Zobacz pełną wersję : bux.to
Ello! Ostatnio szperałem sobie w necie i znalazłem sposób na zarobienie kasy na odzywki praktycznie za darmo hehe Strony typu www.bux.to ! Miał ktoś z Was może z tym do czynienia? Wypłacają gotówkę???
marcinczwa
09-03-08, 14:43
wszystkie tego typy strony są o dupe rozbić
szkoda czasu i nerwów
chcesz znasz prawde o takich stronach to podpytaj studenta inforamtyki.
Masz szczescie studiuje informatyke. Z kolega poswieciismy 2 tygodnie i stworzylismy okolo 50 serwisow typu: klikaj w reklamy a zarobisz kase.
Kase zarabia wlasciciel, nie ty.
Noiser ma calkowita racje, google posiada monopol na takie uslugi. Ta strona ktora podales zapewne kozysta z licencjii google. Znam chyba z 3 osoby na 100 ktore wygraly w takie cudo. Ale liczac stracony czas, nie polecam.
Aha to spoko dzięki za rady hehe zarobiłem na razie jakieś 10$ i poprosiłem
o przelew na alertpaya... ponoć do trzech miesięcy mają zrealizować... napiszę za 3 miechy czy dostałem hehehe Pozdro
Czasami koszty operacji finansowych przekraczaja sume(Czeki na okaziciela). Nie wiem jak jest tym alertpay`em.
Ja natomiast duzo sie interesowalem juz od dawna tym bux.to i wiem ze to zadna sciema. Wszystko jest jak najbardziej w porzadku, tylko ze pierwsze pieniadze zarabia sie dosyc dlugo(okolo 2 miesiecy) ale pozniej mozna zarabiac nawet 1 $ na dzien i wiecej:))) Polecam Wam wszystkim korzystanie z tego, bo trzeba mieec naprawde duzego pecha zeby kasa nie przyszla, a czesto wystarczy tylko napisac do admina o klopotach i po sparwie:) jezeli zarejestrujecie sie poprzez ten link: http://bux.to/?r=nocter to dostaniecie mała kase na poczatek:)) Powodzenia
Taaa....ściema totalna ja już czekam chyba z 3 miechy na wypłatę ;/
Ściema jest na 100%, nie warto marnowac czasu.
terrorsiejem
16-06-08, 08:51
ściema sciema a pan vaco jest podstawionym kimś kto ma łazic po forach i zachwalac tego typu strony na różnych forach :)
Damian st-ce
16-06-08, 17:12
Vako spier...aj z tego forum. Idz kit wciskać gdzie indziej.