, 17:28
Zdjecia nie mam jak zamiescic,ale znalazlem w internecie mniej wiecej podobne zdjecie bardzo do moich.. waze 95kg przy wzroscie 188cm.,wiec rzuccie okiem
http://img215.imageshack.us/img215/9287/executions007ux7.jpg
...jesli chodzi o operacje to nie...mysle,ze to przesada to nie jest az tak straszny dramat,zeby robic operacje...,wiec ten temat odpada..jesli chodzi o badanie to nie robilem...
alkohol to powiem,ze pije wrecz sporadycznie..
napiszcie,czy uwazacie,ze to raczej problem nadmiernego tluszczu poprostu..?
CZekam na odpowiedzi...
Masz inne objawy ginekomastii? Poza tym polecam zrzucić kilka kg, jesli nadal nie będziesz widział poprawy,polecam zrobić badania hormonalne.
HerQleSZMC
13-03-08, 21:13
Ginekomastia to chyba coś z kobiecymi piersiami...ze u mezczyzny robią sie takie okrągłe jak cycki. A koledze bananjablko chyba chodziło tylko i wyłącznie o same SUTKI? Powiedz dokładnie czy chodzi o same sutki czy ogółem o kształt klatki przypominający kobiece piersi??
Nie wiem co jest ale chłopaki w okresie dojrzewania mają podobne ale ty masz 22 lata więc nie wiem o co loto ;/
bananjablko
14-03-08, 00:27
zdecydowanie chodzi mi o same sutki...cos na tej zasadzie jak na tym zdjeciu...
Innych objawow nie mam....
Ginekomastia to chyba coś z kobiecymi piersiami...ze u mezczyzny robią sie takie okrągłe jak cycki. A koledze bananjablko chyba chodziło tylko i wyłącznie o same SUTKI? Powiedz dokładnie czy chodzi o same sutki czy ogółem o kształt klatki przypominający kobiece piersi??
Wszystko zalezy od danego przypadku. Może tak być,że pod wpływem nadwagi sutki nabrały innego kształtu. Również może być to spowodowane zaburzeniami w gospodarce hormonalnej,np. zbyt niski poziom testosteronu, wysoki estradiol lub progesteron, ponieważ zarówno u mężczyzn jak i u kobiet występują androgeny.
bananjablko
14-03-08, 15:37
co to jest saa?
Generalnie to nie wiem w koncu na czym stanelo?
Powinienem jakies badanie zrobic,czy zapomniec o temacie w ogole,czy tylko zrzucic troche kg?
jezeli u ciebie wygląda to tak jak na tej focie to jest to tłuszcz, poćwicz na redukcje, pobiegaj, popływaj i bedzie dobrze....
jak takie sutki masz od okresu dojzewania to prawdopodobnie gineko i tak ci zostaly, ale postaraj sie spalic fat, powinny lepiej wygladac