PDA

Zobacz pełną wersję : meta+ wino db

Ikar
09-03-08, 23:13
Co sadzicie o polaczeniu meta+wino z db pharma?? oba sa w plynie do picia i to mialby byc 3 cykl

kogut2
09-03-08, 23:30
wino tabsy czy inf

tomaszewiak
10-03-08, 11:06
pisze ze do picia z db pharm
napisz cos wiecej o sobie jaki cel cyklu

Ikar
10-03-08, 23:02
czyste miesko
pierwszy cykl 100mety polskiej 2 tez 100+tesc propka

GhosT
10-03-08, 23:07
A nie lepiej Ruską metkę wziąć? Lepiej daje z tego co słyszałem ;)

Ikar
10-03-08, 23:09
A nie lepiej Ruską metkę wziąć? Lepiej daje z tego co słyszałem ;)

Ta.. dale leprzy efekt, na twarzy mianowicie tradzik:P mocniej wysypuje po ruskiej, a lepiej daje bo za cene 100 polskiej kupisz 200 ruskiej :P

Ale chodzi mi tylko o produkty DB bo sie napalilem strasznie tymbardziej w plynie do picia... jestem bardzo ciekawy tego i zastanawiam sie juz tylko nad polaczeniem wiec czy meta+wino sie nadaje ??

GhosT
10-03-08, 23:15
Ta.. dale leprzy efekt, na twarzy mianowicie tradzik:P mocniej wysypuje po ruskiej, a lepiej daje bo za cene 100 polskiej kupisz 200 ruskiej :P

Ale chodzi mi tylko o produkty DB bo sie napalilem strasznie tymbardziej w plynie do picia... jestem bardzo ciekawy tego i zastanawiam sie juz tylko nad polaczeniem wiec czy meta+wino sie nadaje ??

Hmm... A "syfki" to jakikolwiek problem ? Według mnie żaden ... Solarium załatwia sprawę w 100%, znajomi tak robili i sam na własne oczy widziałem że to pomaga ;) Tylko nie wiem ile dokładnie oni latali na tą solarkę ... Coś koło tygodnia i było ok ;)

Ikar
10-03-08, 23:20
Ja mam ogolny problem z syfkami a solara tylko je lekko zakrywa ale znow odbiegamy od tematu, ktory mnie bardzo ciekawi :D takie polaczenie 2 produktow jednej firmy i 2 do picia ajj pisac panowie pisaaac

GhosT
10-03-08, 23:22
Solara nie zakrywa syfów tylko je wypala z tego co się orientuje ...
Ps. 100 Sogów :P

vold
11-03-08, 08:52
100% meta ruska lepiej nie zadziala, apropo opryszczki to moj cykl na DB jede już 3 miesiące i zero pryszczy a po niektórych wcześniejszych cyklach byłem tak wysypany że leczyłem to miesiącami.

Jam masz brać mete i wino to proponuje pierwsze meta potem odrazu wino, dobrym tutaj rozwiązaniem było by mete zastosować w zastrzykach i w ostatni tydzień już wstawić wino.

Ikar
11-03-08, 09:05
wlasnie w tym problem ze nie moge zabardzo miec strzelow na tym cyklu :P wlasnie taki cos do picia czy tab by mi odpowiadaly, poniewaz dziewczyna mnie pilnuje a tak to jej wcisne ze witaminki czy cos i bedzie spokuj,
Valdi moze masz propozycje na inny 3 cykl bez strzalow ??

NIKOLIS 168
11-03-08, 14:20
Własnie cos ostatnio słyszałem o produktach do picia z DB jak sie to bierze i czy sa po tym lepsze efekty i słabsze skutki uboczne ??? Jakie dawki???

vold
11-03-08, 17:21
działają ok, dawkujesz tak jak tabsy tylko tutaj masz w plynie , dodajesz do napoju.

IKAR jak nie chcesz zastrzyków to cykl jest ok , nie znam twojego stopnia zawansowania bo jak by nie było zbyt amatorskie to zamiast mety można dac antka i potem wino, ale to też koszta o wiele większe.