PDA

Zobacz pełną wersję : palenie

Andrew997
12-03-08, 21:10
A palenie papierosów szkodzi przybywaniu na masie ??Myśle że tak tylko chce sie jeszcze upewnić , i zobaczyć wasze zdanie

Ikar
12-03-08, 21:41
oczywiscie ze tak, po fajkach ma sie szybszy metabolizm i w dodatku nie chce sie jesc po zapaleniu i takie tam, ale ogolnie zle wplywa na budowanie masy

Nuru89
12-03-08, 22:02
PODOBNO tak, aczkolwiek ja pale ( niestety ) a nie mam jakis szczegolnych problemow z masa ;) mysle ze to raczej zalezy od twojego organizmu...

Ikar
12-03-08, 22:04
ja pale od 12 lat i robie mase i wiem ze przeszkadza :)

Nuru89
12-03-08, 22:06
Ja nie mam problemow, masa idzie jak zloto... :) I apetyt tez mam jak wilk czy zapale czy nie ;)

Damian st-ce
12-03-08, 22:28
Ja lubie zapalic szluge zaraz po jedzeniu i jest świetnie. Ja takze nie mam problemow z masą :), ale musze rzucic ten nałóg.

jasiek69
13-03-08, 00:03
Ja lubie zapalic szluge zaraz po jedzeniu i jest świetnie. Ja takze nie mam problemow z masą :), ale musze rzucic ten nałóg.
No ja tez musze albo przynajmniej sie ograniczyc .. jak zapale to raz mam smak a raz nie to zalezy od dnia, samopoczucia itd... Moim zdaniem kazdy z osobna powinnien wiedziec cz mu to przeszkadza czy nie w nabraniu masy ale napewno palenie sprawia ze jestesmy mniej wydajni podczas treningow tego jestem pewnien na 100% bo np. gdy nie zapale tak z 2 godz. przed treningiem fajki to cwiczy mi sie swietnie ale jesli zapale tak gdzies z 1 godz. przed albo wczesniej to juz jest gorzej ...

Ikar
13-03-08, 00:05
musze sprobowac tak nie zapalic trzed treningiem, bo zawsze pale w drodze na trening

pm17
14-03-08, 10:29
dobra zeby nie zakladac zbednych tematów.. jak duze skutki ma picie piwa(rzadziej wodeczki) przy diecie redukcyjnej ?

inter162
14-03-08, 17:51
ja paliłem ale 2 lata temu rzuciłem to i znacznie nabrałem masy a jak paliłem to bylem chudy.
więc wnioskując (http://www.google.pl/search?hl=pl&lr=&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&hs=J9C&pwst=1&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=wnioskuj%C4%85c&spell=1) lepiej jest nie palić

123
16-03-08, 00:39
wiadomo ze lepiej nie palic masz w tedy lepsza wydolnosc organizmu itp. ja tez niestety pale i wiem ze gdybym nie palil to efekty byly by lepsze a pozatym dosc czesto miewam problemy z oddychaniem po treningach

jasiek69
20-03-08, 00:35
Wiec wniosek jeden lepiej nie palic ... tylko szkoda ze tylko latwo sie mowi :(
Palac dluzszy czas przekichane jest rzucic co ja moge jak narazie zrobic to ograniczac sie .. poprostu palic mniej napewno to pomoze

Moody
20-03-08, 07:44
No tak raz wypalisz mniej raz więcej najlepszym sposobem na rzucenie jest nie ograniczanie się tylko radykalna zmiana.

gedziu-gniezno
20-03-08, 08:48
No tak raz wypalisz mniej raz więcej najlepszym sposobem na rzucenie jest nie ograniczanie się tylko radykalna zmiana.
najpierw się niech ograniczy a później dopiero niech odrazu rzuci...