Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : swedzenie!!!!!

sledzix
08-03-08, 20:52
witam czy spotkał sie ktoś kiedyś z takim swędzeniem skóry jest to klatka i plecy i zaczerwienione miejsca swędzenia jakieś rady

Sosnalol1705
08-03-08, 21:02
umyj sie :P

nie no joke moze to jakies uczulenie ?? moze ostatnio cos za obserwowałeś po czym tak jest ??:>

Gebrand
08-03-08, 22:13
To morze być świerzb, ostatnio, często występuję. Dwójka moich znajomych miała, lekarze powiedział, ze może to być od łażenia po lesie i coś tam coś (lol), nie mycia sie ;D, albo jak spałeś u kogoś i np. używałeś jego ręcznika. Jest na to jakaś tam maść.

VegetaSSJ3
09-03-08, 10:14
Witam a bierzesz teraz cos obecnie jakas kreatyne lub bialko??

toxic
09-03-08, 11:29
hmm ja biore teraz kreatyne i czasami mam tak ze mnie noga albo na kapturze cos zaswedzi ale nie ze ciagle.. od czasu do czasu ale radze po kazdym treningu wziac prysznic i dobrze sie umyc bo jednak jest ten pot ^^ :D

Bzdet
19-03-08, 20:13
Witam. Mam problem. Nie chodzi tutaj o to że się nie myjesz czy o higienę . Może to być pokrzywka cholinergiczna. Bardzo trudno ją wyleczyć. Wytłumacz szczegółowo swoje objawy i się przekonamy czy to jest to.

deskjet
19-03-08, 21:41
Najprawdopodobniej jest to grzybica skóry. Te, chorobę czesto mozna złapać w publicznych siłowniach, saunach i na basenie. Idź do dermatologa, zapisze Ci odpwiednią maść, ewentualnie kup sobie jakąś bez recepty, ale najpierw poczytaj w necie czym jest grzybica.

Moody
20-03-08, 08:01
Nie koniecznie piszecie o grzybicy itd a to może być poprostu łojotok czyli trądzik który może mu wyskoczyć to też powoduje swędzenie skóry ale oczywiście prysznic po treningu obowiązkowy:d

toxic
20-03-08, 10:43
jesli masz takie czerowne lekkie plamki zaczerwienieie to moze byc grzybek ^^ i jest to od tego np ze wiesz na laweczce jak z kumplami cwiczyc otrzesz sie o lawke przy robieniu klatki... i wchodzi infekcja i juz ... idz jak najszybciej do lekaza... jesli to jest to :] a na lawce wszystkim radze cwiczyc w koszulce ;] i oczyscic laweczke spirytusem z apteki :)

deskjet
20-03-08, 16:40
Łojotok wystepuje na skórze głowy i na twarzy w okolicy zwanej "T". Towarzyszą mu wypryski (krosty). Sledzix nie wspomina o takich dolegliwościach, więc to raczej nie to. Przychylam się do zdania Toxica, ze to grzybica.