PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta

pm17
10-03-08, 20:35
hej! zaczne od tego ze mam do was prośbe :
prosiłbym Was o ulozenie mi diety..chodzilem na silownie okolo 1 roku..teraz po prawie polrocznej przerwie pragne wrocic i zaczac cos robic na poważnie..Dobra teraz cos o mnie mam 180cm wzrostu i wage okolo 110 kg czyli bardziej nadwage :) nie jestem typem niedzwiedzia ,ktory sie nie rusza jestem ubity,mam dosc obszerny brzuch i potęzne nogi troche za bardzo..jestem aktywny fizycznie tj.2-3 x w tyg pozadnie sie wypoce grajac w pilke nozna.
Jak pogoda sie ustatkuje mam zamiar zacząc biegac.Na silownie mam zamiar chodzic 4 dni w tygodniu..Moge liczyc na to ze da sie zrobic dla mnie jakis porzadna diete ? z gory dzieki.. zapraszam rowniez do tematu gdzie prosze was o ulozenie planu (http://e-kulturystyka.info/showthread.php?p=103719#post103719)

aha co myslicie o jakims spalaczu ?

Puchacz!
11-03-08, 12:47
POza piłką nożna musisz jeszcze troche wypocic sie przy zrobieniu diety na redukcje bo raczej za darmo nikt Ci jej nie da ;-) Pozatym jak troche sie wysilisz poszukasz pomyslisz to szybciej sie nauczysz i bedziesz jej trzymał to taka staysfakcja. Pozdro

PuaPAj
11-03-08, 15:13
Spalacz sobie zostaw troche na pozniej, pierwsze kilka kilogramow bedzie latwo zrzucic pozniej moga sie zaczac problemy wiec wtedy zakup spalacza

pm17
11-03-08, 21:12
a co myslicie o tym

7.00 2 kanapki :chleb jasny z szynka/kielbasa chuda/poledwica + pomidor/ogórek + herbata

10.25 1 kanapka: chleb jasny z szynka/kielbasa chuda/poledwica + pomidor/ogórek + woda niegazowana/sok

15.00 - 16.00 Obiad: brak ziemniaków ,mieso duszone smazone bez panierki,ryba + surówka + woda niegazowana/sok

17.00 - 18.30 TRENING

18.50 1 kanapka: chleb jasny z szynka/kielbasa chuda/poledwica + pomidor/ogórek + woda niegazowana/sok + owoc

21.00 serek wiejski z pomidorem + herbata/woda niegazowana

jeszcze musze wstawic w to aeroby